Вчера и днес наваксахме с епизодите с мъжа. Бяхме стигнали до къната.
Сватбата беше много силна и двамата се разревахме накрая.
А последните 2 епизода , мъжа ми удря масата и каза , че повече този сериал не иска да го види и да го чуе , каква е тази подигравка и гавра с феновете. Аз го подкрепям също.
Единствено от двата епизода последните , най - ми харесаха моментите с Енгин ! Голям смях .... благодаря му.
Джерен.. аз я разбирам.
бях на нейното място и изпитвах същите чувства. Това е огромно унижение за една жена и недоразумение , всички да се влюбват в приятелката й , а нея никой да не забелязва. Какво толкова има нейната приятелка , каквото го няма тя ?! Затова аз бях сложила край на приятелството си , но след време осъзнах , че това е нелепо и си възобнових приятелството. Момичето не е виновно , че е като магнит за момчетата !
Хареса ми новия фрагман, значи все пак има надежда , но за съжаление трябва да чакаме 2 седмици да превод...
Надявам се обаче да не е истина това , че ще приключат Март месец

И бога ми , защо не махнат ******** герой и актьора Ердем.. мразя го. Не го искам. Не го понасям. В повече ми е. Отвратителен е. Няма място там..... опазил господ от такива хора.

Но какво да се прави и ние души носим.
... Или, може би, чатала на Серкан
(ама не наблягайте на него, че току виж, турския сем пак да наложи някоя солена глоба) Макар че, Бърборанка за лека нощ го е изпратила, аз за добро утро пак него гледам! 
Лейди Лаура, благодаря за споделеното клипче с песента на Башак. Това си е тяхната песен в моята глава и пак ми излиза Вивалди - отношенията са им като годишните времена, но винаги са толкова завладяващи Еда и Серкан. Направо импулсивно да ги нагушкаш, Ниника!
Аз също харесвам спонтанните реакции у хората, те са ми най-истински но знам, че има и прекрасни хора, които си изживяват нещата вътрешно и изглеждат като емоционални дървета - такъв е и Болат Робот, но една звездичка прави така, че винаги успява да пробие защитната броня!

) искам вече да се осъзнае и да си ходи при Ферит, ама истински, а не той да се чувства, като утешителна награда всеки път.

Добро утро, прекрасни момичета!