Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 42 917
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,
Имам леко изтръпване леко долу в корема. Няма болка, не е нещо сериозно. По-скоро съвсем леко усещане, но е странно. Днес влизам в 13 г.с. (Бебчето избърза  няколко дни, миналия петък бях на преглед).
Първа бременност ми е и се съмнявам това да е усещането на човечето в мен. Някой някога чувствал ли е нещо подобно?

# 151
Ще го усетиш. Не в като изтръпване.
Просто няма как да се обърка усещането. Имай търпение 💕

# 152
Дид, по-скоро питането ми е нормално ли е това изтръпване и някой имал ли е такова.
Иначе не бързам да го усетя, леко се притеснявам от какво е. Дали е разширяване на матката или наместване на органите.

# 153
А с хормоните как сте? Искате ли интимност? На мен яко ми бушуват, но ме е страх още..
Със сина ми 9 месеца се въздържахме, но сега май няма... 😁

Голямо желание имаме и двамата Grinning И го правим. Първата бременност имах забрана, но сега никой нищо не ми е казвал и си действаме.

И ние така ,забрана нямаме ,действаме си по два ,три пъти седмично ,а и отскоро (първа бременност ми е) усещането е много по различно по време на акта-удоволствието е по -наситено ,сякаш хормоните ми се наместват след това и се чувствам за кратко отлично .До половин час след това ,докато отново се появят гаденето и киселините ..🤷♀🙄

# 154
Дид, по-скоро питането ми е нормално ли е това изтръпване и някой имал ли е такова.
Иначе не бързам да го усетя, леко се притеснявам от какво е. Дали е разширяване на матката или наместване на органите.

Нормално е. Всеки ден имам опъване, бодежи, болки. Всичко в теб се променя. Не се притеснявай.

# 155
Момичета, има ли някоя от вас, която пуши и не е спряла напълно цигарите ?
П.С. Моля не ме убивайте Blush

# 156
Здравейте, днес ми пристигнаха първите дрехи за бременни, взех си едни дънки тип mom jeans  и един гащеризон , дънките са мн яки, ама гащеризона нещо не ми хареса 😀 попринцип вс дрехи ми стават още, но тези дънки са толкова меки и удобни че искам май да почна да ги нося вече 😅

С предната бременност не си бях взимала такива дрехи 😀

# 157
Здравейте, днес ми пристигнаха първите дрехи за бременни, взех си едни дънки тип mom jeans  и един гащеризон , дънките са мн яки, ама гащеризона нещо не ми хареса 😀 попринцип вс дрехи ми стават още, но тези дънки са толкова меки и удобни че искам май да почна да ги нося вече 😅

От къде си поръчала? Simple Smile

# 158
Момичета, как се справяте с подутия корем? Много стриктно избягвам храни, които образуват газове, тъй като от много години имам проблем с това. Сега коремът ми не се подува като преди, обаче усещам тежест и все трябва да съм легнала на една страна. Сутринта пък се събуждам направо с "плосък" корем... Пия много вода, гледам да се храня балансирано, попринцип от около две години се храня по зоната. Сега съм си увеличила количествата и честичко си позволявам въглехидрати, обаче не знам. Притеснявам се, понеже като усетя подуване и като че ли ме наболява ниско корема. Изобщо нямам спомен преди къде ме е боляло. Сега покрай бременността всичките ми мисли са около корема ми и ми се струва, че прекалено се вглъбявам вместо да си дремна или да си хапна още нещо Laughing и все пак някоя от вас ако има някакви идеи за подобряване на състоянието, ще съм благодарна да ги споедели. В Сряда съм на док и ще го попитам дали не мога да пия нещо понякога от сорта на Еспумизан Simple Smile Слънчев ден, от мрачна Варна Yum

# 159
Чери и аз съм така с подуването. Доколкото си спомням при предната бременност, нещата се нормализираха около 4ти месец. Сега мислех да питам АГ и аз за някакъв пробиотик, но забравих разбира се... Сподели на теб какво са ти казали.

# 160
Момичета, относно дрехите за бременни аз си взех от клиновете на Лидъл. Миналата неделя бях на доки в Парадайс и имаше много намаления на дрехи за бременни в Waikiki и H&M. От Waikiki си взех дънки за 13лв... Hug

# 161
Относно дрехите за бременни и аз си поръчах и вече си ги нося 😆
H&M имаха голямо януарско намаление онлайн тук и си взех 3 чифта дънки (едни слим, едни mom's jeans и едни boyfriend тип). Бяха по £12-£15, та реших да се запася 😆 взех си още няколко тениски с дълъг ръкав, бяха по £4-£5, плюс няколко рокли за лятото.
Дънките са ми страшно удобни, макар и леко широки все още.
Нормалните ми дрехи още ми стават, но като седна например и ми се врязват леко в корема, та не са ми удобни вече.
В понеделник съм на преглед + БХС, и вече нямам търпение.
Нямам проблеми с подуване, обаче имам проблеми с ходенето до тоалетна.... веднъж на 2-3 дена, с голяма мъка. Ям плодове, кисело мляко, активия, и т.н., нищо не помага особено. Дано скоро се нормализират нещата.

# 162
Относно дрехите за бременни и аз си поръчах и вече си ги нося 😆
H&M имаха голямо януарско намаление онлайн тук и си взех 3 чифта дънки (едни слим, едни mom's jeans и едни boyfriend тип). Бяха по £12-£15, та реших да се запася 😆 взех си още няколко тениски с дълъг ръкав, бяха по £4-£5, плюс няколко рокли за лятото.
Дънките са ми страшно удобни, макар и леко широки все още.
Нормалните ми дрехи още ми стават, но като седна например и ми се врязват леко в корема, та не са ми удобни вече.
В понеделник съм на преглед + БХС, и вече нямам търпение.
Нямам проблеми с подуване, обаче имам проблеми с ходенето до тоалетна.... веднъж на 2-3 дена, с голяма мъка. Ям плодове, кисело мляко, активия, и т.н., нищо не помага особено. Дано скоро се нормализират нещата.

И аз бях така с ходенето до тоалетна, но на мен ми помогнаха круши, сини сливи и тиква. Някъде бях чела да оставиш една синя слива в чаша с вода до сутринта и да я изпиеш, но това точно не съм го пробвала.

Иначе аз последните дни съм зле, с храната стават още по-зле нещата и почти не се храня, защото постоянно ми се гади и всички ме отвращава. А и продължавам да свалям килограми, без да съм повръщала, та днес ще ходя на доктор.

# 163

От къде си поръчала? Simple Smile

От тук https://www.seraphine.com/en-gb/
Днес пуснах още една поръчка 😅

# 164
Привет, момичета. Скоро не съм се включвала, но ходя на работа и съм мн уморена. Бях на лекар съвсем скоро и останах шокирана колко мн е пораснало бебето. От точка вече е станало 5см без краката и доста оформено. Втрещих се. Прилича си на човече... Явно съм забравила, че изглеждат така в тази седмица. Наистина се шокирах, но и не бях ходила на преглед цял месец и една седмица. Очаквам с нетърпение БХС, за да видя дали вс е наред. Между другото видяхме, че е момче, но ще видя и на БХС какво ще кажат. За мен няма значение, защото имам и момче, и момиче вече:) За килограмите тпзи път се надявам да не качвам много, защото предните два пъти ми беше доста тежко. Качвах по 22кг и двата пъти...
Какво стана с фб групата? Направихте ли и тайна ли е?

Общи условия

Активация на акаунт