За мама вече няма скука - ДЕКЕМВРИйче в ръцете й сладко гука ! {тема 2/2020}

• 33 701
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
rave, от чужбина са всъщност, поръчах на приятели да ми донесат, едните са на GAP, другите не си спомням, че отрязах етикетите. Тук бях разглеждала също онлайн имаше в разни сайтове, ама не помня кои са точно. Търсих бански с УВ защита, не са евтини, но наистина пазят от слънцето.

# 676
Имаше такива бански в Lidl преди около месец може би. Супер са си и не бяха никак скъпи.

# 677
Девойки,
Другата седмица в Лидл ще има ей от Тея дървени играчки за фирмата моторика, а също и разни джиджафки за сапунени мехури. На добри цени са и знам, че дървените играчки на Лидл са качествени Simple Smile

# 678
Ели, много благодаря за инфото.
В момента в Кауфланд има бебешки бански костюми от три части - шапка, блузка и панталонки.

# 679
Ели, много благодаря за инфото.
В момента в Кауфланд има бебешки бански костюми от три части - шапка, блузка и панталонки.
Силве, би ли ми казала къде ги има, защото в настоящата брошура не ги виждам. Благодаря ти!

# 680
  • София
Да, и аз гледах брошурата и не ги видях.
Силве, как са като размери ?

Тази седмица в Кауфланд има подобни играчки, ама ще чакам Лидл-ските... Всички много ги хвалят.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 15:21 от rave

# 681
Момичета, не знам кога са били в брошурата, но във вторник моя позната ми купи костюмчето и е имало бройки в Кауфланд Студентски град. Приказвам ви снимките, които тя ми прати:

Като размер това 98/104 е било най-малкото, на Йоан му е малко голямо, но като цяло си е ОК. И без това си мисля, че ако му е съвсем по мярка много трудно ще се облича. Имало е и други разцветки.

# 682
  • София
Силве, благодаря за инфото ! Flowers Sunflower
Аз няма смисъл да ги търся.
Моята мома в момента е малко над 6 кг., та... Grinning

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 23:52 от rave

# 683
За банските - моя прителка е нанерила днес в Кауфланд някъде в Дружба мисля. Прати ми снимка на 3 броя. И аз поръчах същият размер, благодаря ти за препоръката, Силве.

# 684
Аз поръчах миналия месец от h&m подобно ув костюмче, цяло с шапка с козирка и такова дълго около вратлето и ушичките, не знам как се нарича, 40лв беше и имаше размери. Не мога сега да го снимам, понеже точно оправих почти бебешкия багаж, от утре сме на море Blush

# 685
  • София
Здравейте, мами! Innocent
Аз купих бански от лидъл преди 2месеца, а миналата седмица взех още един от lc waikiki. След 2седмици  и ние заминаваме, но ще бъдем комплект с баба и дядо, за да можем да излизаме вечер с ММ. Ще видим как ще бъде. 😊Нашата излезе голяма бърборана! Обаче плаче от най-малкото. Днес например й напръсках гръбчето с вода и тя изплаши ли се, не знам..но голям рев! 😁 В края на 6тия месец започна да лази, а сега се мъчи да пълзи. 🙂
Аз не съм ви се включвала да ви кажа, че преди 2месеца  падна два пъти от спалнята. Нищо й няма, но ни докара до истерия 😁 Иначе за стерелизатора... отдавна не се ползва. Малката нон стоп дебне кучето и се мята на прахосмукачката робот отгоре, така че няма какво да му мисля. 😁

# 686
От около седмица пак се кърмим през нощта. Ей сега пак.... след час два, после пак... буди се с рев и търси гърда. Ако спи при нас пак, дори едната нощ се беше запила в гърба ми.
 Отказваше пюретата, и плодовите. Вече втори ден си хапва ( два пъти, плюс плод в мрежата) дали да въведа още едно хранене сутрин. Започвам да се замислям за АМ преди сън....
Още няма зъб, може би се появи първия ( и за това да е била драмата).

# 687
Звучи като зъб, Ани. И при нас е така от една две седмици. Но не всеки ден. Напират 4 зъба, пък да видим...

# 688
Ооо същото е и при нас от около седмица, няма сън, той само мрънка и след 0,00ч се започва едно велико слагане на изплют биберон, уж ядене и до сутринта съм като блъсната от влак... онзи ден дори не яде почти нищо през деня, ама зъб (или голяма бивна най-малкото) не се виждат на хоризонта Grinning
Смяната на памперсите става не просто мисията невъзможна. Само се завърта и се изстрелва пълзешката в някаква посока... ако някой знае начин да метна памперса във въздуха и да се окаже на д-то му да сподели Grinning Grinning Grinning Grinning

# 689
Аз ползвам отдавна памперс гащи. Далеч по-лесни и удобни са за обуване. С лепките бяхме докъм четвъртия месец.
Друго, което помага, е да обличаш детето като го държиш в скута си или му даваш играчка в ръцете да се съсредоточи в нея. Иначе, няма спасение.

Общи условия

Активация на акаунт