СТОЙНОСТИ НА ЧХГ- ТЕМА 13

• 47 181
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Максималната доза мисля, че е 900 мг дневно. Поне след ин витро ми изписват 3х200мг вагинално и 3х100мг орално. Задължително изследвай и прогестерон със следващото чхг. Стискам палци всичко да е наред!

# 76
Ако случайно това е извънматочна бременност, утрогестан (или какъвто и да било прогестерон) не е добра идея. Аз не бих приемала нищо, докато не е установена бременност в матката. Не давайте съвети за задържащи бременност препарати във всякакви случаи.

# 77
Ако случайно това е извънматочна бременност, утрогестан (или какъвто и да било прогестерон) не е добра идея. Аз не бих приемала нищо, докато не е установена бременност в матката. Не давайте съвети за задържащи бременност препарати във всякакви случаи.
Снощи сложих две таблетки от Утрогестан, след като докторката ми каза, но днес вече ме е страх, защото кървенето продължава.

# 78
Снощи сложих две таблетки от Утрогестан, след като докторката ми каза, но днес вече ме е страх, защото кървенето продължава.
Тя Ви е казала да не слагате, ако кървенето се усили, нали така? Спокойно, малко търпение, утре ще видите ЧХГ дали се удвоява и каква е стойността, а на следващия преглед би трябвало да се установи къде е бременността и какво се случва. Свържете се с лекарката по телефона сега, за да й съобщите за кървенето. Стискам палци тревогите да са напразни.

# 79
Miss, ако кървенето премине в такова като от цикъл  бих те посъветвала да отидеш при АГ директно или в спешен кабинет.
Аз имах подобен на твоя случай и знам, че в момента сигурно полудяваш.

# 80
Viola d'Amore, да, каза ми, ако имам болки да не слагам Утрогестан.

Rocket, много съм уплашена, защото имам една прекъсната бременност по медицински причини и не искам пак да преживявам такава загуба. Тук е доста по в началото, но ме е страх за развитието.
Успях да се свържа с д-р Стратиева, миналия път бях при нея, но ме вика чак утре. Не се изказа обнадеждаващо, след като й казах стойността на ЧХГ. Подготвям се за лошото. Cry

# 81
Miss,  съжалявам да чуя, че нещата са се развили така при първата бременност.
Пускали ли сте някакви изследвания след това?

# 82
Всъщност втората ми бременност беше неуспешна. Първата беше прекрасна и спокойна. Имам дете почти на 5г.
Пуснах само хормони и витамини. Друго не сме. Казваха, че е "случайност" или "грешка на природата".

# 83
Всъщност втората ми бременност беше неуспешна. Първата беше прекрасна и спокойна. Имам дете почти на 5г.
Пуснах само хормони и витамини. Друго не сме. Казваха, че е "случайност" или "грешка на природата".

Ако и този път нещата не се развият благополучно (силно стискам палци да се!), е добре да задълбочите изследванията.
Има някои състояния, които се задълбочават и изявяват с напредване на възрастта и при мъжа и при жената.

# 84
На 01.03. Ми биха метотрексат 50 мл при стойности на ЧХГ 418.3. За колко време трябва да спадне до 0? Знам че не става веднага, но чета че не при всеки действа и ме притеснява дали и при мен не е така.

# 85
[/img]Здравейте и аз да споделя вълненията си. Последна менструация на 02.02.2021г., продължителност на цикъла 28 дни, установена овулация, чрез вагинален ехограф на 10.02.2021г. Положителни 4 теста за бременност на 26.02.2021г. Имам болезнени гърди и болки ниско долу, придърпване, тъпа болка, понякога отляво, понякога отдясно , не мога да я определя, болки в кръста, и много газове... Sad
Направих си 3 кръвни теста, за да знам как се покачва хормона и утре съм на преглед. Според вас при тези стойности има ли повод за притеснение и дали би се видяло дал сак, поне да съм спокойна че не е извън маточна бременност...
Тестовете са правени през 2 дни, а именно на:
27.02., 01.03, 03.03

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 16:25 от Yoanna-Mariya Sheyredova 689687

# 86
[/img]Здравейте и аз да споделя вълненията си. Последна менструация на 02.02.2021г., продължителност на цикъла 28 дни, установена овулация, чрез вагинален ехограф на 10.02.2021г. Положителни 4 теста за бременност на 26.02.2021г. Имам болезнени гърди и болки ниско долу, придърпване, тъпа болка, понякога отляво, понякога отдясно , не мога да я определя, болки в кръста, и много газове... Sad
Направих си 3 кръвни теста, за да знам как се покачва хормона и утре съм на преглед. Според вас при тези стойности има ли повод за притеснение и дали би се видяло дал сак, поне да съм спокойна че не е извън маточна бременност...
27.02., 01.03, 03.03
Според мен всичко изглежда добре . Също така при тези стойности би трябвало да се види . Успех

# 87
27.02., 01.03, 03.03
Според мен всичко изглежда добре . Също така при тези стойности би трябвало да се види . Успех
Дай Боже всичко да е наред! Много желано бебенце!

# 88
  • София/Севлиево
Всичко ще е наред,Йоана ❤️

# 89
Здравейте прекрасни момичета! Писах и в друга тема, но исках да се посъветвам и с вас. Трансфер на 2 бластоцида.
7-ми ден 77.34
9-ти ден 200.20
11-ти ден, но праввн в друга лаборатория 304.40
12-ти ден пуснат вече в лабораторията в които са пуснати предишните две стойности 496.5.
Възможно ли е, да има такива разлика заради различния реактив на лабораториите?

Общи условия

Активация на акаунт