Отговори
# 615
  • София
В миналия епизод Серкан много ме изкефи, като каза за Дениз: “Дениз не е нито толкова висок, нито толкова красив.” 😅😅

Селин си го получи! Поне в сериалите лошите си го получават. Има справедливост. 😤 Ако бяхме в американски сериал, сега Дениз и Селин щяха да измесят един кекс за отмъщение... да не са капо, нале. 😏

# 616
  • Плевен / София
Явно това ще е финалът...хареса ми, но съм тъжна, защото Еда вече загуби надеждата да си върне Серкан....Осъзна, че той може наистина да не си спомни последната година.....Сега ще ми хареса, ако Серкан започне да търси тези спомени и в тази последна седмица нещо избухне в главата му и си спомни преди Еда да седне на сватбеният стол...А може и Айфер да си влезе в ролята на леля и да каже "баста"....

# 617
Страхотен епизод наистина. Очарована съм, усмихната и чок доволна.  Purple Heart

И пак да се потретя, но не съм простила на Серко. Още искам да се пържи в собствен сос. Trollface Едно грубо нещо да каже на Еда пред Селин и 100 добри след това не ми стигат.

# 618
Ааа на Айфер не възлагам много надежди аз, тя е погълната от своите си проблеми
Бро.. Селин и Дениз вече се целунаха, което за комшиите се доближава до кекс 😀😀😀

# 619
  • София
А какво ще правим след тази една седмица?? Май наистина вървим към финал... на сезона, надявам се. Simple Smile Развръзката е близо. Ще разберем какво и как са го измислили. Стискам палци за възможно най-доброто за нашия сериал. 🤞🏼

# 620
То финалът поне още 2 пъти ще го гледаме Wink

# 621
  • София
И опулена кокошка също! 😈
То финалът поне още 2 пъти ще го гледаме Wink

# 622
Хареса ми епизода макар и малко муден. Тъжно ми е за Еда и Серкан. И двамата са принудени от обстоятелствата да бъдат с хора които не обичат. Не искам да ги гледам вече разделени. Селин не ги оставаше на мира,нахалница голяма. До кога ще е тази амнезия?

# 623
  • Плевен / София
За финал на сезона искам Серкан да си спомни и да гледа самолета с който отлита Еда за Италия след като си вземе дипломата разбира се....Тя нали има мечта да сбъдва....

# 624
  • София
Страхотен епизод наистина. Очарована съм, усмихната и чок доволна.  Purple Heart

И пак да се потретя, но не съм простила на Серко. Още искам да се пържи в собствен сос. Trollface Едно грубо нещо да каже на Еда пред Селин и 100 добри след това не ми стигат.

midnight__sun и аз съм от тази група! Твърде много пъти беше и продължава да е обиждана и наранявана Еда и честно казано, е крайно време наистина да се откаже да го гледа влюбено и с влажен поглед Серкан! Иначе той никога според мен няма да се "осъзнае" и ще продължи на инат да й говори така, както го прави вече три епизода! Грубо, невъзпитано, пренебрежително и унизително!

# 625
Те забравиха за мечтата й, Гости...
Хайде, да видим пак изненадана Селин

# 626
Сега Селин се чуди и ужасява: Серкан си е спомнил?!

# 627
  • Плевен / София

midnight__sun и аз съм от тази група! Твърде много пъти беше и продължава да е обиждана и наранявана Еда и честно казано, е крайно време наистина да се откаже да го гледа влюбено и с влажен поглед Серкан! Иначе той никога според мен няма да се "осъзнае" и ще продължи на инат да й говори така, както го прави вече три епизода! Грубо, невъзпитано, пренебрежително и унизително!
+1

# 628
Ох, не мога да се нарадвам на физиономията на кокошката и другарчето й 🐔👺

# 629

- Серкааан!!! Оф, я...

Общи условия

Активация на акаунт