СТОЙНОСТИ НА ЧХГ- ТЕМА 13

• 47 149
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,

Да споделя и аз (плахо и с голям страх заради многото опити до сега, винаги завършващи с ниско ЧХГ, което спада), че след ЗЕТ на 3 ембриона, 3-дневни, ЧХГ се движи така:
20.02. (12-ти ден) - 339.00
22.02. (14-ти ден) - 813.80
24.02. (16-ти ден) - 2096.00
26.02. (18-ти ден) - 4428.00
Не смея нито да се зарадвам, нито да повярвам.
Какво мислите, момичета, за тези резултати?
Това ми е 5-ти инвитро опит, 4-ти трансфер.

Момичета,
Днес, 3 дни след последното пускане на ЧХГ,
резултатът е:
01.03. - 8906.00
Вече не се удвоява на 48 часа, а на 71.4 часа.
Дали е Ок или трябва да се притеснявам?
Споделете опит. На преглед съм на 04.03.
Защо пускате толкова много кръвни изследвания? Това, че бременността е инвитро, не означава, че има съществени разлики по отношение на нивата на ЧХГ или честотата на проверка.
Спокойно си изчакайте прегледа, стойностите засега са нормални. В горните регистри ЧХГ не се удвоява толкова бързо, както е по-ниските. Ехографските прегледи оттук нататък са водещи.

Знам, че е така, но имам лош опит и все треперя да не почне да пада. И понеже ми назначиха преглед 10 дни след първия кръвен тест, което е нормално, го следя. Така съм по-спокойна.
Благодаря за споделеното мнение иначе.
Всичко ще е наред. Стресът дали всичко ще е наред, обаче, никога няма да изчезне, даже след раждането - нормално е. Пожелавам Ви спокойствие и успех! Simple Smile

# 61
  • София/Севлиево
Спокойно,всичко ще е наред.При мен в началото се удвои на 91 часа,което много ме стресна,но после всичко си дойде на мястото.След един момент спира да се удвоява на около 48 часа,а в моите таблици,които гледам пише,че в началото е нормално дори на 72 да се удвои.

# 62
Здравейте,

Да споделя и аз (плахо и с голям страх заради многото опити до сега, винаги завършващи с ниско ЧХГ, което спада), че след ЗЕТ на 3 ембриона, 3-дневни, ЧХГ се движи така:
20.02. (12-ти ден) - 339.00
22.02. (14-ти ден) - 813.80
24.02. (16-ти ден) - 2096.00
26.02. (18-ти ден) - 4428.00
Не смея нито да се зарадвам, нито да повярвам.
Какво мислите, момичета, за тези резултати?
Това ми е 5-ти инвитро опит, 4-ти трансфер.

Момичета,
Днес, 3 дни след последното пускане на ЧХГ,
резултатът е:
01.03. - 8906.00
Вече не се удвоява на 48 часа, а на 71.4 часа.
Дали е Ок или трябва да се притеснявам?
Споделете опит. На преглед съм на 04.03.
Защо пускате толкова много кръвни изследвания? Това, че бременността е инвитро, не означава, че има съществени разлики по отношение на нивата на ЧХГ или честотата на проверка.
Спокойно си изчакайте прегледа, стойностите засега са нормални. В горните регистри ЧХГ не се удвоява толкова бързо, както е по-ниските. Ехографските прегледи оттук нататък са водещи.

Това е така, но в този случай мисля, че е оправдано. Все пак след години неуспешни опити, най-накрая да се получи, предполагам притеснението е огромно.

Bebka, ще се радвам, ако се върнеш да се похвалиш на 4ти 😊

Ето ме да се похваля (за сега). Simple Smile
Ходих на преглед днес вместо на 4.03., излезе свободен час при лекаря, който искам и бързо се възползвах.
Видя се много ясно един ембрион с правилна форма и размер, съответстващ на седмицата, в която съм (5 седмица 6 дни). Има и жълтъчно мехурче.
Няма данни за втория и третия ембрион или поне никъде не се видяха.
Другата седмица ще ходя да чуем сърдечен ритъм. Simple Smile
Много съм щастлива, момичета. И пожелавам същото на всички. Не се отказвайте, аз съм пример за това, че минах през много мъки за дълъг период от време и буквално това ми беше последния опит.

