Отговори
# 690
  • София
Страхотна си, Али! Отново ви благодаря от все сърце за преводите, момичета!!! ❤ А желанията... виждам - много са, ще ги предам, на когото трябва. 😏

# 691

Момичета, лека нощ от мен! ❤
Денят ми беше много дълъг и изморителен, но никога не бих изпуснала епизод на нашия сериал. Много ми хареса серията, утре ще си я изгледам след работа със субтитри и, разбира се, ще споделя моите мисли, както всеки път. Не знам дали ви е приятно да четете дъъългите ми "анализи", но на мен ми е приятно да ги споделям с вас, така че.. 😀
Благодаря на всички момичета за преводите, защото видях Али, и Алекс, и Миси. ❤ Това преживяване е още по-красиво благодарение на вас!!!
И на всички останали момичета благодаря за компанията! Събота вечер е несравнима, прекарана тук, с вас! Всички коментари са страхотни, както и самите вие! Радвам се, че сериалът ни събра тук и имаме възможно заедно да преживеем всички тези емоции! ❤ Наистина несравнимо чувство.
Хайде, сега ви оставям, че пак се разписах много...
До утре сутрин! 😀

# 692
  • София
Коментар от Инстаграм: “Цял епизод само Ханде и Керем виждам, Серкан и Еда са отишли на почивка.”

Лека нощ и от мен, момичета! Както винаги, бяхте страхотна компания. ❤ Дано утре рейтингът ни изненада приятно. 🍀

# 693
Благодаря за превода момичета! Всички сте страхотни и много забавни.
Ние сме като голямо семейство обединени от една идея, от една цел.
Приятни сънища!

# 694
  • София
Писах сто пъти тази вечер в темата и пропуснах най-важното! Благодаря на всички вас, прекрасни момичета, че ви има! За преводите, за коментарите, за снимките, за шегите, за рейтингите, за предложенията, за анализите, за обясненията, за мненията, за цялостното ви присъствие! Бъдете здрави, бъдете обичани, бъдете щастливи!

Надявам се да се вижда букета, избран специално за всички присъстващи в темата тази вечер!

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 00:36 от nrgmama

# 695
Благодаря и аз за преводите на Али и Алекс! Flowers Bouquet
Еда не спира да дава по малко информация на Серкан при всяка удобна ситуация. Smile
Моето желание и то е свързано най-вече с приятна вечер, прекарана сред книгите на библиотеката на Серкан(ако може такива желания да имаме де Smiley)
Новият рекорд в ютуб бил 80 241 или нещо такова, страхотно.
Лека нощ! Relieved

# 696
И на мен серията ми хареса, беше приятна и забавна за гледане.

Допаднаха ми сцената в офиса, когато Серкан получи проблясък, но май се чуди той ли е казал тези думи или Еда.

Хареса ми сцената в кафенето бяха много слдки, Серкан леко озадачен, Еда с една надежда в очите, ако Серкан е умен ще се сети, че е запазил тази маса за него и Еда.

Въпрос - от това ли кафе са сините чашки, чашката за Серкан и после тези които Серкан взе?

Като казах чашки много ми хареса сцената в офиса - как Серкан се появи като спасител и то с любимото кафе. Какви неща забелязва, а рожденият ден на Селин забрави!

И не на последно място хареса ми сцената в колибата.

Селин нон стоп наблюдава Серкан - и преди беше такава - не за пръв път идва до цветарския магазин да наблюдава Еда и не за пръв път вижда Серкан там. Чудя й се на акъла, грам самоуважение няма тази жена. Като мазохист е. Еда е същата, ама Еда знае, че Серкан никога не е обичал Селин. Т.е. шансът Серкан да се влюби пак в Еда е по-голям от този да се влюби в Селин.

