Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 77

• 39 989
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
АМХ не мисля, че е 100-200 лв. Намира се в някои клиники на промоция от 70, на 55 примерно. Не съм срещала такава цена ,която пишете вие. Аз го изследвах за 55 лв. Simple Smile

# 676
Май си права, аз го пусках заедно с инхибин и други хормони и крайната цена беше около 340лв някъде. Може би аз се бъркам или пък заедно с инхибин ми е било около тези пари. Трябва да си видя резултатите.
АМХ не мисля, че е 100-200 лв. Намира се в някои клиники на промоция от 70, на 55 примерно. Не съм срещала така цена ,която пишете вие. Аз го изследвах за 55 лв. Simple Smile

# 677
Знам, че АМХ е по-скъп от другите хормони. И се върти около 55 или 70 лв в най-лошия случай. Зависи дали в София се пуска или по другите градове. Много често в клиниките го пускат на промоция или в пакет,трябва да се разпита.

# 678
На мен АМХ в Щерев ми струваше 40лв. Възможно е да е имало промоция.

# 679
Аз съм от Бургас и заради така нареченото "удобство" си изгубих времето в Пловдив(една година, две операции, две пункции и три трансфера). Ако си над 35 отивай в София. Удобството или успеха е най-важен? За тази клиника във Варна аз чувам за първи път.
Успех!
Здравейте, момичета 😊
Трябва до края на месеца да подам документите за ЦАР, но малко се разколебах за Нова Радост във Варна като прочетох някои истории за д-р Емин. На сайта на ЦАР двете клиники с най-висок процент успеваемост са точно във Варна - Олимед и Нова радост. Както казах съм от Бургас и Пловдив/Варна ще са ми най-удобни. Моля за реални наблюдения. Имаме шанс да стане и от първия път, за това ще разчитам на клиника, която ще направи най-подходящата стимулация и да има добри ембриолози. Благодаря преварително ❤️

# 680
В Бодимед мисля, че също е 40лв и то без промоция. Замразяването се поема от фонда, но не и съхранението. Ние за всяка процедура сме дали по още 3-4 хиляди за изследвания, прегледи, лекарства и добавки.

# 681
Това са много пари ,ужас. 3-4 хиляди. Кои изследвания струват толкова много,може ли информация?

# 682
Преди старт на процедуата има задължителни изследвания за двамата партньори - при нас бяха около 400 лв, отделно сега искат тестове за Ковид - и там още 200на лева, отделно ЦАР покрива изследване на 10 хормона в рамките на процедурата, за останалите доплащаш - при мен бяха около 100-150 лв. И това са само разходите, за които се сещам без да се замислям особено. Преди да подадем документи за ЦАР дори не съм смятала колко пари сме дали по лаборатории за изследвания - ама са минимум 2000 лв.
... и така малко по малко се събират Simple Smile

# 683
Само пълният пакет Тромбофилия е над 300лв,кариотип и той е към 200. Задължително се прави цитонамазка, микробиология и при двамата, серология също при двамата ккъм 200лв,тестове за ковид може и по няколко. Витамини, киртикостероиди, антибиотици, Естрофем, прогестерон и т.н.

# 684
Здравейте,
Ще ни се наложи да правим ИКСИ с фонда. Можете ли да ми кажте горе долу колко излиза като цена една такава процедура при вас? Нз дали има значение - с мъжки фактор сме.

Предполагам, че е питано и прери, но не успях да намеря отговор.
Нашето икси излезе 1200 лв + 5000 лв от Фонда. Но ние освен предварителни изследвания пожелахме и магнитна сепарация, някакъв нов ембриоскоп и лазерен хетчинг ( само тези трите неща са 800 лв). Така, че всичко е според индивидуалния случай. Успех! Blush

# 685
А това го пропуснах - за ИМСИ доплатихме още 500лв. Искахме и МАКС, което е още 300лв,но в нашия случай решиха, че не е нужно.

# 686
Разходите са много индивидуални спрямо състоянието ви. Колкото повече изследвания или процедури извън това, което покрива Фонда направите, толкова по-скъпо ще ви излезе. Може да се окаже, че нямате нужда от много допълнителни неща. Според мен 10 000 е максималната сума.

# 687
Нашата процедура по инвитро все още не е започнала (очаквам МЦ, за да започнем къс протокол). До тук разходите за прегледи, изследвания, добавки и витамини са около 2000лв. В тях не включвам транспортните разходи Пловдив - София, както и лапароскопията (1400лв.), която се наложи да ми направят.

# 688
Всичко е строго индивидуално.
Ние правихме ин витро, което си самофинансирахме и за цялата процедура по къс протокол (изследвания,стимулация, прегледи, пункция, трансфер, замразяваме и съхранение за 3 месеца) ни излезна около 6200 лв. Като част от яйцеклетките оплодиха с класическо инвитро, а други бяха ИКСИ, така че в тази цена е вкл. и сумата за ИКСИ.
Отделно не съм включила в тази сума само лекарствата след това, но аз бях само на Утрогестан (около 300 лева  някъде, защото ми бяха назначени до 12 седмица.

# 689
Да всичко е много относително, така е. Каквото трябва ще се дава, разбира се знаем за какво се борим все пак. И аз чакам да дойде МЦ ,за да стартираме, че вече 2 месеца и половина свалям ТСХ... изчерпа ми се търпението. 😢😁
Благодаря ви момичета, за споделената информация, поне малко да съм подготвена с парите.

Общи условия

Активация на акаунт