СТОЙНОСТИ НА ЧХГ- ТЕМА 13

• 47 765
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
G.Savova, много сте мила!
Благодаря Ви за отговорите, хубав ден!

# 556
Здравейте!
Моят случай- 10 дни закъснение, ЧХГ 0.084 mUI/mL (от днес)
Понеже съм с малко нередовен цикъл, по календар ову трябваше да е около 26-27 Май, през тази седмица имах няколко положителни и няколко отрицателни тестове за овулация (вече им нямам много вяра, понеже ако беше така вече трябваше да имам МЦ), но миналата седмица около 11-12 Юни се появи така наречената слуз при овулация, тогава не правих тестове.
От седмица гърдите ми са много напрегнати, имам ужасни спазми от 2 дни и стомаха ми е неразположен.

Възможно ли е ову да е била толкова по-късно и има ли изобщо смисъл да правя повторен кръвен тест?

Благодаря предварително Simple Smile

# 557
Не разбирам какъв е въпроса. Теста е отрицателен. Ако се съмнявате пуснете си още един тест.

# 558
Не разбирам какъв е въпроса. Теста е отрицателен. Ако се съмнявате пуснете си още един тест.

Интересно ми е дали е възможно овулацията да е била 3 седмици по-късно от посочената в календара (или преди 1 седмица ако броим от днес) и тогава да се е случило забременяване при положение че не сме спирали с опитите.

Аз самата се обърквам и не мога да задам правилно въпроса си, съжалавям 😁 няма значение може да пробвам с още един тест другата седмица. Благодаря все пак Simple Smile

# 559
Няма как да знаем кога ви е била овулацията. Ако продължава да ви закъснява си направете нов тест или отидете на лекар.

# 560
Момичета, да попитам и тук- има ли някой със зацапване в 5 г.с. Беше много малко по хартията розово, след това една капка по превръзката, но 2 поредни вечера. Днес ми е 17 ден от трансфера. Казаха ми ,че е нормално от болницата и ми увеличиха прогестерона ,но много се притеснявам

На мен ми се случи в 10 гс, но само за една вечер. Съветвам те да почиваш повече и с прогестерона ще се закрепиш. Късмет ти желая!

# 561
Лекар ти казва, че всичко е ок обаче ти си си навила на пръста не е ок, и искаш тук да те успокояваме? Какво по- успокоително може да чуеш от думите на лекар?

В Димитрова, често срещано явление е. Не се безпокой.

И на мен лекар ми обясняваше, че всичко е наред, отказа да пускаме чхг и ми каза да пия повече вода и да ям здравословно, резултата можете да го прочетете няколко коментара по назад. Нормално момичето като е притеснено да попита. И на мен ми изглежда ок резултатът ѝ, но я разбирам, че се страхува.

# 562
Аз имах 3 пъти зацапване в 3та , 5та.и 8ма седмица. Ей такова леко. 3тия път ми изписаха прогедтерон вагинален крем за 6-8 дни и всичко до сега е наред в 15та с. Съм . Споко всичко ще е наред ❤
Момичета, да попитам и тук- има ли някой със зацапване в 5 г.с. Беше много малко по хартията розово, след това една капка по превръзката, но 2 поредни вечера. Днес ми е 17 ден от трансфера. Казаха ми ,че е нормално от болницата и ми увеличиха прогестерона ,но много се притеснявам

# 563
Здравейте момичета, имам сложен въпрос, тъй като никъде не срещнах такива резултати- на 14.06 ЧХГ 96,7, на 16.06 ЧХГ 95,6,  а днес 21.06 ЧХГ 317.00. Какво да мисля? Доктора каза в четвъртък да пусна пак. Имам розово зацапване от два дни. Моля за мнение, това ми е четвърти опит и надявам се успешен.

# 564
Sparkle, ин витро ли сте правили?
И ако да, колко ембриончета върнаха?
Понякога, ако има 2 ембриончета, но едното не успее да се имплантира, резултатът може временно да падне, след което да се вдигне ако второто ембрионче се е имплантирано успешно.
Ще трябва още един тест наистина, за да се види как се движи ЧХГ

# 565
Здравей, естествено забременяване е, но ми е четвърто. Първия път ЧХГ-то започна да пада в 5-6 та седмица и последва кюретаж, втория път стигна 12000 пак в 5-6 та седмица и започна да се покачва без да се удвоява, а само леко да се завишава, решиха, че може да е извънматочна бременност и ми направиха лапароскопия и кюретаж, тъй като се оказа, че не е. Третия път, януари тази година биохимична бременност. Сега някак си знаех, че съм бременна. Миналата седмица започнаха много леко да ме стягат гърдите и корема ми се поду много и изведнъж вечерта сякаш всичко приключи. Към ден днешен нито ми се гади, нито гърдите ми са подути, от два дни ми зацапва много бледо розово по ежедневната превръзка и като се трия, но мноого слабо. И сега това ЧХГ тотал ме обърка, даже не знам дали е ок. Чувствам се извънземна, а много искам да се случат нещата и всяко нещо много ми влияе, чисто емоционално. Извинявам се ако ви натоварвам с тези неща, но наистина не знам на кой свят съм и съм свръх нервна (ако това е симптом😀😀)
Sparkle, ин витро ли сте правили?
И ако да, колко ембриончета върнаха?
Понякога, ако има 2 ембриончета, но едното не успее да се имплантира, резултатът може временно да падне, след което да се вдигне ако второто ембрионче се е имплантирано успешно.
Ще трябва още един тест наистина, за да се види как се движи ЧХГ

# 566
Sparkle, не е за това темата, но след толкова много загуби правихте ли някакви изследвания имунологични, генетични - тромбофилия, НК келетки, ембриотоксини и тнт?
Иначе стискам палци всичко да се нареди този път, но наистина ще трябв ад се пусне още едно ЧХГ, защото по тези стойности е трудно да се каже какво става.
Предполагам всички са пускани в една и съща лаборатория?

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 21:40 от Rocket

# 567
Да, ще пусна още едно в четвъртък. Пускани са ми много изследвания, не всички, но да не спамя наистина. Благодаря много за мнението и дано да си имаме накрая по едно пухкаво бебче.
Sparkle, не е за това темата, но след толкова много захуби правихте ли някакви изследвания имунологични, генетични - тромбофилия, НК келетки, ембриотоксини и тнт?
Иначе стискам палци всичко да се нареди този път, но наистина ще трябв ад се пусне още едно ЧХГ, защото по тези стойности е трудно да се каже какво става.
Предполагам всички са пускани в една и съща лаборатория?

# 568
  • Пловдив
Добро утро, момичета, включвам се за първи път в тази тема. Трансферът ми беше на 9.06 на 2 3-дневни ембриончета. ЧХГ-тестът ми беше назначен за 21.06. Разбира се не издържах и на 19-и си направих един шуър чек - положителен. Веднага скочих до най-близката лаборатория - ЧХГ - 207.37. На следващия ден направих още един шуър чек с още по-наситена черта. На 21-и си отидох в клиниката за назначения тест - 397.6. Казаха, че е чудесен резултат. И понеже имах последен шуър чек, реших да го направя тази сутрин, с идеята да е още по-наситен. Да, ама не, по-бледа черта от втория и сега се филмирах. Ще си пусна още един кръвен, но се чудя днес ли, утре ли. Надявам се просто за по-кратко време да съм го препикала и затова да е по-бледа чертата. Не знам какво да си мисля... На 1.07 съм на преглед.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 08:15 от me4eto__

# 569
Попринцип през ден е добре да се прави кръвен, тоест днес. Но има ли нужда?

Общи условия

Активация на акаунт