СТОЙНОСТИ НА ЧХГ- ТЕМА 13

• 47 762
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Продължавам да не разбирам защо си вгорчавате най-хубавите моменти с тези пикливи тестове.
И то в случая при идеални стойности на ЧХГ.

# 571
Няма смисъл, особено ако си ставала през нощта до тоалетната. Аз имах един по-блед тест в денят, в който ми беше официалния кръвен. При стойност 3737 на 14 ден след трансфер чертата ми беше бледа.
Не се притеснявай, както да казали стойностите са хубави.
Понеже знам, че "не се притеснявай" не работи особено, аз бих пуснала тест, ако започна да се психясвам. Не защото има нужда заради проблем, а за психическо спокойствие.

# 572
Момичета тъкмо си виждам кръвния тест Total b-HCG   H    662.26 mIU/ml, как ви се струва? Закъснение 5ти ден, 2 бледи черти на тестовете. След 2 дни да пусна отново Чсх нали?
по приложение съм 4г.с и 5 дни

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 20:36 от Blue Girl

# 573
  • София
Честито!
При такава висока стойност, не виждам смисъл да повтаряш теста. Направо можеш да си записваш час за преглед за следващата седмица.

# 574
  • Пловдив
Леле момичета, тихичко, не смея да се зарадвам още. На 21-и ЧХГ 397.6 mIU/mL, днес е 1432.2mIU/mL (15-и ден). SmileyFlowers Four Leaf Clover

# 575
Чхг 768, 13 ден от трансфер на 2 педневни ембриони.

# 576
Здравейте. Задължително ли е ЧХГ да се изследва на гладно и жадно?

Питам, защото пия много вода и не съм сигурна дали ще отчете правилно кръвният тест.

# 577

Питам, защото пия много вода и не съм сигурна дали ще отчете правилно кръвният тест.
Не, не е нужно.

# 578

Можеш по всяко време на денонощието - яла, пила кафе, няма значение Simple Smile

# 579
Здравейте отново и благодаря за отговорите. Днес ми е 9-10 ден закъснение и ЧХГ ми излезе 4175. В понеделник (6-7 ден закъснение) бях на преглед и не се видя нищо. Според вас дали идния понеделник ще се види плодното сакче?

Благодаря на всички! 🌷

# 580
Здравейте отново и благодаря за отговорите. Днес ми е 9-10 ден закъснение и ЧХГ ми излезе 4175. В понеделник (6-7 ден закъснение) бях на преглед и не се видя нищо. Според вас дали идния понеделник ще се види плодното сакче?

Благодаря на всички! 🌷
Би трябвало да се види. Успех! Simple Smile

# 581
Майка Зайка, да, в понеделник вече сигурно ще се види при близо 14 дена закъснение. Simple Smile
Удвоява ли се нормално ЧХГ?
Знам, че беше пускала и по-ранни резултати от изследването.

# 582
Майка Зайка, да, в понеделник вече сигурно ще се види при близо 14 дена закъснение. Simple Smile
Удвоява ли се нормално ЧХГ?
Знам, че беше пускала и по-ранни резултати от изследването.

Благодаря много!
Миналия понеделник (в деня на очаквана менструация) беше 80,3. След 48 часа беше 148 и после не съм пускала. Днес е 10 дни от първото изследване насам и се е удвоявало нормално, според мен, даже малко повече от удвояване. Може в събота пак да си пусна, но ще е в друга лаборатория и май няма смисъл.

# 583
По-добре недей да пускаш повече.
Стискам палци в понеделник да видите ембрионче, че и пулс даже. Simple Smile

# 584

ТСХ задължително на гладно и без други течности, освен вода!!! Иначе дава лъжливи стойности. И също, ако пиете Еутирокс, сутринта преди изследването не го взимате!

Общи условия

Активация на акаунт