Температура, оток, болка? Дръж се, супермамо – KOOL PATCH идва на помощ!

• 10 888
  • 268
  •   1
Отговори
# 90
Свалям Т над 38,5 (оставям организма сам да се пребори с вируса..ако е вирус); иначе съвета от който съм била доволна - хладни компреси от разреден оцет и чай от малини.

# 91
Студени компреси на челото, чорапи с оцет. Това работи при нас.

# 92
Къпане с по-хладка вода, компрес с оце и белтък.

# 93
Чорапи с оцет смъкват почти винаги температурата.

# 94
Събличане по къс ръкав, отвиване и т.н. + компреси с мокри кърпи или чаршафи със студена вода и оцет. Друго ефективно средство, което действа при мен е да се мажат сгъвките на лактите и колената със смес от ракия, оцет и белтък.

# 95
Никой съвет не ми е помагал за екстремните температури на синът ми.
Единствено мокрите чаршафи са ми вършили работа.

# 96
студен компрес и чорапи с оцет.

# 97
  • Пловдив
Кул пач на челото и оцет на краката и ръцете.

# 98
  • Пловдив
Преди няколко дни пак се наложи да извадим кърпите с хладка вода+ оцет, за да сваляме висока температура. Също и душ с леко хладка вода. Хомеопатия.

# 99
Студен компрес с оцет. Иначе напоследък чух доста съвети, като мазане на краката с белтък, мазане на фонтанелата със сапунени мехури...

# 100
Чорапки с оцет и хладък душ.

# 101
  • Враца
Чорапки с оцет и хладка вода, компрес на челото и подмишничките, както и на слабините с хладка вода и оцет. Веднага след това Кул пач и детето заспива спокойно.

# 102
Студен компрес с оцет.

# 103
Най-ценният съвет, който съм получавала за висока температура е кърпи с оцет около китките и крачетата на детето и чорапи с оцет. При нас винаги помага.

# 104
Когато не успявам с лекарства да сваля висока температура при децата, напоявам кърпички с оцет и слагам под мишниците и на челото. Чувала съм и за намазан белтък на стъпалата, но не съм пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт