Отговори
# 660
Като не разбирам какво казват, не мога да оценя откъса, но ми се стори, че има някаква закачка с това, че не помни и ще прави терариум? 🥰

# 661
От откъса да разбираме, че Селин си отива и пътьом по стар навик поглежда Серкан и Еда в цветарницата.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 662
Selin трябва да се оттегли с достойнство, ако има. Но като гледам ще изтрещи и така ще си отиде.

# 663
Може сега да се сети как прави такава стъкленица за Еда,не можаха да ни спестят пак дебнещата Селин....

# 664
Малко странно, че Серкан се съгласи веднага да помогне с терариума - помня как странно погледна Айфер първия път. Беше много учуден, че му казва сам да подготви терариума.

А сега веднага каза да, добре, ще помогна. Интересно дали ще се сети, че преди е правил терариум.

Дали ще направи същия?

# 665
  • Плевен / София
Серкан пак ще прави терариум от цветя...Селин ги зяпа...нищо ново под слънцето...Само дето Серкан не помни, че с такъв се извиняваше на Еда....
Благодаря на всички в темата за компанията и споделените емоции...
260-69 Потребители и 191 Гости преглежда(т) тази тема. дочакали откъса.....
лека нощ

# 666
Чаках и аз, как да пропусна. Relaxed
Серкан ще реди терариуми с цветя пак, миризмата на косата на Еда му е като опиат, а отсреща Селин се черви от злоба и ревност Smiley
Това разбрах от картинките, интересно ще бъде пак Smiley

# 667

Откъсът. И аз мисля, че ще нареди същия терариум.

# 668
Супер откъс, Кокошана си изгриза устата. Луди сме всички вкупом без изключение.

# 669
Е ,спомни си бегло кекса в апартамента и че никой няма право да я докосва освен него

Оф... аз вече нямам никакво търпение Серкан да си спомни нещо. Очаквах поне един спомен да изплува. Ама йок. Може би, няма да има нищо друго освен проблясъци и рязко ще си върне паметта просто. От раз всичко ще си спомни. Ще се бие после по главата къде му е бил умът да се сгодява за Селин и да ги говори такива на Еда...

# 670
Серкан да не се извини на Селин с един терариум, а тя да направи добро и да го тупне по главата с него и той да получи проблясък...Да се наведе да вдигне някое цвете и да го подаде на Еда.
По скоро ми се иска Серкан да си спомни но да се прави на умряла лисица

# 671
Благодаря ви момичета за компанията!
Много сладка серия!

То филмчето ни е сладко, но на всеки 5-6 серии вкарват драма, после 2-3 се опитват да оправят мазалото и като видят, че не става продължават все едно нищо не е било! И така до следващия път!
Тази серия многа Еда и Серкан, много погледи, усмивки, докосвания и скрит спомен за любов! ❤️😍❤️

# 672
Мисля, че след 29 епизод не наеха сценаристи, а текстописци...щото сценарият е същият...ама нищо, харесва ми, а и така е по-логично /мантаклъ/ Серкан да си спомни тяхната голяма любов...

# 673
  • Плевен / София
Супер откъс, Кокошана си изгриза устата. Луди сме всички вкупом без изключение.
Танита Flowers Four Leaf Clover
Серкан да не се извини на Селин с един терариум, а тя да направи добро и да го тупне по главата с него и той да получи проблясък...Да се наведе да вдигне някое цвете и да го подаде на Еда.
По скоро ми се иска Серкан да си спомни но да се прави на умряла лисица
И тогава вече ще го довърша и ще се предам в полицията да го излежа....
Славенче може ли такива идеи да даваш...а щях да лягам да спя.....

# 674
  • Кърджали

Еда: Сириус, остави го, не е твоя играчка. А к твоят мозък отлетя, заприлича на баша си. Всипки попват да стават като Серкан
Серкан :Знапи мозъка ми е излетял? Така ли?
Еда :не е ли?
Серкан: Всипко помня много добре, само последната една година не я помня.
Еда : Заради тази една година ти се върна в каменната ера
Серкан : Не се смея
Еда :Ти скоро се беше научил да се смееш, та е нормално да си го забравил
Серкан :Колко трябва да направиш от тези?
Еда:50. Ще ми помогнеш ли
Серкан :Добре
Еда :Вземи и започвай
Еда : Ако искаш може да сложиш от това. Не искаш ли? Да не слагаме ли?

Общи условия

Активация на акаунт