СТОЙНОСТИ НА ЧХГ- ТЕМА 13

• 47 803
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте отново! Моето чхг и то е спаднало за съжаление във вторник ми беше 725.

# 421
Много съжалявам, коментирахте ли вече с лекаря какво следва?

# 422
Много съжалявам, коментирахте ли вече с лекаря какво следва?
Резултата ми излезна снощи, днес на обяд съм на преглед!

# 423
Здр момичета имах чхг 186 падна на 170 и накрая 115 то е ясно че не се развива нищо доктора ми каза да спра лекарствата за да ми тръгне нормално обаче е втори ден и неще да ми идва това ми претеснява някой минал ли е през това за съвет

# 424
Здр момичета имах чхг 186 падна на 170 и накрая 115 то е ясно че не се развива нищо доктора ми каза да спра лекарствата за да ми тръгне нормално обаче е втори ден и неще да ми идва това ми претеснява някой минал ли е през това за съвет
Много хора, нарича се биохимична бременност. Спрете лекарствата. Когато ЧХГ спадне до около 0, ще Ви дойде цикълът, така че малко търпение. Успех следващия път!

# 425
  • София
Обикновено между 3 и 7 дни след спиране на лекарствата започва кървенето. При мен винаги е било на 5ти ден. Когато падне достатъчно нивото на прогестерона.

# 426
Благодаря много момичета ще пробваме пак макар че съм се отчаяла и нямам желания тъй като ми беше първа бременност

# 427
Имаш време да се съвземеш до новите опити! Изправяш се, наместваш си короната и смело напред! В този процес няма място за отчаяние.
Благодаря много момичета ще пробваме пак макар че съм се отчаяла и нямам желания тъй като ми беше първа бременност

# 428
Благодаря за съветите и подкрепата успех на всеки

# 429
Здравейте, момичета

Нова съм във форума и пускам темата с надеждата, че е на правилното място.

След два положителни теста и 52 дни от последната менструация отидох на гинеколог. По изчисления трябва да съм в 7 г.с и лекарят каза, че трябва да чуем пулс е за жалост не видя ембрион, а само сакче и жълтък. Изпрати ме на изследване на чхг през 24 часа. Резултатът е следният:
1. 39012.00 mIu/ml
2. 37859.00 mIu/ml

Въпросът ми е следният според вас колко време да изчакам, защото мнението на лекарят е - че стойности, които не се покачват не са ок и иска да се видим още вднъж, за да гледа внимателно, но не останах обнадеждена, излизайки от кабинета. Благодаря ви!

# 430
  • USA
падащи стойности не са добре...организма ще започне да се чисти...няма какво да чакаш в 7гс трябва д аима ембрион, след като падат стойностите дори не може дас е говори за късна овулация...късмет следващия път Sad

# 431
Според мен всичко е супер, като стане 1000 след 2-3 дни може да идете на лекар 🙂 Успех!
Резултатът от лекаря - точица 2 мм. Blush

# 432
Здравейте и аз да попитам едно въптосче тъй като наскоро преминах през биохимична бременност и не искам да се повтаря не съм готова психически но с партньора ми искаме бебче та да мина към въпроса фолиевата киселина помагали за зачеването и до толкова от развитието на плода има ли възможност да ме предпази от биохимична бременност ако някой е минал през този период можели съвет

# 433
Добре е да се пие, но няма гаранция, че ще ви предпази от следваща биохимична бременност или спонтанен аборт.

# 434
Фолиевата киселинасе пие 3 месеца преди зачеване , но не мисля че би ви предпазила от биохимична бременност.
По-скоро предотвратява болести по плода по-напред във времето. Дуфастон се изписва за задържане на бебето или прогестерон. Аз прокървих (леко зацачване) през 1ва ,5та и 7ма седмица и ми изписаха кринон за 6 дни. Всичко е наред с мен и съм в 11та седмица. Желая ви успех 💗 Да вметначе че в началото ми бяха объркали изследванията и ми казаха че имам биохимична бременност и как не пометнах тогава не знам.  Господ ме пази. Имаше лабораторна грешка. Вие как разбрахте ?
Здравейте и аз да попитам едно въптосче тъй като наскоро преминах през биохимична бременност и не искам да се повтаря не съм готова психически но с партньора ми искаме бебче та да мина към въпроса фолиевата киселина помагали за зачеването и до толкова от развитието на плода има ли възможност да ме предпази от биохимична бременност ако някой е минал през този период можели съвет

Общи условия

Активация на акаунт