Блефаропластика - 3 тема

• 87 786
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
За отоците най-добре протеолитичните ензими,има теми за тях,друг вариант фиброзим 3 пъти по 2 капсули 1 час преди хранене, вит. С с удължено освобождаване 2х500мг.
Знаете ли дали Фиброзим може да се замени със Серапептаза и Натокиназа? Питам,защото те също са противовъзпалителни и ги имам вкъщи.

# 676
Велинова, мина лесно, бързо и (по мое мнение) добре. Бях с местна упойка. Много се молих и увещавах да заспя, но непоколебимо ми отказаха Grinning

Приеха ме към 13:30ч., в 19:00ч. си тръгнах. Самата операция беше около час, с рисуването, слагането на упойка, самото рязане и шева. После сложиха лед за около 30 минути, дадоха ми рецепта за едно кремче и ме изпратиха вкъщи Blush

# 677
Някой знае ли какви са условията, при които се прави браулифтинг, вместо бф. Питам защото забелязвам, че смъкването всъщност идва от отпускането на кожата на челото, от там веждите и те прихлупват клепача, дори да се реже клепача, процесът от челото продължава и рано или късно ефектът от ГБФ се заличава. На теория ми звучи все едно браулифтинга бил решил първоизточника на проблема, а ГБФ последствията.
Така е. Моят проблем е същият - смъкването идва от челото. Вече се оформя и хоризонтална бръчка на носа. Тримата лекари, при които бях, ми казаха, че имам нужда от браулифтинг. Доц. Романски ми каза, че Ильо Стоянов прави. Разгледах сайта му и никак не ми харесаха резултатите.
Честно казано, смятам все пак да си направя блефаропластика, защото имам и излишна кожа, освен смъкване на веждите. Но все има нещо по-важно.

# 678
За отоците най-добре протеолитичните ензими,има теми за тях,друг вариант фиброзим 3 пъти по 2 капсули 1 час преди хранене, вит. С с удължено освобождаване 2х500мг.
Знаете ли дали Фиброзим може да се замени със Серапептаза и Натокиназа? Питам,защото те също са противовъзпалителни и ги имам вкъщи.
Може да се замени,най-добре е да се пият трите ензима-серапептаза,натокиназа и бромелаин.Във фиброзим има и кверцетин,който действа съдосвиващо,може да го добавиш като отделна добавк,ако пиеш трите ензима .Сигурно знаеш,но и аз да кажа-серапептазата трябва да е от 120 000 единици в капсула,пият се три на ден,1 час преди или 2 часа след храна.

# 679
Сега се сетих,че съм пила Сераза след аугментация на бюста и сега виждам,че основната съставка е Бромелаин ,който аз никога не съм пила,ще го поръчам,но във висока потенция.
Ето за какво се използва Серазата,просто по онова време не бях запозната с протеолитичните ензими :
Сераза  помага при болки, отоци и възпаления, причинени от различни инфекции, травми, контузии или след хирургични процедури. Тя допринася за по-бързото заздравяване на тъканите и стимулира възстановителните им функции. Прилага се при поставяне на дентални или ортопедични импланти, инжектиране на дермални филъри, лазерна операция, ринопластика, операции за отстраняване на сливици, дерматохирургия, блефаропластика, както и след претърпени травми и контузии. Сераза ефективно облекчава неприятните симптоми, съпътстващи възпалителния процес като болка, отток и възпаление.

Натокиназата и Серапептазата са ми във високите потенции,благодаря ти много !!!

# 680
Ето ме и мен преди и осми дин след ГБ и ДБ

# 681
Здравейте, Нова съм във форума и ще се радвам да споделите мнения. Обмислям горна блефаропластика. Имате ли впечатления от Спартак Милев?
Преглеждам цените на операциите и ми направи впечатление, че Наталия Иванова миналата година 1700лв. и стана изведнъж 2500. Може да е добра, но все пак медицина в профила й виждам , че е завършила в Ст.Загора....Ще се радвам на обратна връзка .

# 682
Това не го разбрах. Какво значение има къде е завършила медицина? Ако е било в Стара Загора трябва да държи по - ниска цена ли?

Аз не избрах нея по разнообразни причини (включително и цената), но не виждам връзката с мястото на образование Anguished

# 683
Има значение мястото на образование няма да споря с вас.

# 684
Това са пълни глупости!Важни е не кой къде е завършил, а кой колко е добър в това, което върши.По тази логика всички завършили в София са по-добри от колегите в Ст. Загора ли?🤦🏻♀
Лекарката е направила име от доволни клиенти, което трябва да е тежестта, която да убеди някого дали е неговият лекар, а не място на раждане и завършване на образование.Тесногръдие, това е думата за подобно изказване.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 17:46 от ДХ3

# 685
Има значение мястото на образование няма да споря с вас.
Веднага мога да ти дам два примера в обкръжението си, които завършиха най-престижния университет, но горките са кухи като гъдулки. Не могат да съберат 2+3. Но на всеки от тях мама и тате имат солидни банкови сметки.
Изводите за "мястото на образованието" оставям на теб.

# 686
  • София
При Наталия Иванова има пациенти, които пътуват от София за да се оперират при нея. Една съфорумка беше писала преди време в кой хотел се е настанила и т.н.
За мен няма значение къде си завършил, ако си добър в работата си.

# 687
  • Варна
Здравейте, дами! Искам да споделя своя скорошен опит с горна блефаропластика.
Правих я на 24ти ноември във Варна при доц. Яна Манолова. Цената е 1400лв, операцията беше около час и половина - два с подготовкта и след това още 2 часа лежах с лед, след което си тръгнах. Нищо не съм пила, само се мазах с 2 крема до свалянето на конците, което беше на 05.12 и сега се мажа само с единия, който е за белези.

# 688
  • в 1001-та нощ
Доволна ли си? Правила ли си снимки - преди / след?

# 689
  • Варна
Имам снимки ''преди'', но не се виждам готова за снимките ''след'', тъй като белезите доста си личат все още, като цвят и като ''текстура''. Искам да кажа, че не са точно на сгъвката на окото, за да се скриват като е отворено, а малко над нея и си се виждат.
Иначе съм изключително доволна и виждам голяма разлика.

Общи условия

Активация на акаунт