Отговори
# 45
Запис.
Вчера и днес наваксахме с епизодите с мъжа. Бяхме стигнали до къната.
Сватбата беше много силна и двамата се разревахме накрая.
А последните 2 епизода , мъжа ми удря масата и каза , че повече този сериал не иска да го види и да го чуе , каква е тази подигравка и гавра с феновете. Аз го подкрепям също.
Единствено от двата епизода последните , най - ми харесаха моментите с Енгин ! Голям смях .... благодаря му.
Джерен.. аз я разбирам. Simple Smile бях на нейното място и изпитвах същите чувства. Това е огромно унижение за една жена и недоразумение , всички да се влюбват в приятелката й , а нея никой да не забелязва. Какво толкова има нейната приятелка , каквото го няма тя ?!  Затова аз бях сложила край на приятелството си , но след време осъзнах , че това е нелепо и си възобнових приятелството.  Момичето не е виновно , че е като магнит за момчетата ! Wink

Хареса ми новия фрагман, значи все пак има надежда , но за съжаление трябва да чакаме 2 седмици да превод...

Надявам се обаче да не е истина това , че ще приключат Март месец Wink

И бога ми , защо не махнат ******** герой и актьора Ердем.. мразя го. Не го искам. Не го понасям. В повече ми е. Отвратителен е. Няма място там.....  опазил господ от такива хора.

# 46
  • София
За лека нощ от мен:

Неудобно ми е да споделя къде гледам в тази снимка. Animal Speak No Evil

# 47
  • София
За лека нощ от мен:

Бърборанке, кажи си....   

Ето го боричкането и на стоп-кадър. Как настървено я гони. Не ми се мисли какво ли ще стане, ако я докопа в спалнята...  Ама и Ханде не се дава лесно.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 00:15 от БлагаВест

# 48
За лека нощ от мен:

Да си призная, още като пуснаха продуцентите откъса го забелязах. Stuck Out Tongue Winking EyeНо какво да се прави и ние души носим. 

# 49
  • In the light side of the Moon!
Диди 🤗 мерси джанъм !

фрагчето е супер....тамам, тамам....
чок ми хареса, очаквам с нетърпение събота.
Али 🤗 мерси мила!

БРО, ние си знаем, къде гледаш, няма нужда да споделяш 😂😂😂😂😂

Линде, 🤗 ти направо ме убиваш джанъм беним..... как ги въртиш, сучеш все до Ханкер стигаш....за теб няма зад кадър и пред кадър, всичко е на едно 😂😂😂 тъкмо си кажа, неее няма Ханкер и ти хоп с нещо ме опровергаеш. 😂
Само за тази снимка дет БРО гледа там в нещото си нищо не каза, а аз чаках ли чаках 😂😂😂
На мен ми прилича като на едно от сторитата на Керем дет бяха с 2ма от екипа в една кола и Ханде гледаше нещо в телефона си а Керем си припейваше. 😉

Мале тая Селин на какво ли не е способна, сега па Дениз подхвана 😂
А па тоя Дениз и той един красавц, та на опашка са се наредила за него. Aма явно на Селинката и трябва субект да отпуши парата 😂😂
Пак се развихри да хвърля и чупи....абе ще има fun с нея в събота, ама предполагам ще са последни напъни 🙈

Хадиии, хубав и ползотворен четвъртък ❤️

ps: Гости, как беше ДЕК?
Скрит текст:
че последния еп в затвора го изкарамхе

# 50
Здравейте, момичета? Новият фраг доста ви е размечтал, пък и мен признавам си!  Lollipop ... Или, може би, чатала на Серкан Blush (ама не наблягайте на него, че току виж, турския сем пак да наложи някоя солена глоба) Макар че, Бърборанка за лека нощ го е изпратила, аз за добро утро пак него гледам! Joy
Flowers Tulip Лейди Лаура, благодаря за споделеното клипче с песента на Башак. Това си е тяхната песен в моята глава и пак ми излиза Вивалди - отношенията са им като годишните времена, но винаги са толкова завладяващи Еда и Серкан. Направо импулсивно да ги нагушкаш, Ниника! Flowers Strawberry Аз също харесвам спонтанните реакции у хората, те са ми най-истински но знам, че има и прекрасни хора, които си изживяват нещата вътрешно и изглеждат като емоционални дървета - такъв е и Болат Робот, но една звездичка прави така, че винаги успява да пробие защитната броня! Nature Stars Revolving Hearts
Чок секси тоз Серкан с тези депресивни жилетки! Cupid
Джерен( фламингото на Налбантова Sweat Smile) искам вече да се осъзнае и да си ходи при Ферит, ама истински, а не той да се чувства, като утешителна награда всеки път.
Този лъвски скок, дето го направи Селин и така награби Дениз, дано да й отвори светла аура и да вземе да си ходи, успокоена и с пригладени пера. Че цялата серия си я представям с погледа, дето го извади на фалшивия годеж, с тези незабравими обици с пера People Eyes People Eyes Не знам дали мога да намеря снимки - с пригладена прическа, с тези дълги паунови обеци и зелена рокля май беше! People Eyes
Надявам се Еда да прострелва портрета на робота в началото на серията и тези думи, че се е отказала от него да са преди щастливите прегръдки и заигравки в снега. Май ще завърши с търсенето на Еда серията и ще ни оставят да гадаем къде е момичето!

