Блефаропластика - 3 тема

• 91 163
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Blackwolfie и аз ще ти пожелая успех и най-вече да получиш желания и очакван резултат. Описваш се като тежък случай в твоите очи явно си качвала и снимки, които аз съм пропуснала.Ще очаквам снимка с  резултата след операцията и естествено да споделиш каква е цената Simple Smile

# 661
Аз също ще съм с препозициониране на мазнини заради хлътване ,както и повдигане на мускул.Насрочена ми е дата при друг лекар и съм изключително нетърпелива,защото операцията ще е чак февруари . На 42 съм ,хлътването стана забележимо преди около година-две,но като цяло съм слаба и с много малко подкожни мазнини.Редовно правя масажи на лицето,хайфу,дермапен,но това хлътване вече ми идва прекалено,не знам защо така се случи, вероятно заради слабото телосложение.

# 662
  • в 1001-та нощ
menarini, успех и на теб Simple Smile Ще стискаме палци всичко да мине леко и благополучино! На кой лекар се доверяваш?

# 663
Толкова години чакам,а сега нямам абсолютно никакво търпение Simple Smile
При д-р Първан Войнов ,Панагюрище .
Имам вече една пластична операция при този екип ,но неговата работа ми изглежда изключително прецизна ,следвам го в Инстаграм и си личи ,че снимките преди/след не са обработени с филтри.Надявам се наистина на добър резултат.
Нямам никакви бръчки по лицето, обаче тези торбички и хлътвания съсипват цялата добра картина Simple Smile

# 664
  • Sofia
Menarini и теб ще питам за цена Simple Smile и снимки.

# 665
  • в 1001-та нощ
Радвам се, че се чуват повече имена на лекари Simple Smile Няма да усетиш кога ще дойде февруари Simple Smile И моята операция беше през този месец Simple Smile

# 666
Здравейте, моята ГБ и ДБ беше на 22.11., все още имам отоци и замъглено зрение, приемам съветите ви за по бързо справяне, че след два дни съм на работа

# 667
  • в 1001-та нощ
Здравей, при кой лекар се оперира? Какво ти изписа за възстановяване - какво приемаш пер ос и какво прилагаш локално до момента?

# 668
Здравей, при кой лекар се оперира? Какво ти изписа за възстановяване - какво приемаш пер ос и какво прилагаш локално до момента?

Оперира ме доктор Краси Кенолов в Слънчев бряг, страшен пич, нави се едновременно с намаляне на гърдите и блефарото да направи,  за очите дадоха капки и гентамицин маз, аз си взех арника за пиене и мазане  която по бързо да прибере отоците

# 669
За отоците най-добре протеолитичните ензими,има теми за тях,друг вариант фиброзим 3 пъти по 2 капсули 1 час преди хранене, вит. С с удължено освобождаване 2х500мг.

# 670
Може ли актуални цени за ГБ при Наталия Иванова ор Ст. Загора? 🙂

# 671
Това е към днешна дата в сайта.

# 672
Някой знае ли какви са условията, при които се прави браулифтинг, вместо бф. Питам защото забелязвам, че смъкването всъщност идва от отпускането на кожата на челото, от там веждите и те прихлупват клепача, дори да се реже клепача, процесът от челото продължава и рано или късно ефектът от ГБФ се заличава. На теория ми звучи все едно браулифтинга бил решил първоизточника на проблема, а ГБФ последствията.

# 673
Да се отчета с прясна горна блефаропластика от днес. Дано утре се събудя без оток Rolling Eyes

# 674
Да се отчета с прясна горна блефаропластика от днес. Дано утре се събудя без оток Rolling Eyes
Може ли да помоля за една снимка на лично и също да споделиш как мина и с каква упойка беше Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт