СТОЙНОСТИ НА ЧХГ- ТЕМА 13

• 47 801
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Първия тест беше във лаборатория кадето аз избрах там разбрах че съм бременна първо видях бледа втора черта на теста реших да изчакам нормалното 10 или 14 дена да отида на лекар но след като имах леко зацапване тук ме посъветваха за чхг и излезе 189 после отидох на генеколог за зацапването които ми списа лекарства след 4 дни чхг падна в тяхна лаборатория след 3 дни подготвихме още оеше паднало на всеки преглед нямаше плоден сак лекаря щом видя че чхг пада ми каза само спираш хапчетата да ти дойде цикъла но даже и не ми каза до колко дена трябва да ми дойде пак бях се посъветвала тук за което благодаря на момичетата и мимказаханчхг като падне на 0 ще ти дойде просто не искам да се повтаря затова попитах за лекарствата които ми изписа бяха aleracs и утрогестан благодаря много предварително

# 436
Аз не бих приемала прогестерон на своя глава, без да е консултирано с АГ. Биохимичната бременност се случва на много жени, тези които не се тестват предварително даже и не знаят за нея. Нищо не може да ви застрахова, че няма да се случи отново. Дайте си време да го преживеете.

# 437
То се случва многократно в живота на жените, но ние просто не знаем че се е случило.

# 438
Здравейте и аз да попитам едно въптосче тъй като наскоро преминах през биохимична бременност и не искам да се повтаря не съм готова психически но с партньора ми искаме бебче та да мина към въпроса фолиевата киселина помагали за зачеването и до толкова от развитието на плода има ли възможност да ме предпази от биохимична бременност ако някой е минал през този период можели съвет

Не може да те предпази! Възможно е причината за биохимична бременност да е мъжки фактор. При нас така се оказа. Добре е партньора да пусне спермограма и ДНК фрагментация, а не да се търси причината само в жената.
Обикновено в толкова начален етап е от хромозомни нарушения.

# 439
Благодаря на всички

# 440
Здравей те момичета, имам нужда от вашата помощ. Вчера пуснах кръвен и прогестерон на 2 ден закъснение според вас как са. Искам утре да пусна пак,но в тази лаборатория как съм ги пуснала вчера сутринта чак сега излезнаха и мислех в др да ги пусна. Знам че е по хубаво в една и съща но в петък съм на док.

# 441
Denky, хубави са резултатите.
Не те съветвам да правиш в друга лаборатория, защото няма да могат да се сравнят резултатите.
По-скоро се разбери с АГ да и ги пуснеш като са готови, за да коментира.
Успешна бременност!

# 442
Rocket....много ви благодаря за мнението. Да попитам прогестерона трябва да се удвой като при кръвния нали. Като пусна утре пак.

# 443
Rocket....много ви благодаря за мнението. Да попитам прогестерона трябва да се удвой като при кръвния нали. Като пусна утре пак.
Не, не трабва да се удвоя прогестеронът, а само ЧХГ.

# 444
Здравейте,

Преди 3 дни ми излезна положителен тест за бременност и днес в съвкупност с други неща си изледвах и ЧХГ, което е 1635.2. Чак другата седмица съм на преглед, тъй като лекарката ми каза, че може и да не се види плоден сак все още, но чета мнения, че ако ЧХГ стигне между 1000-2000 би трябвало да се види плоден сак?

Може ли за вашите мнения? Благодаря Simple Smile

# 445
Би трябвало да се види, вие казахте ли й какъв е резултатът?
Но няма нужда от бързане, може да изчакате до другата седмица.

# 446
Pistachio,

Би трябвало да се види, вие казахте ли й какъв е резултатът?
Но няма нужда от бързане, може да изчакате до другата седмица.
[/quote]

Когато се чух в лекарката резултатите още не бяха излезнали и нямах възможност. Каза, че ще ми върне обаждане за да коментираме други резултати по-късно и ще й го спомена тогава. ☹

# 447
Ами тя не е знаела, че е над хиляда, затова най-вероятно ви вика другата седмица, за да не ходите напразно. Може и по-рано да ви извика в този случай.

# 448
Само една забележка, че гледам често доста жени питат - ЧХГ над 1000 е ориентир само, но не е достатъчно - по-важното е гестационната възраст на бременността. Преди 5/6 седмица (или около 10/12 дни закъснение) много трудно ще се види нещо даже и ЧХГ да е високо.

# 449
Здравейте ! Имам нужда от съвет! Последната менстуация ми беше на 22.04. На 23.05 направих тест и имаше бледа втора черта. На 24.05 получих кафяво зацапвне при избърсване и отидох веднага на доктор. Прегледа ме каза, че нищо не се вижда освем удебелена лигавица. Пусна ми ЧХГ- стойноста беше 23. От снощи 25 имам по-червено зацапване като не е само при бърсане а има и по превръзката. Днес сутринта си правих уринатен тест и нямаше и бледа черта дори. Помислих, че всичко е свършило и ще ми дойде. Днес отидох на второ ЧХГ но то показа покачване -55 е. Някой имал ли е подобен проблем. Доктора каза утре пак ЧХГ , много съм притеснена! 😟

Общи условия

Активация на акаунт