Но тези новите сценаристе уж били добри в драмите... не случайно ни показват ревността на Селин - Селин ще направи пак нещо, с което да раздели Серкан и Еда.
Интересно какво ще измислят. Малко трудно ще е да надминат предишният и опит - да не забравяме, че Селин пусна бомбата, че Алптекин е виновен за смъртта на родителите на Еда и изкара, че Серкан е знаел и скрил от Еда... и после се възползва за да пусне веднага фалшивата новина, че Серкан и Еда са се разделили заради друга жена....

Миналият път Селин доста добре си изигра картите и въпреки това загуби, този път трябва да е нещо сравнимо. Чудя се дали ще е пак лична драма или този път нещо в офиса?
Явно няма скруполи, видяхме, че е готова да провали фирмен проект и то без да мисли.

Сещам се, как заради рухналият покрив Еда подозираше Селин. За малко да отиде фирмата под съд.

# 697
  • Плевен / София
Кой знае....Бременност отпада, ако Серкан е спал все на дивана...Аз искам този път прецаканата да е Селин и то публично.
Благодаря още веднъж на всички в темата за споделеното и преживяното тази вечер.
Спете бързо и утре продължаваме

# 698
Много благодаря за превода на откъса , както на Алекс, така и на Али. Heart
Много ми хареса по картинките какво видях . Има надежда сериала  дали пък Айше не се е завърнала и ние да не знаем ?! 🤔

Дано няма край на сезона... как ще изчакаме до лятото .. неее Sad пък и никой не знае дали лятото ще имат високи рейтинги ! Уф... макар ,.че чисто човешки и те заслужават почивка и отпуска след толкова работа , но.. сериала е като дрога.  Какви ли не емоции изживяхме....
И колко поуки извадихме ... Heart

# 699
Благодаря на всички за страхотната компания, за коментарите, за преводите. За мен влизането тук си стана ритуал. Всеки ден по минимум 100 пъти, а съботите са си цял празник. Blue Heart

Туитовете са към момента 1,36 М.

Лека нощ и утре в нова тема с нови сили. Flowers Hibiscus

И едни бандитки за финал.

# 700
  • София
Ето тази сцена ме изкефи тотално. Прекрасни са...
https://www.instagram.com/p/CLhsxGAFDsd/

Любовта дава крилеее...

Луди от щастие   
https://www.instagram.com/p/CLhlPAkJ7UK/

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 00:40 от БлагаВест

# 701
Кукличке, до колкото разбирам, защото не успях на 100% да гледам, то Селин все още държи един коз в ръкава - записа на Мело и Джерен, че Еда и Дениз се преструват. Ако имаше достатъчно акъл, то трябваше да го пусне сега на Серкан, докато не е хлътнал окончателно по Еда. То не да е хлътнал, а направо припаднал по нея. Любовта е сляпа, нали? Вероятността да повярва на Селин е по-голяма преди чувствата да са се събудили. Тогава думите й, че Еда е манипулаторка, ще изглеждат като истина. Амааа мозък като на щраус (мозъкът им бил по-малък от окото), няма да се сети. Да де, сценаристите го правят това, за да го пуснат по някое време, но подходящият момент отмина, споооред мен поне Simple Smile

1.41м. за момента.
Евала.. Само и само да туитнат, пускат рецепти 😆

Това патенце ви го давам на вас.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 02:05 от Nalbantova

# 702
  • Кърджали
Серкан яко си е загубил акъла. Пелтечеше след прегръдките на Еда като влюбен за първи път тийнейджър.

Да си спазя традицията

Скрит текст:
Извънредно положение

Мело: И нейната е готова, нали? Когато Дада дойде, стаята ѝ да е готова.
Джерен : Мело, да си идем ли в стаите. Дажв по-добре вместо да ходим в стаите,да си идем вкъщи. Да не бяхме идвали.
Мело:Така, стига толкова негативизъм. Усмихни се, тсзи почивка е да те нсправи щастлива Разбрахме ли се, приателко?Аз да се обадя на Дада...
Лейля: Хубаво гледай
Еда: Кажи, Мело?
Мело :Ало! Дада, какво правиш? Къде се забави? Стаите са готови. И така хубаво всли сняг. Тук наистина е толкова страхотно, колкото казваше. Хайде ела, да се забавляваме.
Еда:Мело, става ли после да ти се обадя.
Мело: Защо? Какво стана?
Еда : Не намирсм папката с презентацията. Може и да не успея да дойда. Вие се забавлявайте.
Мело : Как така няма да дойдеш? Откъде на къде? Какво става?
Еда :Сега трябва да свърша това. Ще ти се обадя. Дочуване
Ердем :Няма я, Еда
Еда : Оффф... Дали да проверя главният компютър?
Ердем : Минута
Енгин :Какво става?
Мело :Затвори
Енгин : Проблем ли има?
Мело :Имало проблем с работата май, но не разбрах много много. Не знам, май нещо не е наред
Серкан: Да се обадя на Лейля.
Лейля :Да, г-н Серкан!
Серкан : Какво става?
Лейля : Еда май не е запаметила папката с презентацията, не я намираме
Серкан : Разбрах, добре
(Серкан си спомня думите на г-н Йълдъръм в Офиса)
Г-н Йълдъръм :: Вчера г-ца Еда положи много усилия. Проблемите се разрешиха и обеща че ще направи идеално представяне
Еда : Не се притеснявайте. Сутринта презентацията ще е идеална
Селин :Аз отивам в стаята. Ще дойдеш ли и ти?
Серкан :Не. Ти отивай, аз ще дойда после.Имам малко работа.
Селин :Добре
Ердем : И на главният компютър няма нищо.
Еда :Няма лк?
Ердем: Няма
Еда :Какво ще правим. Ще се обадим на клиента? Да.
Йълдъръм :Г-це Еда, здравейте. Да не би да има проблем с презентацията?
Еда: Да. Възникна технически проблем. Затова искам д помоля да отложим презентацията. Ще съм много благодарна, ако я отложим
Йълдъръм : А ние бяхме дошли в Истанбул заради презентацията.
Еда: Искате ли да направим така? Ще ви изпратя кола в хотела, разходетв се в Истанбул, а когаго разреша техническият проблем ще ви се обадя.
Йълдъръм : Г-це Еда, ако не бвше вашата мллба щяхме да се върнвм с първия самолет. Но ще очакваме да ни се обадите през деня.
Еда:Благодаря за разбирането. Разбира се, довиждане. Ердем, Лейля, спешно уредетв една кола, да е някой опитен , да ги заведе на всяко място в Истанбул, да ги замотае, да ги заведе във всички хубави ресторанти.
Лейля :Добре, уреждам го, добре.
Ердем :Добре но какво ще стане накрая?
Еда :Ердем, не знам, може би ще направя презентацията наново. Моля те
Лейля:Ало, здравейте, обаждам се от  Артлайф. Да, да, как ств?
Серкан: Слушай, какво ше ти кажа. Но няма да казваш на никого.
Енгин :Какво има?
Серкан :Ще отида до офиса.
Енгин :Какво?
Серкан :Трябва да ида дл офиса?
Енгин :Каквое търсиш там?
Серкан : Свързано е с презентацията
Енгин :С презентацията?
Серкан : Нищо не знаеш. Нищо не знаеш.
Енгин :Знаеш че не мога да правя такива неща
Серкан :Нищо не знаеш.
Енгин :Добре. Ще ск направим лк барбекю днес?
Мело: Да пием и салеп!
Енгин :Салеп? Добре, салеп.
Джерен :Пъръл е огладняла
Енгин :Какво е станало?
Пъръл :Не, спи ми се.
Енгин :Ама защо така?
Пъръл: Казват че става сега така
Енгин : Джерен нали е в лошо настроение, отразило ти се, дай да си идем в стаята.
Пъръл :Не, какво обшо сега? Ставало така...
Енгин :Става, става.
Лейля :Еда, резервациите, екскурзовода, всичко е уредено. Ще ги замотаем. Засега си спечелихме малко време.
Ердем :И аз нправих резервации
Еда :Добре, благодаря ви. Вие може да си тръгвате.
Лейля :Как.
Еда:Другото аз ше го оправя.
Ердем :Как, какво ше правиш?
Еда:Ще направя презентацията наново.
Лейля :Еда, не говори глупости. За толкова кратко врвмв няма как.
Ердем :Как ще го направиш сама?
Еда :Ердем, имам ли избор? Какво мога да направя? Може би утре предк да се върнат ще успея к сутринта ще направя презентацията
Лейля :Ами
Ердем : А има ли нещо което може да направим?
Лейля :Ердем, повече подкрепа за момичето
Еда: Де да имаше какво да направиш.
Лейля ;Да забравим за него, аз кма ли нешо, което мога да направя. Наистина
Еда : Не, благодаря, аз ще се оправя. Излизайте
Лейля :Ако има нещо, обади се и веднага ше дойдем
Ердем :Разбира се
Еда:Добре, хайде довиждане.
Лейля :Хайде, ела.
Еда:Хайде, Еда, хайде. Ще се справиш. С какво лк не се справи до сега? Каквп лк не направи? К това ще направиш?

Скрит текст:
Еда:Оффф, как ще се справя?
Серкан :Може би един награждаван архитект може да помогне
Еда:Серкан! Наистина ли?
Серкан :Да
Еда :Но ти не беше ли в хотела? Тоест..
Серкан:Ами като чух, че има проблем се върнах.
Еда:Добре, аз да ти обясня, но не знам от къде да започна
Серкан : Няма нужда, докато пътувах, чух всичко от Лейля
Еда:Тогава да донеса кафе. Ти през кафенето ми ли си минал?
Серкан :да, през нашето. И аз вече се присъединих. Е, откъде започваме, шефе?
Еда :Първо от кафетата
Серкан :Добре. Благодаря

Еда:Искахме така да използваме това пространство.  Сигурна съм че ще харесате презентацията, когато я изгледате цялата, зашото ние сме уверени в себе си.
Йълдъръм :Благодаря
Еда:Аз благодаря. Много благодаря
Серкан :Благодаря... Да
Еда :Оффд, свърши. Успяхме
Серкан :А ти какво очакваше?

Айдан :А, какво е станало? Сдобрили ли са се?
Сейфи :Ме знам, отивам да гк питам
Айдан :Остави, не ги притеснявай сега. Да си ходим
Сейфи: Молитвите ни са чути

Еда:Благодаря че ми помогна
Серкан :За нищо. Беше дала дума. Представляваш фирмата.
Еда: Да, заради фирмата. Много съм уморена. Умирам. Направо очите ме парят.

Серкан :Уредил съм кола. Да ни закара. И аз съм уморен и не мога да карам.
Еда:Не ми се ходи
Серкан :Може да ти се отрази добре. Ще си почимеш малко.
Еда:Може би
Серкан :Тогава да тръгваме. Трябва да побързаме. Да излизаме
Еда :Забавихме се, нали. Вярно, Селин те чака.
Серкан :Да
Еда :Лейля ще оправи всичко
Серкан :да... Лейля ще оправи...да излизаме.

# 703
  • In the light side of the Moon!
Meрси Алекс.. 🤗
оффф ама чок са хубави беее........ чок....

Али благодаря за фрагчето (ако коже така да се нарече 😂)

Този еп беше много сладък...май го каза вече 🙈

# 704

Добро утро, мили момичета! 💛💜
Снощи беше доста пъстра откъм емоции вечер! 💜 Много дълго време не можех да заспя, защото си мислех за епизода - прекрасен беше, нищо не му липсваше. Сега нямам търпение дс свърша работа и да се прибера отново да го гледам. 💛
На вас пожелавам една прекрасна неделя, през която да се усмихвате много и да сте заобиколени от любимите хора! 💜
Чакам да видя рейтингите от снощи, защото ми е много любопитно.

Общи условия

Активация на акаунт