) От около 1 седмица моето уж много спокойно дете се превърна в ужасно мрънкало като че ли за 1 нощ
Почнала е да мрънка почти денонощно за абсолютно всичко - няма температура, не е болна, не е гладна, наспана е, не и е топло или студено, не са зъби просто си мрънка постоянно. Иска да сяда (от легнала позиция даже прави коремни преси и почти успява да стигне 30 градуса) и като не успее мрънка, иска да се преобръща съответно не успява и пак мрънка, иска да пълзи и естествено не може и пак мрънка. Даже когато аз и помагам да се върти и пълзи пак мрънка. Легнала не може да седи повече от 5 мин и иска постоянно да съм при нея и да я забавлявам. Играчки и всякакви забавления и писват в рамките на минути. Иска само да я разхождам из апартамента, но на мен не ми останаха ръце и гръб вече. Не иска в шезлонга, на гимнастиката, на дивана, а като я сложа легнала да я кърмя направо си го удря на рев докато не види, че всъщност ще яде. Не позволява вече и на баща си да я приспива, дере се все едно я коля, но аз като я гушна спира за секунди и заспива. При смяна на памперса вече няма секунда да стои мирна, реве, прави мост, иска да се върти и се сърди като и хвана краката да и мажа дупето. Просто вече не знам какво да правя, дали е скок в растежа и нещо временно или просто характера ще и бъде такъв (шегувам се, че се е метнала на баща си, че и той си пада малко мрънкало и все недоволен
) Благодаря за вниманието, МРЪН!

Препоръчани теми