Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 637
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Coral344, аз пия дуфастон и метилираната форма на фк още от преди да забремение и нямам никакви проблеми.

# 391
Момичета утре е и моята ФМ. Стискайте палчета всичко да е наред 💕 Нямам търпение да видя вече малкото бебче как се върти и какви пируети прави 😇

# 392
Включвам се и аз 10г.с+3д.
Някоя от вас да повръща и да се чувства зле от дуфастон и фолиева киселина?
Инцидентно забравих да ги пия, и уви не съм повръщала няколко дни...чувствам се свежа,бодра и успявам да ,гледам дъщеря си без проблем ...аааа и мога да ям вече 😃👏

П.с толкова силно гадене и повръщане беше,че зъбите не можех да си мия чак..от аромати

И аз почнах да си мисля, че от желязото и витамините, които пия почна да ми се повдига по-често от обичайното.

По въпроса с главоболието - в понеделник и вторник ми беше адски зле, много ме болеше главата, стигнах чак до повръщане. Не знам какво беше това, но не искам повече да ми се случва. Пия парацетамол, но и той не ми помогна особено.

# 393
Моята ФМ мина преди два дни, а вече искам да ходя на следващата Grinning Кога е тя? 20-22 седмица.... Къде е чак Sad
И резултатите от Бхс са ми готови, нисък риск каза докторката, няма да правя друг пренатален тест.
Имам и леко страничен въпрос към майките с повече опит - как опазихте косите си след раждането?
Да, знам сега са чудесни, но после всички около мен се оплакват от сериозно капене.
Искам колкото е възможно да минимизирам риска, тъй като по принцип съм с гъста хубава коса, но години третиране й оказаха влияние, та не искам да губя и още.

# 394
Мира, аз започнах да ползвам шампоан на Клоран с хининова вода веднага след раждането. Може би е имало някакъв ефект, тъй като не ми е падала косата на кичури както при мои близки, но не ми се й размина изцяло.
Честно казано не знам какво да те посъветвам, хормоните са страшна работа Grin

# 395
Ох, хормоните... Не знам дали има отношение, но сякаш косата ми започна повече да пада след като ми откриха Хашимото. Въпреки че всички изследвания са ми в норма и се чувствам отлично, може да си внушавам, но..
Благодаря за подсещането за хининова вода, чела съм, че доста се ползва за скалпа.

# 396
И след двете раждания имаше период на по- интензивно падане, но пак си ми е супер гъста косата. Не съм правила нищо по- специално, освен че не я третирам много. За мен си е ген и хормони може би. Баба ми например в продължение на 50 години всеки ден беше с ролки, сутрин топиране и лак за коса и след 80 пак имаше коса ( никога не съм я виждала без прическа).

# 397
За мамите, които ще правят втората ФМ в Надежда да кажа, че графика за Април е излязал и е почти запълнен вече, аз днес записах час за 27.04. при д-р Чачева. Hug

# 398
Има ли някой, който да отива на ФМ в 17та седмица. Мен докторката направо ми записа за 17та, а не знам после дали ще има нужда да ходя пак в 20 до 22ра, че да си записвам отсега 🤔

# 399
Има ли някой, който да отива на ФМ в 17та седмица. Мен докторката направо ми записа за 17та, а не знам после дали ще има нужда да ходя пак в 20 до 22ра, че да си записвам отсега 🤔
Аз ходих тази седмица - 12с+2д.  Следващия преглед ще ми е в 16-та седмица и после в 22-ра. Така поиска доктора още преди прегледа. Ако свършват бързо часовете по-добре да си запишете час от сега, а после да го отмените ако доктора каже, че не е нужен.

# 400
Здравейте, аз от днес съм в 13сед,  продължава все така да ми е замаяно, особено към 10 и след това между 12-1 нямам никаква енергия, не мога да заспя, но нямам сила за нищо, едвам изкарвам деня.
Днес имах и някакви болки в корема, не мога да различа от храна ли, от бременноста ли, звънях на акушерките и ми казаха че е ОК.
С две думи , 9 месеца със синът ми не ги усетих,  сега какво е това чудо не спира да ми е зле. Плюс това съм супер нервна и заядлива, не мога да се позная 🙈
Единственото време в което имам сила и енергия е като се събудя сутрин 😅
Оплаках ви се, че иначе няма на кой 😅

# 401
Здравейте, аз от днес съм в 13сед,  продължава все така да ми е замаяно, особено към 10 и след това между 12-1 нямам никаква енергия, не мога да заспя, но нямам сила за нищо, едвам изкарвам деня.
Днес имах и някакви болки в корема, не мога да различа от храна ли, от бременноста ли, звънях на акушерките и ми казаха че е ОК.
С две думи , 9 месеца със синът ми не ги усетих,  сега какво е това чудо не спира да ми е зле. Плюс това съм супер нервна и заядлива, не мога да се позная 🙈
Единственото време в което имам сила и енергия е като се събудя сутрин 😅
Оплаках ви се, че иначе няма на кой 😅
Същата съм! За капак и синчето е с кашлица, не е на градини и трябва да го разхождам...
Днес съм и с отвратително главоболие. И също съм много заядлива... Всичко ме дразни!

# 402
И аз да се присъединя към заядливите 😂 Горкия ми мъж, не стига че се грижи за малкия като се прибере, ами и мие чиниите, готви, подрежда и чисти, а аз съм се излегнала на дивана ни жива, ни умряла и давам разпореждания с ръкомахане, защото ми се гади и не мога да говоря много 😂 Ама нека сега на тях да им е трудно, че после ще е наш ред 😩😅

# 403
Здравейте Blush

И аз доста често искам да си лежа и да почивам Innocent

За косопада съм с впечатлението, че не подминава никой. На мен не са ми падали кичури, нито е оставало плешиво, но все пак доста интензивен косопад около 4 месеца след раждането (пиех витамини за кърмене тогава).

Реших и аз да пусна един основен пакет за тромбофиля, защото имах запушване на вена с предната бременност. Но пък излезна друго, търсих по мненията назад, но не открих къде се коментираше.

До колкото разбирам трябва да пия метафолиева киселина (бях почнала така или иначе преди 2 седмици). Има ли друг с такива резултати да сподели Blush Ще ги покажа и на следящата, чудя се да и звъня ли или да изчакам 10 дни до следващия записан час.

# 404
Пробвахте ли ментови бонбони за гаденето?
Моето гадене и повръщане беше предизвикано от дуфастон и фолиева киселина..като от фолиевата бях ,като парцал-грам сила нямах в тялото

Общи условия

Активация на акаунт