С камера и телефон на път, или фотоспомени от близки и далечни места

• 71 319
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • Euskal Herria
Двор е, но не влязохме да разгледаме. Предполагам, че може да е някакво магазинче.

И надолу по уличката:

# 646
Продължавам с Италия, но вече със спомени от Амалфийското крайбрежие.
Взехме рент-а кар, минахме през една пастечерия да се подкрепим и потеглихме към Равело.

Очарователната Вила Руфоло, нямахме късмет да видим градините с цялата им прелест поради построена сцена за концерт и съответно седалки за гостите.

Вила Руфоло е очарователна, но вила Чимброне те пленява с нейните огряти от слънцето градини, гледка към Салерно и голямата тераса на Безкрайността.

Обожавам сладолед, но под такава форма не съм яла все още.

Предпочетох разхлаждащо лимоново сорбе

Гледка към Минори

Амалфи

Пътеката на боговете е маршрут тръгващ от върховете на Амалфи стигаща до Позитано. Ние нямаше как да я извървим цялата, предвид настъпването на нощта и това, че не сме подготвени за нея. Само посрещнахме залеза.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 15:31 от Pink Dress

# 647
Мадейра - островът на вечната пролет

И няколко врати от най-артистичната улица на Фуншал.

# 648
Рим от мен

# 649
  • DE
Може ли да споделите с коя камера или GSM са правени снимките. Много са хубави. Респект.

# 650
След моя пост е, предполагам че става въпрос за моите снимки. Благодаря много и се радвам, че ви харесват.
Снимам с телефон Самсунг S9 plus (вече е старичък като модел, но ми върши добра работа). Обработвам снимките с автоматичната програма, която е в телефона ми. Това е всичко. Просто Рим е красив и не изисква огромни умения Simple Smile.

# 651
  • DE
Благодаря за споделеното. Точно вашите снимки имах предвид. Желая ви и в бъдеще да правите такива чудесни снимки.

# 652
Ама защо не публикувате нови снимки?!? Къде са всички???

От мен малко Вроцлав....изобщо не очаквах, че Полша може да ми хареса, но хареса ми и още как! Оказа се, че поляците също харесват България и разпознават българската реч....на доста места ни поздравяваха, просто ей така....чули ни че си говорим на български.
Вроцлав - препоръчвам за един уикенд, ще ви изненада в добрия смисъл.

# 653
  • София
Ще поздравяват я, кой знае колко от тях имат по някое перо от български гларус из родословните си дървета Joy

# 654
  • София
Чудесна е Полша, да. Вроцлав на мен също много ми хареса и го слагам на почетното трето място там след Гданск и Краков. Само Варшава леко ме разочарова, сякаш очаквах повече 🙂
Аз нямам търпение, разбира се, да се включа отново в темата, но ще е след месец. Подредих, планирах и разграфих едно 104-дневно пътешествие Бари - Катания - Венеция - Любляна - Мюнхен - Интерлакен - Лайпциг - Кьолн - Брюксел - Орхус - Осло - Трьондхайм - Стокхолм - Хелзинки - Талин - Рига - Вилнюс - Краков - Будапеща и обратно в Интерлакен с между 1 и 12 нощувки във всяка от базите според какво има наоколо за дневни разходки. Септември ще си почивам от почивката в София 🙃 и после 17 дни в Южна Испания,  Барселона - Валенсия - Мурсия - Гранада - Кордоба - Севиля - Ронда - Малага.
Ще документирам всички, обещавам!

Здрави бъдете, пътешественици и пътешественички! 😊

# 655
Tези не съм показвала в темата, от миналия месец са.
Тюбинген:

Констанц:

# 656
Матера

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 22:07 от ili_8

# 657
Малко Аликанте и Бенидорм от мен, които посетихме през изминалите почивни дни Blue Heart

# 658
Англия и Уейлс. Скучна работа.

# 659
^^^ Изобщо не е скучна - замъци и глицинии не могат да са скучни! Прекрасни и романтични са, G&B!

Хайде и от мен 1-2 от тези земи:

Общи условия

Активация на акаунт