Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 77

• 41 090
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, с Ковид съм! Искам от сега да запазя доброто си здраве и фертилността. Пия много хапчета, включително и два антибиотика. Тези, които го минахте, препоръчаха ли ви нещо да пиете, докато се възстановявате? Има ли много негативни последици от него? Ще се ваксинирате ли?

# 391
Момичета, с Ковид съм! Искам от сега да запазя доброто си здраве и фертилността. Пия много хапчета, включително и два антибиотика. Тези, които го минахте, препоръчаха ли ви нещо да пиете, докато се възстановявате? Има ли много негативни последици от него? Ще се ваксинирате ли?

Аз изкарах Ковид ноември месец - лекият му вариант. Пих антибиотик профилактично, за да съм сигурна, че ще се оправя. АГ ме пита дали приемам витамини - аз му изброих каквото пия (главно за подобряване на фертилността, тъй като ни предстоеше продецура) - вит. Б6, Б12, Ц, Д, Е, CoQ10, цинк, Омега3. Лекарят ги одобри да ги приемам като имуностимулатори, подпомагащи възстановяването от болестта.
Дано да съм полезна Simple Smile

# 392
Момичета, по време на стимулация с Фостимон може ли да се приема алкохол?

# 393
Ако ти кажем, че може ще приемаш ли? По време на стимулация? Сериозно ли?

# 394
Едва ли ще е голям проблем чаша вино примерно

# 395
Едва ли ще е голям проблем чаша вино примерно
Нещо такова или по-скоро чаша бира. Колкото да правя компания на мъж ми.

# 396
Здравейте,
Колко дни след пункция ви е идвал цикъл, ако не правите свеж трансфер?

# 397
Много е индивидулано за всяка жена. Имам приятелка, на която и дойде веднага, на мен ми идваше на датата с плюс минус ден два.
Здравейте,

# 398
На мен също ми дойде около ден-два след датата, но бях на утрогестан от пункцията натам. Просто в деня на трансфера ТСХ-то ми беше в небесата и затова го отложихме.

# 399
Момичета,знаете ли колко време след изкаран ковид може да се започне нов опит-стимулация?

# 400
  • София
Здравейте,

Нормалното е да ти дойде от 12 до 14 дни след пункцията ако не пиете нищо.

Devilche казват, че 2-3 мес. за да се стабилизира организма

# 401
Здравейте,

На мен ми бяха казали, че до седмица ще ми дойде, дойде ми на 10-ия ден. Не пиех нищо.

# 402
Здравейте предстои ми втори опит преди лятото, но този път ми предложиха да направим надраскване на лигавицата месеца преди самата процедура. Моля някой за информация на кой ден от цикъла се прави това надраскване?

# 403
На 21. Ден се прави надраскването, във цикълът преди процедурата.

# 404
На 21. Ден се прави надраскването, във цикълът преди процедурата.
Благодаря. Понеже тогава ще се падат Великденските празници, дали мога по някакъв начин цикъла преди надраскването да го забавя със седмица?

Общи условия

Активация на акаунт