СТОЙНОСТИ НА ЧХГ- ТЕМА 13

• 47 751
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Жената пита за тест за бременност, не за щитовидна жлеза 😃

# 586
Много се извинявам 😀 Горещините явно ми се отразяват повечко!

# 587
Здравейте,
Днес ми е 12 ден след инсе. Това ми е резултата от тази сутрин:

Според мен шанса е нулев, но доктора каза да продължа с лекарствата и да повторя в понеделник.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 16:38 от Чакалката

# 588
Здравейте, може ли поставяне на Клексан да повлияе на резултатите за ЧХГ? За три дни от 317 на 605, но след като пуснах първото ЧХГ започнах да си поставям Клексан. Имам и розово зацапване, доктора каза Утрогестан вагинално. Чак в понеделник съм на преглед и много го мисля, не че помага това.

# 589
Здравейте!

След 8 дни закъснение и няколко положителни теста на 23.06. си пуснах кръвен тест за ЧХГ ,резултата ми е 640 IU/L .На следващия ден имах много подут корем и лека ,но постоянна болка в областта на слабините. Вчера бях на лекар ,но не се видя нищо, казаха ми да отида чак на 13.07. Днес сутринта пак се появи тази болка и я усещам до момента отляво и корема ми отново е подут на максимум. Също така днес ми прилоша адски много ,мисля че беше от ниско кръвно и усещам дискомфорт цял ден.
Някоя от вас имала ли е подобни болежки ? Нормални ли са ?

# 590
Здравейте, може ли поставяне на Клексан да повлияе на резултатите за ЧХГ? За три дни от 317 на 605, но след като пуснах първото ЧХГ започнах да си поставям Клексан. Имам и розово зацапване, доктора каза Утрогестан вагинално. Чак в понеделник съм на преглед и много го мисля, не че помага това.
Не, НМХ не влияе на ЧХГ-то.

# 591
Здравейте!

След 8 дни закъснение и няколко положителни теста на 23.06. си пуснах кръвен тест за ЧХГ ,резултата ми е 640 IU/L .На следващия ден имах много подут корем и лека ,но постоянна болка в областта на слабините. Вчера бях на лекар ,но не се видя нищо, казаха ми да отида чак на 13.07. Днес сутринта пак се появи тази болка и я усещам до момента отляво и корема ми отново е подут на максимум. Също така днес ми прилоша адски много ,мисля че беше от ниско кръвно и усещам дискомфорт цял ден.
Някоя от вас имала ли е подобни болежки ? Нормални ли са ?
Всичко е нормално. Било е рано за преглед! На всяка страница казваме многократно, че на преглед се ходи след минимум 10-12 дена закъснение.

# 592

Не, по никакъв начин не може да повлияе на ЧХГ. Simple Smile

mkm, ако болката продължи, аз бих потърсила второ мнение преди 13.07

# 593
Да ,знам , но приятелят ми държеше да отида заради това подуване и болки. А и тайно се надявах,че случайно може да се види нещо. Тревогата ми обаче сега продължава понеже преди малко забелязах много леко зацапване по тоалетната хартия и с тази постоянна болка днес не знам дали не е проблем. При положение ,че вчера бях на лекар ,не знам дали е удачно пак да звъня с тези симптоми... Преди близо година имах спонтанен аборт още в ранна бременност и за това така се притеснявам да не се обърка нещо...

# 594
Ами позвънете и вижте какво ще ви кажат.

# 595
mkm, разбира се, че е удачно.
Не се притеснявай и срамувай да звъниш колкото е нужно.
Обади се, кажи, че имаш болки и зацапване, за да реши АГ какво да правите.
Ако сегашния ти лекар не откликне, виж някой дежурен кабинет. Ако си от София знам, че има много опции.
Може би междувременно е добре да си почиваш.

# 596
Не за Силистра става въпрос... Обадих му се каза ми да пия Утрогестан и  Но Шпа и да отида другата седмица на преглед в сряда. Дано да е всичко наред до тогава...

# 597
В общи линии друго не може да де направи. Спокойствие и малко почивка и всичко ще е наред.

# 598
Да ,знам , но приятелят ми държеше да отида заради това подуване и болки. А и тайно се надявах,че случайно може да се види нещо. Тревогата ми обаче сега продължава понеже преди малко забелязах много леко зацапване по тоалетната хартия и с тази постоянна болка днес не знам дали не е проблем. При положение ,че вчера бях на лекар ,не знам дали е удачно пак да звъня с тези симптоми... Преди близо година имах спонтанен аборт още в ранна бременност и за това така се притеснявам да не се обърка нещо...

А пускала ли си повторно ЧХГ примерно през 48ч за да видиш как расте?

# 599
Не, не съм. До сряда всичко си беше наред след това започнаха това подуване и тези болки.
Ще отида в понеделник и отново ще пусна кръвен, снощи забелязах и няколко капки кафеникаво зацапване по бельото си... Тази сутрин го няма, не знам притеснявам се много ,дано всичко е наред, страх ме е да не се повтори всичко от преди месеци...

Много Ви благодаря за отговорите, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт