СТОЙНОСТИ НА ЧХГ- ТЕМА 13

• 47 770
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Нормално е.

# 526
Добре, как се разбира, че ЧХГ се удвоява на 72 часа, след като няма реална стойност от 72-рия час?
Не говоря за конкретен случай, а попринцип.
Как може да се предвиди?

# 527
Добре, как се разбира, че ЧХГ се удвоява на 72 часа, след като няма реална стойност от 72-рия час?
Не говоря за конкретен случай, а попринцип.
Как може да се предвиди?
Има калкулатори, които изчисляват на колко време е удвояването.

# 528
Iren, да, аз съм ги виждала и съм смятала с тях, но те са на принципа на математически модел, който предвижда увеличаване на ЧХГ.
Или по-скоро предвижда, че ЧХГ ще продължава да се увеличава в следващите 24 часа.
Аз във форума също съм виждала ЧХГ, което пада и после пак почва да се увеличава. Даже беше наскоро и момичето вече е във втори триместър. Но за жалост съм виждала и ЧХГ, което пада.

# 529
Аз затова си направих не 2, а 3 кръвни теста и после на док Wink

# 530
По време на моята бременост ползвах един калкулатор в който се посочваше в колко часа е правен теста.

# 531
Owly,  и моето ЧХГ беше утроено в началото, напълно нормално е Simple Smile

# 532
  • до най-прекрасния мъж
Аз пък си направих само 1 кръвен тест, за да не се филмирам излишно. Излезе + и след седмица отидох на преглед. Даже нямам и уринарен, да показвам на отрочето 2 чертички Simple Smile То не че е късно, де. Ама нямам вече такъв ентусиазъм, като едно време. Сега се моля да е живо и здраво и да си го износя до края. Явно одъртявам... Joy
Така че, не се вживявайте излишно в часове и минути. Всеки организъм си е сам за себе си. Щом расте, добре. Гледайте напред и записвате час за преглед след седмица.

# 533
  • У дома !
Моля за мнение....
На 3.06. си направих кръвен тест със стойност 23,03ml
Уж положителен по референтни стойности......, следва  кафяво течение преглед с ултразвук и никаква бременност. Казаха ми, че ако е имало нещо то е изпаднало с кафявото, което ми излиза.
Кафявото зацапване продължава все още, имам и болки в гърдите, пак пуснах тази сутрин кръвен и стойността е 28,44 ( 13 дни след първия кръвен) отидох при друг лекар за второ мнение, прегледа ме и той с вагинален ултразвук и пак нищо няма.
Попитах какво да правя с това кафяво кървене вече цяла седмица и ми казаха да си пусна, ако искам пак чхг след няколко дни. Само това.
Има ли смисъл да го правя?
И само аз се съмнявам в извънматочна бременност, а двама лекари вече ме гледат и не отварят дума за такова нещо....

# 534
  • USA
за да се види нещо си стойността трябва да е над 1000 , може да е била биохимична бременност...може да е всичко. За ваше успокоение може да отидете на доктор, ама идея си нямам при тая малка стойност какво ще види....поне ще види лигавица/матка/яйчници в какво положение са. Късмет!

# 535
Пусни си чхг 48ч след предния тест в същата лаборатория. Бъди спокойна не се шашкай. Пази си психиката

# 536
  • У дома !
Благодаря ви, момичета за подкрепата. Хубав ден!

# 537
Здравейте .Диагноза Кухо яйце Sad .
Сега ще се опитвам с хапчета да се чистя ..После изследвания и след това пак ще опитаме.
Благодаря на всички ви .
Някой минал ли е през това да сподели че ме е страх Simple Smile .Ще съм вкъщи без наблюдение с готовност за болница ако нещо много кървя .

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 11:32 от didito_lp

# 538
Сега ще се опитвам с хапчета да се чистя ..После изследвания и след това пак ще опитаме.
Благодаря на всички ви .
Някой минал ли е през това да сподели че ме е страх Simple Smile .Ще съм вкъщи без наблюдение с готовност за болница ако нещо много кървя .

Съжалявам за развитието на нещата.
Моят аборт беше медикаментозен, но при мен имаше ембрионче със сърдечна дейност + кървене. Като цяло организмът ми изхвърли всичко сам и след това ми дадоха метергин, топогин + цитотек (който после разбрах, че не е разрешен в България).
Всичко мина изключително леко за 3 дена, даже болки нямах. Къвене казаха, че ще имам силно, но нямах. Всичко мина като нормална менструацуя.
Стискам палци и при теб да е леко и да не се налагат допълнителни процедури.

# 539
Благодаря на всички ви .

Съжалявам за развитието на нещата.
Моят аборт беше медикаментозен, но при мен имаше ембрионче със сърдечна дейност + кървене. Като цяло организмът ми изхвърли всичко сам и след това ми дадоха метергин, топогин + цитотек (който после разбрах, че не е разрешен в България).
Всичко мина изключително леко за 3 дена, даже болки нямах. Къвене казаха, че ще имам силно, но нямах. Всичко мина като нормална менструацуя.
Стискам палци и при теб да е леко и да не се налагат допълнителни процедури.
Потвърждавам - и аз имам едно кухо яйце 8/9 седмица. Медикаментозният аборт направих вкъщи, от болницата ми дадоха лекарствата. Нямаше кой знае какви проблеми или сериозно кървене. Всичко се изчисти с лекарствата. Вземете си болкоуспокояващи да си имате за всеки случай. Не се притеснявайте. Аз след аборта, буквално на следващия цикъл, забременях и родих успешно.

Общи условия

Активация на акаунт