СТОЙНОСТИ НА ЧХГ- ТЕМА 13

• 47 811
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте! Последния ми цикъл беше на 07.04.2021г., направих си доста тестове след закъснението и всички са положителни, пуснах кръвен тест какво мислите за резултата

Положителен е. Честито!
Благодаря! Надявам се всичко да е наред! Утре ще пусна още един. Така ми каза доктора за да видим дали има покачване

# 406
Утре вече може да идете на лекар и трябва да се види на ехограф, защото стойността ще е над 1000.

# 407
Утре вече може да идете на лекар и трябва да се види на ехограф, защото стойността ще е над 1000.
Много се надявам! От вчера имам кафеникаво зацапване и леки болки в корема! Затова и пускаме кръвните тестове!

# 408
A и отивате утре тогава при лекарската, за да ви изпише лечение, колкото може по бързо. На мен ми изписа ха дуфастон, нощ па, вит. С и утрогестан и зацапване то спря. Успех, дано всичко бъде наред!

# 409
A и отивате утре тогава при лекарската, за да ви изпише лечение, колкото може по бързо. На мен ми изписа ха дуфастон, нощ па, вит. С и утрогестан и зацапване то спря. Успех, дано всичко бъде наред!
Приемам дуфастон от вчера! И съм на преглед днес! Благодаря ви!

# 410
  • до най-прекрасния мъж
На кой ден от закъснението е този резултат?
Иначе е положителен, успех на прегледа.

# 411
Здравейте.
Описвам ви моята ситуация:
Последен месечен цикъл на 15.04. По принцип е между 29 и 31 дни (откакто почнахме опити се получиха тези 2-3 дни отклонение).
Положителен тест на 15.05 - втора чертичка видима, но по-светла от контролната.
На следващия ден същото.
Днес нещо ме накара пак да си направя тест - чертичката е доста по-бледа от предишните две.
Не издържах и си пуснах ЧХГ. Пускам снимка. Знам, че трябва да се повтори длед 48 часа, но ми е интересно какво мислите за стойността. На мен сякаш ми се вижда ниска за пети ден закъснение.

Нямам симптоми освен болки, които наподобяват ПМС или менструални. Те ме държаха до днес, днес май и тях ту ги има, ту няма.
Знам, че сама се вкарах в порочния кръг на безкрайното тестване и сама съм си виновна, така че няма нужда да ми го казвате. :/

# 412
Според мен всичко е супер, като стане 1000 след 2-3 дни може да идете на лекар 🙂 Успех!

# 413
На кой ден от закъснението е този резултат?
Иначе е положителен, успех на прегледа.
13 ден от закъснението

# 414
  • до най-прекрасния мъж
Малко е нисичко за 13-ти ден закъснение, но може да е късна О. Пусни още едно ЧХГ след 48 часа. Желая ти от сърце да се е удвоило и да се види на ехографа.

# 415
Малко е нисичко за 13-ти ден закъснение, но може да е късна О. Пусни още едно ЧХГ след 48 часа. Желая ти от сърце да се е удвоило и да се види на ехографа.
Много благодаря! Доктора каза същото че може да е било по късно О! Днес не можа да ме прегледа. Утре ще ми е прегледа и втори кръвен тест.

# 416
Здравей те
На 18 преди 2 дни чхг ми беше 3096 днес на 20 ми е 2159 нормално ли е така да играе защото лекара ми вика че няма да се развива но не ме е прегледал а и не се виждаше нищо още когато ходих на преглед  има ли някакви опасност..!! А вече нз какво да правя  доста лекари смених..

# 417
Здравей те
На 18 преди 2 дни чхг ми беше 3096 днес на 20 ми е 2159 нормално ли е така да играе защото лекара ми вика че няма да се развива но не ме е прегледал а и не се виждаше нищо още когато ходих на преглед  има ли някакви опасност..!! А вече нз какво да правя  доста лекари смених..
Не трябва да пада. Продължавайте да го следите.

# 418
Здравей те

Не е нормално. Ако е правено в една и съща лаборатория, за съжаление най-вероятно бременността ще приключи. Вече трябваше да е поне 5-6000.

# 419
А при тази стойност АГ не е видял плоден сак дори ?
Не е нормално да спада, пуснете още веднъж чгх  , но вероятно бремеността е спряла развитие и цикъла ти ще дойде скоро ... Мнгоо съжалявам .

Общи условия

Активация на акаунт