За мама вече няма скука - ДЕКЕМВРИйче в ръцете й сладко гука ! {тема 2/2020}

• 33 167
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
Даваш нещо да държи и така има голяма вероятност да се кротне. Например крема за дупе. Simple Smile
Въвела съм закуска от около 2 седмици. Давам АМ вечер преди сън, иначе го кърмя през останалото време.

# 691
Деян ако си е на повивалника все още кротува, обаче сложа ли го на леглото и пада една гонитба... В момента сме на село и тук само на леглото го сменям и е направо ужас, нито мога да го събуя, нито да го обуя. И ние сме с гащи, че на памперса си разлепва лепенките постоянно, понеже основно стои гол.
А ходихме днес на басейн, човека се държа супер прилично, изкъпахме го 2 пъти, поцока си, но не пожела да спи там.

# 692
И ние сме на гости на баба му и дядо му и всичко се случва на леглото. Каквото и да му дам, хваща го, оглежда го от всички страни и "хуква" с него. Гащичките на памперс ги тествахме преди месец и нз какво прави, ама доста ни пропускаха, то няма спирка това човече, да не казвам каква мъка е обуването им - рита с крака и няма нахлузване това чудо Grinning Grinning Grinning помрънках си, явно ми трябва пръчката на Хари Потър или поне също толкова вълшебни пампи Grinning Grinning Grinning
Научи се да се катери - от леглото на баба му и дядо му на раклата и после към една шевна машина и сега само го дебнем да не изпадне от някъде.
Голям фен е на книжките и сега ще дебна в Лидъл кога ще пуснат. Имам две от миналата година за цветовете и животните и постоянно са му в ръцете (да похваля книжките - наистина са хубави). Играчки ММ взе миналата седмица, ама ние не сме там и сега да видим ще му харесат ли.

# 693
Аз отдавна се отказах от гащички и се върнах на пелени, то вече сума ти месеци едва пелена му слагам от шаване, а гащичките, докато свърши пакета, само псувни отнасяха. До преди да се сбълскам с това чудо "гащички" нямах търпение да взема, обаче после директно със 100 се върнах на добрите стари пелени.

# 694
На мен също ми е по-удобно с пелени, но той ги разлепва и маха. Принудих се да мина на гащи, сега слагам пелени само нощем или когато излизаме навън и отгоре е с боди и няма как да ги разлепи.

# 695
Здравейте, момичета, как сте? Аз съм "LoriYa" ама реших да си сменя малко никнейма да разнообразя 🤣
Минавам да се похвалим, Ицко ще става батко 😃 С баща му или сме много смели, или много луди, предстои да разберем 🤣
Имаше ли някой в групата с породени или бъркам?

# 696
Здравейте, момичета, как сте? Аз съм "LoriYa" ама реших да си сменя малко никнейма да разнообразя 🤣
Минавам да се похвалим, Ицко ще става батко 😃 С баща му или сме много смели, или много луди, предстои да разберем 🤣
Имаше ли някой в групата с породени или бъркам?
Ехаа,  честито !Аз също искам породени  но божа работа .Нама да ви е лесно,но пък на децата ще им е супер,ще си израснат заедно.Кой месец се очаква до е 😍

# 697
Браво , Лори … честито ❤ Пожелавам ти лека бременност . Доста зависи от децата , ако са спокойни , не е чак толкова трудно , но дано и все пак да имате помощници 🙂

Моя позната от парка е с близнаци и една година по-малко братче … толкова спокойни деца , особено малкото , че аз с Кристиян съм по-шумна от тях 😁

# 698
Ицко беше и е доста спокойно бебе, ние затова се навихме на второ толкова скоро. Помощници също имаме, да Simple Smile Иначе, живот и здраве, в началото на април го чакаме ☺

# 699
  • София
Лори, честито ! Tada
Лека бременност и пухкаво бебче на финал !
Ние също започнахме опити за второ бебе. Blush

И нашето море приключи. Sad
Не мога да кажа, че си починах както друг път, но се заредих много иии за нищо не заменям тези 10 дни... Страхотно приключение с малкото човече ! Heart
Излишно от багажа ни беше басейнчето, тъй като госпожицата беше или в морето или в басейна на комплекса... Та нямаше кога и този да разпъваме и пълним.
Дрехите и те бяха в повече, през по-голямата част от времето беше гола по памперс. Grinning

Мислех да изчакам със свинското, но там където бяхме, имаше свинеферма, която ни похвалиха много.
На тръгване купихме кайма и пържоли.
Та й правих кебапчета.

Храненето върви все по-добре.
Все по-рядко се проявява рефлекса за повръщане, както и закашлянето.
Мятането на храна на земята също намаля. Grinning
А колко е доволна, когато се
справи сама... Heart
Голям кеф ми е да й готвя.

Има ли бебчета, които все още се будят нощем ?
За 2 седмици си спеше непробудно и реших, че сме приключили, но ето че пак се започна... Unamused

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 17:19 от rave

# 700
Лори, честито, каква хубава новина в темата ни! Simple Smile
Рейв, браво на Деа Simple Smile

Иначе за будещи се - има и още как. Не прави по-дълга пауза от 4 часа сън, за мое съжаление доста често е и 2-3 часа. 😫

# 701
Деян рядко се буди да будува, въпреки че тази седмица на два пъти ми прави маймунджулъци в 3ч през нощта и будува по 1-1.5ч. Не мога да го изгоня от спалнята, като го приспя в кошарата след 30-40-50мин се буди и докато не го гушна при мен не се успокоява. Иначе нощем само си намира цицка, засуква малко и продължава да спи. Започнаха му зъбите и почти спи на цицата...

# 702
Лори, честито Heart! Прекрасна новина, ще е трудно за известно време, но е толкова прекрасно да гледаш как общуват двете ти дечица. Моите са с голяма разлика, но пак успяват да се забавляват заедно. Ще се радвам да споделяш как върви бременността  да ни върнеш милите спомени!

# 703
Благодаря на всички! ❤
Рейв, какво имаш предвид под будене? Ицко се буди да цока по 2 пъти, но за 5-10 мин е приключил и заспал. Смисъл не будува дълго, но на мен си ми е мъка да отлепя и да го кърмя 😃 ще ми се да приключим с нощните кърмения до годинката, преди това няма да пресирам нещата, нооо не мога да кърмя 2 бебета нощно време като се роди и второто 😃 Вече и за това мисля, макар да имам време. Иначе ако Ицко не се е отбил сам, смятам да ги кърмя в тандем Simple Smile
Ии успех и на вас, Рейв, скоро да се похвалиш и ти с бебче номер 2!

# 704
Честито, Лори! Лека и безпроблемна!
Буди се и още как! Ако е само два пъти на нощ, направо черпя. Но не се разсънва, а посуква и заспива. В 8-я месец имало и регресия на съня, заради новите умения.

Общи условия

Активация на акаунт