Отговори
# 15
  • София
Ето от тези шамари се оплаква Керем. Но търпи миличкият, в интерес на любовта      

# 16
  • Кърджали
Не знам защо, обаче ми хареса да гледам тия шамари..🤣🤣🤣
Уффф и сега си спомних, че в събота ще трябва да пропусна ако не цялата серия, то повечето от нея. 😪😪😪😪Една от най-близките ми приятелки има рожден ден..На това се казва "да си имам и късмета"... .

# 17
И аз да се разпиша. Благодаря много! Flowers Tulip

Фрага сам по себе си е хубав. Нещо, което чакаме от както се появи Селин, но аз пак не съм доволна Grinning някак ми се струва рано да приключват с тази линия с хлебарката, да влюбят осъзнато Серкан или да си спомни. Само, че друг път ще обяснявам подробно какво имам предвид, че от телефона ми е трудно Sunglasses

В нощта преди събота сънувах нашия сериал, но все не ми остава време да ви разкажа. Накратко : Айдан си каза репликите от стария фраг, че Серкан бута Еда в ръцете на друг. Той я пита какво е станало с баща му, защо си е тръгнал? Тя му разказва за инцидента, родителите на Еда, вината на холдинга и тогава той се почувства зле и решава да и направи колието от пръстена. Поне в съня ми така стана Joy

Лека нощ от мен! Да сънувате хубави неща!

# 18
Само да се включа да благодаря за новата тема и преведения фраг. Страхотни сте момичета.
Лека и спокойна вечер от мен.

# 19
И аз се записвам! Hug
Благодарности! Flowers Hibiscus

За фрага ще кажа: Селин сега ли откри топлата вода, че Серкан не я обича и, че отново няма да стане по нейното? Joy Много заблудена мома ... затова и винаги си стои отстрани сама и завижда на чуждото щастие. С Дениз са един дол дренки, да се вземат. Влюбените гълъбчета се сближиха и това е добре. Чакаме развитието с нетърпение - при всички герои. Heart EyesAnimal Panda FaceHeart

# 20
  • Пришълец

Благодаря за новата тема, Диде! Успяла си да обновиш първата страница.  Хареса ми и подзаглавието за новото начало Kissing Heart

Момичета, благодарности и на вас за това, че я запълвате с коментари, снимки, клипове, внасяте позитивизъм и я правите цветна!

Али и Алекс, вие си знаете, златни сте ни!
Али гледам се е усъвършенствала с вграждането на субтитри - много си бърза, бе, момиче.

Антония, аз също имах проблем със сайта (само този път, по принцип не). Пак ще пробвам.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 22:20 от Маргарита Н.

# 21
Благодаря ви момичета за новата тема и превода на фрага! 💕🌷
Дано новата серия е изпълнена с много Еда и Серкан!
Дано се върнат тези дни! 😍😘

# 22
Flowers RoseМного красива 71 тема!Поздравления!
 Animal RoosterОт новия фрагман разбирам ,че пернатото са го налазили кокошинки,сърби я кожата,кряка  и  скубе перушина.Браво! Да продължава!
  Еда и Серкан са много хубави , когато го играят влюбени.Наслада за очите са. Да не им е уроки!Всичко останало си го оставям за събота.

# 23
  • Кърджали
Ах, тази песен на Башак ми е  влезнала във вените. Отнася ме нанякъде...

# 24
  • Пришълец
Лудетини, сигурно заснемането на тази и подобни на нея сцени им доставя удоволствие. Sweat Smile

Те всъщност като цяло изглеждат удовлетворени от работата си и много се вживяват. Загледах се по-горе  в съпоставката с шамарите - на Ханде ѝ се получава, първия даже най- ми хареса, но е възможно това крехко момиче да е с тежка ръка, та горкият Керем Joy

# 25
# 26
  • София
Включвам се и аз за кратко, за да благодаря на Диди за новата, чудесна тема! За преведения трейлър и всички преводи, с които ни радват Али и Алекс! Момичета, бъде здрави, бъдете благословени!

Трейлърът от тази вечер няма да коментирам, защото от опит знам, че в епизодите действията и събитията не са такива, каквито са в трейлърите! Не ми харесаха обаче нито думите на Джерен "Забравете да мислите за другите, когато правите нещо такова", нито тези на Серкан от последната секунда "Но ти вече се отказа от мен!" Имам едно странно усещане, че зад тези думи се крият нелицеприятни сцени и моменти! А обстрелването на портрета на Серкан със стрелички от страна на Еда, ме върна в началото на сериала! Дано не съм права и настроението ни в събота след поредния епизод да е повече мажорно, отколкото минорно! Grinning

Хубава вечер! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 01:44 от nrgmama

# 27
Както винаги страхотна нова тема.
Селин чупи и хвърля както когато Серкан я изпрати  по живо по здраво да си ходи в наводнената  в мислите и къща и когато тя разбра за родителите на Еда.Е,нека се пръска от яд и сега.Ние колко седмици  си късаме нервите с нея.Да не забравяме за равновесивто в природата.
Дениз-толкова ми стана гаден,че нямам думи-и като характер,и в чисто физически план.След тази жажедняла целувка на Селин мисля, че е повече от ясен отговора на въпроса дали е имало нещо като кекс между нея и Серкан.Ако пък е смятала,че така ще го накара да ревнува,то тогава ней ните посестрими кокошките ще умрат от смях.

# 28
Лудетини, сигурно заснемането на тази и подобни на нея сцени им доставя удоволствие. Sweat Smile

Марги според мен това е извън кадър, но им се е видяло ок и са го включили! Дано да го видим и в серията, не само във фрага 😜😜
Мен Дениз изобщо не ми харесва! Не обичам мъже с дълга коса, която изглежда мръсна! Някак нечистоплътен ми се струва, но това вероятно е отражение на душата му! 😁

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 23:10 от lady laura

# 29
На Дениз само Мело още не му е налетяла. Ама тя ще го събори директно този благороден красавец.Joy

Общи условия

Активация на акаунт