Температура, оток, болка? Дръж се, супермамо – KOOL PATCH идва на помощ!

• 10 880
  • 268
  •   1
Отговори
# 105
  • Монтана
Студени компреси с  оцет.

# 106
Чорапи с оцет и хладък душ

# 107
Правя компреси с оцет и вода. Ползвам лепенките около периода на ваксините много облекчават.

# 108
Студен компрес на челото.

# 109
Най-ефективен начин за сваляне на температурата вкъщи е изпотяването.Овиваме се в одеалце,за да се изпотим,преобличаме се и така колкото пъти се наложи.Междувременно компресчета от разреден с вода оцет на крачетата и китките

# 110
Малкия не търпи компреси с кърпи и единственото, което мога да приложа е чорапи с оцет и лепенки кул пач.

# 111
  • Бургас
Компреси. Хладък душ.

# 112
Студени компреси

# 113
  • София
Най-ефективно съм сваляла температурата с температуропонижаващи.
Методът с вода и оцет нещо не сработи. Отделно като не му е добре на детето, му е само до мокри кърпи по него.
Използвала съм и кул пач лепенки основно след ваксинация на мястото на убождането.

# 114
Вариант номер едно за мен  е да затоплите леко смес от две стрити скилидки чесън с две супени лъжици зехтин. Нанесете сместа върху стъпалата, като оставяте някои места ненамазани и покрийте с бинт, за да задържите парчетата чесън на краката. За някои хора това се оказва достатъчно да се справят с треската само за една нощ.

• Може вместо чесън, да използвате кромид лук - обелете го и го нарежете на филийки. Поставете няколко резена на стъпалото и обуйте чорапи отгоре. Останете така около половин до един час.

Забележка: Рецептите с чесън не се препоръчват за бременни жени!

# 115
Събличане на детето, компреси с оцет и намазване с белтък от яйце по корем, гръб, крачета и ръчички

# 116
  • Пловдив
Чорапи с оцет, студени компреси и лепенки куул пач.

# 117
  • Варна
Куул пач,тъкмо като родих ме посъветваха да имам винаги,аз не повярвах че това може да помогне, но винаги след ваксина слагам Simple Smile

# 118
Студен компрес с оцет на челото.

# 119
Студен компрес на челото и чорапи с оцет.

Общи условия

Активация на акаунт