# 63
Чудесни новини, честито! Желая ви лека и успешна бременност ☺️

# 64
Здравейте! На 26-ти февруари видях много,много, едвам забележима чертичка на теста за бременност. Веднага изтичах до лабораторията за кръвен тест и резултата беше 57,14 mU. Овулацията си я засякох с тест на 14-ти февруари.
На 1-ви март повторих ЧХГ-то и резултата е 251 mU. Как ви се струват резултатите? Да се радвам ли? 😇

# 65
Здравейте! На 26-ти февруари видях много,много, едвам забележима чертичка на теста за бременност. Веднага изтичах до лабораторията за кръвен тест и резултата беше 57,14 mU. Овулацията си я засякох с тест на 14-ти февруари.
На 1-ви март повторих ЧХГ-то и резултата е 251 mU. Как ви се струват резултатите? Да се радвам ли? 😇

Радвайте се, честито!

# 66
Здравейте! Последният ми цикъл беше на 22.01. Имам два положителни уринарни теста за бременност с бледа втора черта от миналата седмица. Днес бях на преглед, но докторката не успя да види нищо на ехографа. Пуснахме кръвен тест и това са стойностите. Нормално ли е да са такива в този период и има ли бременност според вас? От днес имам и кървене, което ме притеснява. Изписа ми Утрогестан вагинално. Днес ми каза само, че се надява бременността още да е малка, затова да не се вижда нищо, но аз не мога да си намеря място от притеснение, че може нещо да не е наред.

# 67
Miss Independent, тестът показва, че бременност има, но стойностите са за начална такава.
Редовен ли е цикълът ти и следила ли си овулация?

# 68
Здравейте! Последният ми цикъл беше на 22.01. Имам два положителни уринарни теста за бременност с бледа втора черта от миналата седмица. Днес бях на преглед, но докторката не успя да види нищо на ехографа. Пуснахме кръвен тест и това са стойностите. Нормално ли е да са такива в този период и има ли бременност според вас? От днес имам и кървене, което ме притеснява. Изписа ми Утрогестан вагинално. Днес ми каза само, че се надява бременността още да е малка, затова да не се вижда нищо, но аз не мога да си намеря място от притеснение, че може нещо да не е наред.

От една стойност няма как да се коментира. Показва само , че има бременност. Пусни си ново чхг след 48 ч в същата лаборатория, за да видиш дали нараства и с колко. За да се види на ехограф стойността трябва да доста по-висока.

# 69
А с каква дължина ви е цикълът попринцип и редовен ли е? Ето примерни стойности на Чхг по седмици:

При Чхг 249 няма как да се види нещо, трябва да е поне 1000.

# 70
Цикълът ми е редовен на 28-30 дни. Овулацията не съм я следила досега. Притеснявя ме, че кървенето се засилва, ако го нямаше това кървене сигурно по-спокойна щях да бъда. Сложих си Утрогестан 2 таблетки вагинално и не знам какво друго мога да направя. Втори кръвен трябва да е в четвъртък.

# 71
Надявам се, всичко да е наред. За съжаление, в момента не може да се каже. Като направите още един кръвен тест ще се види накъде вървят нещата.

# 72
Благодаря, ще се моля всичко да бъде наред.

# 73
Със следващото чхг е добре да си видиш и прогестеронът как е. По колко на ден утрогестан е изписан?

# 74
Със следващото чхг е добре да си видиш и прогестеронът как е. По колко на ден утрогестан е изписан?
Каза ми тази вечер да си сложа две и утре, ако нямам обилно кървене още две, но да й пиша. Общо взето в движение ми казва какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт