Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 77

• 41 142
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, момичета! От вчера започнах стимулация с Гонал, но ми прави впечатление, че усещам парене около мястото на  инжекцията, което продължава около 2-3 часа. Имам ли причини за притеснение или е нормално?

# 316
Здравейте, момичета! От вчера започнах стимулация с Гонал, но ми прави впечатление, че усещам парене около мястото на  инжекцията, което продължава около 2-3 часа. Имам ли причини за притеснение или е нормално?
Нормално е. Аз от него като легна настрани имах и чувството, че яйчниците ми падат Joy

# 317
Здравейте, за АМХ и Инхибин Б - Калчев ми беше казал, че са много относителни. Особено за Инхибин Б каза, че в най-новите проучвания отричат Инхибина като показател за яйчниковия резерв, точно защото се влияе от други неща и не е истинско.
Най-добрата оценка за яйчниковия резерв е броя на антрални фоликули. Аз за себе си съм решила повече да не тествам, за да се шашкам излишно.

# 318
Момичета, как ви се отразява Естрофемът при подготовка за ЗЕТ? Има ли някакви странични ефекти или нещо  което да имам предвид, че не трябва да се смесва с  лекарството. Лекарката ми каза да си продължавам с витамините, които пия и да взимам в 7, 14  и 22часа, които не са ми много удобни и мислех да гп изместя с 1-2 часа, надявам се няма да е проблем?

# 319
  • Варна
На мен докторът ми нищо не ми е казвал. Аз го пия 2х1, сутрин и вечер, по едно и също време гледам да е.
Засега не съм забелязала някакви странични ефекти. Пия и витамини.

# 320
Никакъв проблем не съм имала с естрофема, предвид че пия 3х1 и имам и 3 лепенки на куп Климара.

# 321
Mexicana на мен не ми беше добре от естрофема. Бях с главоболие, вдигах кръвно и като цяло се чувствах надута. Казах на док и той ми го спря. На следващия ден вече бях значително по добре.

# 322
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, как ви се отразява Естрофемът при подготовка за ЗЕТ? Има ли някакви странични ефекти или нещо  което да имам предвид, че не трябва да се смесва с  лекарството. Лекарката ми каза да си продължавам с витамините, които пия и да взимам в 7, 14  и 22часа, които не са ми много удобни и мислех да гп изместя с 1-2 часа, надявам се няма да е проблем?
Аз не усещам нещо кой знае какво като ефект, освен леки болки в гърдите. Пиех го в 6, 14 и 22 часа, за да е съобразено с часовете ми за сън и събуждане.

# 323
Здравей би ли споделила как протича подготовката за зет. И аз се готвя за следващи цикъл за зет. Аз имам един зет но не приемах нищо.

# 324
Nova321,

До момента е силно казано подготовка, бях на преглед да ми видят яйчниците и почнах Естрофем от 3 ти ден, този път  даже не ми изследваха никакви хормони. След седмица съм пак на преглед и тогава мисля че ще пусна контролно Прогестерон и Естрадиол. Четейки коментарите от форума, обаче, мисля да видя и  TSH как ми е след стимулацията, Това ми е първи ЗЕТ, предполагам другите момичета, които са минали през това вече, могат да споделят повече неща.

# 325
И аз съм в подготовка за ЗЕТ за първи път. В момента пия само фолиева без Естрофем. Бях на 2 ден на преглед и хормони, следващия ми е на 11 ден. Ще видим дали ще ми искат хормони. ТСХ ми беше добре след стимулацията януари.

# 326
  • Варна
Аз бях на преглед на 3ти ден, започнах Естрофема на 4ти ден и съм на преглед на 15ти ден. Не сме изследвали хормони.

# 327
Благодаря ви момичета ❤️. Успех ви желая🍀🍀🍀

# 328
Момичета някоя от вас да е на Фостимон 75? Може ли да ми кажете дали е болезнена инжекцията. Благодаря и стискам палци на всички ни People Baby Heart

# 329
Момичета някоя от вас да е на Фостимон 75? Може ли да ми кажете дали е болезнена инжекцията. Благодаря и стискам палци на всички ни People Baby Heart
Аз бях на Фостимон мускулно, 225 май. Нищо не усещах, нямах абсолютно никакъв дискомфорт.

Общи условия

Активация на акаунт