Отговори
# 75
  • Кърджали
Гости, това е нещото на което и аз се надявам. Дали до края на този сезон, дали следващ сезон, дали финал - това решение ще го вземат тези, от които зависи. Но аз се надявам колкото и серии да ни дадат, те да са последователни, дори и да не ми харесва понякога това, което се случва, ако усетя някаква последователност и логика ще си поема дъх и ще гледам. Все пак и не всичко, което се случва в живота ми харесва, ама то и в това му е чара....
Ама сте ми наблюдателни и гледащи Simple Smile Може да е много банално, но аз " се влюбих" ( слагам го в кавички, ащото определено осъзнавам че не е истинско влюбване) в очите му. После вече във всяка друга част от тялото му. А гласът му.......

# 76
Аз, докато се включа и вие сте изкоментирали всичко, че даже сме и на преговор по анатомия Stuck Out Tongue

На мен ми е интересно защо тук са решили сцената в черно-бяло и после включват цветовете Thinking Има ли някакво посание?

Също така нахвърлянето на Селин на Дениз ми е малко странно Rolling Eyes Тя знае много добре, че Еда не е влюбена в него, така че дори да ѝ го вземе, не само че няма да я нарани, ами ще ѝ разчисти пътя към Серкан... Нещо не мога да схвана каква е идеята на сценаристите Rolling Eyes

# 77
  • Плевен / София

Също така нахвърлянето на Селин на Дениз ми е малко странно Rolling Eyes Тя знае много добре, че Еда не е влюбена в него, така че дори да ѝ го вземе, не само че няма да я нарани, ами ще ѝ разчисти пътя към Серкан... Нещо не мога да схвана каква е идеята на сценаристите Rolling Eyes
Кате, кой знае от колко време не е целувала/целуната ....Приискало и се на жената....

# 78
  • София

Линде, 🤗 ти направо ме убиваш джанъм беним..... как ги въртиш, сучеш все до Ханкер стигаш....за теб няма зад кадър и пред кадър, всичко е на едно 😂😂😂 тъкмо си кажа, неее няма Ханкер и ти хоп с нещо ме опровергаеш. 😂
Меги, Я каква хармонична двойка са. От тях струи любов. Ако не са се усетили досега, поне да ги подсетя. Няма какво да губят време. Животът е кратък. Да взимат всичко, което могат от него, после ще съжаляват, ако са пропуснали. 

Керем да не се прави на умряла лисица. Не му се отдавали позите в кола. Я каква поза е докарал. Всички фенки само там гледаме       

# 79
Здравейте момичета,
 Следя ви от доста време и най-накрая се престраших да си създам профил. Страхотни сте, анализите, които правите, шегите и това страхотно настроение в групата. Радвам се, че намерих още луди хора по този сериал. Надявам се да ме приемете в редиците си. И аз за първи път си направих профил в Туитър, за да мога да следя всичко по този сериал. А Ханде и Керем вече са завинаги в моето сърце 💓

# 80
Добре дошла при нас! Чувствай се свободна да споделяш всичко, което те вълнува около нашите любимци и сериала! Ще те чета с интерес! 💙
А това е поздрав от мен за теб за добре дошла:

# 81
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
 Следя ви от доста време и най-накрая се престраших да си създам профил. Страхотни сте, анализите, които правите, шегите и това страхотно настроение в групата. Радвам се, че намерих още луди хора по този сериал. Надявам се да ме приемете в редиците си. И аз за първи път си направих профил в Туитър, за да мога да следя всичко по този сериал. А Ханде и Керем вече са завинаги в моето сърце 💓
Добре дошла...Включвай се и в коментарите...не само да четеш....Не е толкова страшно... Kissing Heart

# 82
# 83
  • Пришълец

Ivapivat, /ако може накратко Ива/ споделяй смело. Виждаш, съвсем не си единствената с тиха лудост по сериала Sweat Smile

# 84
Нови снимки от 32 еп

Ето го и озета Simple Smile

о на английски
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 12:42 от mi_si

# 85
Flushed

Това да не е начало на потвърждаването на оная версия преди 29 епизод, че Селин ще се върне, но ще бъде друга и ще се загаджи с Дениз...Иначе, уплаши го човека. Flushed Втора луда му се хвърля на врата, а за трета вече е сгоден ...информативно...

# 86
  • Кърджали
Анъл промотираше възможност да промениш началната страница на гугъл с негова снимка и още нещо там... Та затова е статията. Ей ся ще вмъкна и снимка от телефона,

Опс излезе озета ли.... Отивам да го преведа

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 12:48 от Aлекcандрa

# 87
  • София
Ива  добре дошла. Чувствай се като у дома си. Коментирай, споделяй и се наслаждавай без притеснения.
А за да разбереш, че сме гостоприемни ти поднасям един сексапилен Керем, за да си плакнеш очите

# 88
Ива, Добре дошла и от мен Hug
Ето едни "приятелчета" Heart Eyes

# 89
  • Кърджали
Озета
Еда се включва в играта на Дениз и мести датата за сватбата на по-ранна. Серкан, който не знае нищо за причините, се чувста неприятно от това. ЗА Серкан вече започва да бие ". камбаната на ревността ". И докато това го приближава крачка по крачка към Еда, Селин която не иска да загуби Серкан, се уговоря с Дениз да обърнат нещата в своя полза. Как Еда ше се измъкне от тази каша? Серкан ше се влюби ли отново в Еда?

Общи условия

Активация на акаунт