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 06:02 от Ели-mama

# 51
  • София
Здравейте, момичета? Новият фраг доста ви е размечтал, пък и мен признавам си!  Lollipop ... Или, може би, чатала на Серкан Blush (ама не наблягайте на него, че току виж, турския сем пак да наложи някоя солена глоба) Макар че, Бърборанка за лека нощ го е изпратила, аз за добро утро пак него гледам! Joy
Flowers Tulip Лейди Лаура, благодаря за споделеното клипче с песента на Башак. Това си е тяхната песен в моята глава и пак ми излиза Вивалди - отношенията са им като годишните времена, но винаги са толкова завладяващи Еда и Серкан. Направо импулсивно да ги нагушкаш, Ниника! Flowers Strawberry Аз също харесвам спонтанните реакции у хората, те са ми най-истински но знам, че има и прекрасни хора, които си изживяват нещата вътрешно и изглеждат като емоционални дървета - такъв е и Болат Робот, но една звездичка прави така, че винаги успява да пробие защитната броня! Nature Stars Revolving Hearts
Джерен( фламингото на Налбантова Sweat Smile) искам вече да се осъзнае и да си ходи при Ферит, ама истински, а не той да се чувства, като утешителна награда всеки път.
Този лъвски скок, дето го направи Селин и така награби Дениз, дано да й отвори светла аура и да вземе да си ходи, успокоена и с пригладени пера. Че цялата серия си я представям с погледа, дето го извади на фалшивия годеж, с тези незабравими обици с пера People Eyes People Eyes Не знам дали мога да намеря снимки - с пригладена прическа, с тези дълги паунови обеци и зелена рокля май беше! People Eyes
Надявам се Еда да прострелва портрета на робота в началото на серията и тези думи, че се е отказала от него да са преди щастливите прегръдки и заигравки в снега. Май ще завърши с търсенето на Еда серията и ще ни оставят да гадаем къде е момичето!

Ели-mama, специално за теб, Селин такава, каквато я помниш от еп. 3 (слагам ги в спойлер, защото са цели 4 снимките с нашата "прекрасна, незабравима и обичана от феновете Селин":

Скрит текст:

Тази, последната снимка на Селин със стиснатите устни ми е "любимата"! Тръпна в очакване да я видя скоро отново в този й вид! Heart

Хубав и успешен ден! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 06:45 от nrgmama

# 52
Добро утро с усмивка и надежда. Ей я де е събота. Чака ни любов и справедливост. Бъдете здрави.

# 53
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и усмивки Hug

# 54

Добро утро и от мен, момичета! 💛
Марги, знам,че горната сцена ти е любима! 💛
Пожелавам ви усмихнат и ползотворен ден!
Днес е ден за озет и снимки, за които просто нямам търпение вече. Фрагът от снощи наистина ме омагьоса!💛 вдъхна толкова много надежда, топлина.. чуден беше!

# 55
Добро утро, момичета! ❤️
Желая ви един прекрасен, емоционален и щастлив ден! 😘😘

# 56
Добро утро прекрасен ден и днес чакаме озет и снимки 🌨️🌨️❄️❄️🌸🌼🌸💮🌺

# 57
Момичета, много приятна ни става темичката така всяка като мине сутринта с хубаво пожелание и украсен пост със снимки и gif-чета, направо не мога да им се нарадвам, на всеки пост се спирам, оглеждам го, наслаждавам му се. 💙

# 58

Ели-mama, специално за теб, Селин такава, каквато я помниш от еп. 3 (слагам ги в спойлер, защото са цели 4 снимките с нашата "прекрасна, незабравима и обичана от феновете Селин":

Скрит текст:

Тази, последната снимка на Селин със стиснатите устни ми е "любимата"! Тръпна в очакване да я видя скоро отново в този й вид! Heart

Хубав и успешен ден! Flowers Four Leaf Clover
Точно това имах предвид, много благодаря Heart за снимките! Нагласена и пригладена голяма бяла птица, радост за окото! Animal Chicken Animal Chicken и незабравим поглед People Eyes People Eyes

# 59
  • София
Добро утро, прекрасни момичета! 🍀

Със същите мисли, които легнах снощи, се будя днес и продължавам в същата темататика:

Линк > https://www.instagram.com/p/CFvN53An5zP/?igshid=jtxptdqzceix

Няма да ви питам къде гледам аз, защото вече знаете. Ще питам само - и вие ли там гледате? 🤣🤣🤣🤘🏼😱😱😱

Общи условия

Активация на акаунт