Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 77

• 41 112
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • до най-прекрасния мъж
Nova321 като каза цикъл, да се похваля - от вчера ми зацапва, а днес е повечко. Надявам се утре да ми дойде съвсем добре и в четвъртък да ходя при док. Такъв МЦ скоро не съм имала, две седмици закъснение, че и повече. Явно след спиране на Естрофема е тръгнал фоликул и сега идва редовна М от него. По друг начин не мога да си го обясня.

# 361
Nova321 като каза цикъл, да се похваля - от вчера ми зацапва, а днес е повечко. Надявам се утре да ми дойде съвсем добре и в четвъртък да ходя при док. Такъв МЦ скоро не съм имала, две седмици закъснение, че и повече. Явно след спиране на Естрофема е тръгнал фоликул и сега идва редовна М от него. По друг начин не мога да си го обясня.
така е и на мен още не ми е дошъл днес видя фоликул. Каза че е нормално 3 или 4 цикъла да са по дълги

# 362
Здравейте момичета! Можете ли да споделите колко фоликула се имали по време на стимулация си? Аз съм по къс протокол, в деня на започването на стимулация имах по 2 големи фоликула от 2та яйчника и по 2-3 по-малки. На втория преглед  от ляво нямах нито един, а от дясно се бяха развили 5.Въпреки това взех решение да продължим опита.

# 363
Здравейте момичета! Можете ли да споделите колко фоликула се имали по време на стимулация си? Аз съм по къс протокол, в деня на започването на стимулация имах по 2 големи фоликула от 2та яйчника и по 2-3 по-малки. На втория преглед  от ляво нямах нито един, а от дясно се бяха развили 5.Въпреки това взех решение да продължим опита.
Здравей, знам колко е трудно решението дали да продължиш със стимулацията или да я прекратиш, аз също минах през това. С малко фуликули съм попринцип така че още преди започване на стимулацията лекарката ме подготви какво може да очакваме (първо ин витро бях). При първия преглед видя около 4-5 в десен яйчник и 3-4 в ляв, втория преглед 4-5 десен и ляв 2 по големи и един малък. Док май повече клонеше към прекратяване на процедурата, още повече знаеше че ние си я самофинансираме, но каза че не е сигурно след 1-2 месеца дали няма да е и по-малко и аз реших да продължим. До деня на пункцията се развиха 7 фуликула и от тях имахме 7 яйцеклетки. Така че горе главата, пожелавам ти успех и в крайна сметка е важно качеството.

# 364
Днес мина и моята пункция. Благодаря за съветите и успокоението вчера момичета. Но сега имам нужда пак от съветите ви. Нормално ли е да ме боли толкова много, чак имам чувството че ме боли кръста. Трудно ми е да ставам и лягам, ужасно боли. Имам изписан но шпа 3х1 дали мога да пия две тази вечер. Иначе се опитвам да пия повече течности, протеини.

# 365
Днес мина и моята пункция. Благодаря за съветите и успокоението вчера момичета. Но сега имам нужда пак от съветите ви. Нормално ли е да ме боли толкова много, чак имам чувството че ме боли кръста. Трудно ми е да ставам и лягам, ужасно боли. Имам изписан но шпа 3х1 дали мога да пия две тази вечер. Иначе се опитвам да пия повече течности, протеини.

При всяка една е различно. Но така или иначе има дискомфорт. А кръста ще те боли и мен ме боли от време на време. Мисля, че трябва да пиеш 1 табл. Мен и глава ми боля. Добре е да си полежиш.

# 366
И 3х 2 можеш да пиеш + 3х2 бусколизин. След трансфера така са ми изписани.

# 367
Да те питам че на мен в петък ще ми е пункцията... колко фоликула ти изкараха щом те боли че се притеснявам че имам бая

# 368
Kameliq.Careva 609999 днес извадиха 12 яйцеклетки. Според док не би трябвало да има хиперстимулация . Наистина болката е нетърпима и режеща или моя праг за болка е нисък

# 369
Kameliq.Careva 609999 днес извадиха 12 яйцеклетки. Според док не би трябвало да има хиперстимулация . Наистина болката е нетърпима и режеща или моя праг за болка е нисък
А аз имам около 26-28 яйцеклетки, които трябва да ми извадят, и уж Прага на болката ми е висок ама...

# 370
Болката не зависи от броя фоликули, по скоро имат отношение как се прави процедурата, индивидуалният праг на болка, както и как се понасят лекарствата за стимулиране от организма. Аз бях с над 20 фоликула и имах само напрежение в стомаха и червата, но не и болки в кръста/корема, наистина  при всеки е различно.
Определено броят няма значение за качеството, даже обратното в повечето случаи много яйцеклетки са за сметка на качеството, 7-10 яйцеклетки е абсолютно нормално, за да се очаква сравнително добро качество, така че спокойно Wink

# 371
Болката не зависи от броя фоликули, по скоро имат отношение как се прави процедурата, индивидуалният праг на болка, както и как се понасят лекарствата за стимулиране от организма. Аз бях с над 20 фоликула и имах само напрежение в стомаха и червата, но не и болки в кръста/корема, наистина  при всеки е различно.
Определено броят няма значение за качеството, даже обратното в повечето случаи много яйцеклетки са за сметка на качеството, 7-10 яйцеклетки е абсолютно нормално, за да се очаква сравнително добро качество, така че спокойно Wink
Благодаря ти за отговора и благодаря че ме светна дет се вика.. аз си мислих че болката е от броя..(рисичка съм хаха) попринцип на стимулацията добре реагирах чувствам си се добре както съм си и без стимулация.май бях на ниски дози по дълъг протокол съм 6 дена бях на Гонал 175 единици , фостимон 2×75, и менопур 2х75... не ги разбирам много вие сте по опитни... и сега съм притеснена с тея фоликули 19 в десния и 8,9 в левия яйчник, 14мм лигавицата на матката добре ли е не е ли добре... извинявам се за дългия пост

# 372
Kameliq Careva 609999 наистина може би болката не е свързана само с броя, но и с прага на болка, начина по който преминава стимулацията.Аз не съм от много разбиращите но мисля че бройката и  дебелината на лигавицата са добри.
Благодаря mexicana_ за обясненията. Наистина аз съм с по нисък праг и много се бях притеснила снощи. Но днес съм значително по добре, има леки болки но се понасят 😉

# 373
Имам две пункции и при двете извадиха почти еднакъв малък брой яйцеклетки. При първата толкова ме болеше, че пак ме приспаха, при втората не усещах абсолютно нищо. Правени са в различни клиники от различни хора и аз го дължа на това.
Уж държа на болка, с болезнена менструация съм, с мигрена... През повечето време минавах без хапчета, но онова нямаше как да се понесе.

# 374
Момичета, наясно ли сте по колко яйцеклетки замразяват.имам 4 а искам да върна 2.останалите 2  и тях ли ще извадят и пак замразят.

Общи условия

Активация на акаунт