Отговори
# 60
От Туитър ❤️❤️❤️😁

# 61
  • Пришълец

Магия, много благодаря, правилно си запомнила, че обичам тази сцена. Също както и Блу Blue Heart

Ели, думите ти за емоционалните ”дървета” как ми стоплиха сърцето...

# 62
Цветната фея.Всеки цвят ѝ отива!
Цветен и усмихнат ден!

# 63
БРО, моите очи поне не знаят къде по-напред да гледат. 😍🤪😂😂
Добре, че ММ не чете тук.

# 64
  • София
Магия, и аз я загледах тази снимка, но реших да не бъда толкова лоша и споделих другата. Тук ставам разногледа. Не знам къде по-напред да гледам... 😅 Все коментираме Керем как устоява (или пък не) на Ханде. Аз да попитам - Ханде как успява да устои на такъв мъж?? Добре че се разхожда по-често облечен... 🤤

# 65

Прекрасна е! Благодаря ви! Колкото пъти я погледна - умирам от смях! Нямам аватар - чудя се това превъплъщение дали не е мнооого подходящо!!!

# 66
Добро утро.
Искам да попитам това че ще имат почивка от два месеца вярно ли е?
И Туитър пишат че не е истина .
Много сте забавни разсмивате ме от сутринта.
Хубав ден ви пожелавам изпълнен с много усмивки.

# 67
Ако и се разхожда така все гол до кръста или с прилепнали тениски, със сигурност не устоява. Не знам коя би била 😂😂

# 68
От Ханде

Нашият тренд от снощи Wink (който стана, ей така между другото )

И официалният;)

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 10:13 от mi_si

# 69
Абе девойки, какво сте се захласнали от вчера по .... ръцете Hands Open Hands на нашия Серко. Нали още от първите епизоди знаем, че са красиви Wink И Еда забеляза същото Sweat Smile
Какво друго да му гледа човек - ръцете естествено  
https://www.instagram.com/p/CFvN53An5zP/?igshid=jtxptdqzceix

# 70
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Снощи серията на ДЕК беше страхотна....
Скрит текст:
Рейтингът от предната и тази серия

Не знам какво ще реши FOX за нашия сериал, но ми се иска действието да се развива последователно и реалистично, както е в другият сериал, който следя....

# 71

Керем ви  поздравява за наблюдателността Joy

Добро утро , благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Днес сме в очакване на озет и снимки Heart Eyes

# 72
# 73
  • Пришълец
Мари, забавно ще е ако решиш това да сложиш за аватар. Е, ще се спирам да го гледам и ще ми е нужна минутка, за да се съсредоточа над написаното Joy

Еда в 31 еп. Nature Star2

Очарователен е този Керем. С хубаво тяло, тембър, усмивка, мъжкарско излъчване - все белези, които са видими за всички нас. Ами какво да каже Ханде, която през цялото време е около него ако са само приятели, същинско наказание си е това Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 74

Общи условия

Активация на акаунт