Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 541
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Да - аз спортувам активно, както преди да забременея почти, само вече вкарах 10-20сек паузи между по интензвитните тренировки, също така карам активно колело и се стремя на ден да имам минимум 6000крачки.
Като бързам правя 30 Мин тренировка сутрин, а като имам време в събота правя 1 час - 1.30мин. Слушам си и тялото ако имам нужда от почивка не се насилвам, но за сега тренирам 6 дни в седмицата.
С първата бременност не спортувах, не се движех почти и се хранех с яко джънк 🐷😅което го отчитам като огромнаааа грешка, която сега ще се опитам да поправя.

# 631
Ох, момичета, пазете се. И най-вече не се плашете. Аз не го подценявам, но не се и панирам. Никой не може да живее в пълна изолация. Ще свикнем май с този Ковид и всички ще го прекараме, дано само е леко и ако може да не ни се случва сега.
Почивайте, повече твчности и приятни занимания! Не гледайте новини ако трябва и ви подтискат

# 632
ДидСън ,колкото и психически устоичив да си идеята за короната просто те бута (след всичко ,което ти се набива в главата)
И да засяга слабите места,там ме удари ...тежко̀ ми
Моля се детето да е добре и да го износя докрай !

# 633
Аз лично докато бях болна малко се сринах психически от всички тревоги. После го мислих бебето как ще е.. Чак след ФМ се поуспокоих малко:/
На всеки бих препоръчала много спокойствие и почивка Simple Smile Вярвам, че позитивните мисли лекуват въпреки, че е лесно като съвет и по-трудно за изпълнение.

Бързо оздравяване Simple Smile

# 634
ДидСън ,колкото и психически устоичив да си идеята за короната просто те бута (след всичко ,което ти се набива в главата)
И да засяга слабите места,там ме удари ...тежко̀ ми
Моля се детето да е добре и да го износя докрай !
Няма да мислиш така! Детето и ти ще сте добре! Стягаш се да не мислиш лоши неща, храни се здравословно, излизай на слънце и чети. Сигурна съм, че всичко ще бъде наред!

# 635
Блгодаря ви ❤ Бъдете и вие здрави 🌹

# 636
Момичета, радвам се, че всички сте добре!
Аз влизам да се оплача.. в Събота ме преряза силно ниско долу и вчера бях на извънреден преглед. Докторът каза, че имам мъничка част от плацентата, която е отлепена. Каза няколко дни да си лежа вкъщи, да пия но-шпа и в края на седмицата да се видим пак.
Той не ми се видя особено притеснен, обаче аз ще гръмна от притеснение ☹☹☹
Сега лежа, чета книги, гледам филми, но как ще изкарам цяла седмица така не знам 🤭

# 637
Аз влизам да се оплача.. в Събота ме преряза силно ниско долу и вчера бях на извънреден преглед. Докторът каза, че имам мъничка част от плацентата, която е отлепена. Каза няколко дни да си лежа вкъщи, да пия но-шпа и в края на седмицата да се видим пак.
Сега лежа, чета книги, гледам филми, но как ще изкарам цяла седмица така не знам 🤭

Не се притеснявай, щом лекарят ти е казал какво да правиш и щом ще отидеш на преглед след няколко дни, всичко ще бъде наред! Мисли позитивно! Бебчетата всичко усещат  - от една притеснителна бъдеща мама 😁🍀

# 638
Всичко ще бъде наред, ще се справиш приеми го като време за себе си и мисли положително.

# 639
  • София
Здравейте, момичета. Случайно попаднах на тази тема. Аз съм 15 гс. с термин 06.09. Имам вече едно детенце на 3 годинки, момче. Знаете ли вече пола на бъдещите бебчета Relaxed Вие какви очаквания имахте?

# 640
Здравей!
  Аз знам на 100%, че ще имаме момиченце, но аз правих хорионбиопсия и от там ми казаха. На ФМ в 12+ 3 дни предположиха само, че сигурно ще е момиче.

# 641
И аз за сега съм само с предположение, надявам се на ФМ в четвъртък да се види и потвърди, иначе съм 12+3 с термин 24-25.09

# 642
А имате ли предчувствия за пол?

# 643
Здравейте мами, понеже скоро влизам в 14г.с, а още имам гадене и повръщане, например  миналия ден цял ден след всяко хранене, вчера нито веднъж, но днес отново сутринта останах без закуска на бързо(извинявам се за описанието). Та въпроса ми е при вас изведнъж ли спря и дали сте пили нещо, за което мога да питам Аг, защото вече не се издържа ☹️

# 644
А имате ли предчувствия за пол?
Аз имах предчувствие от самото начало, че ще е момче. Въпреки че преди да забременея и по принцип винаги съм искала повече момиче, но в момента, в който видях теста всички предпочитания изчезнаха Grinning После и моят АГ и лекарката от ФМ изразиха мнение, че ще е момче.

И, да питам понеже стана дума по-назад в темата - гледате ли колички, имате ли избрана, купихте ли😁
По принцип си мислех, че е рано, но днес ходих на опознавателна обиколка и си харесах много Easywalker Harvey 2, чак съм на косъм да я купя.

Общи условия

Активация на акаунт