Иди женски месец най-накрай, Кукундрела иска танци да играй!

• 15 962
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Моорниинг!Утварям аз едното очо,углеждам се аз ли съм първата,утварям другото и пуглеждам тилифона.Пуказва 9.30.Влизъм у мамата и пручитам Добри,кояту вече е приготвила закускъта,изпрала,изсушила,измила,изтрила 😳 и съй излегнъла вече за пучивка и си викам,няа стане тъй,щом моя посестрима шъ си пучивъ в знак на пудкрепа щъ си пучивъм и аз.Мноу ви поздрави ут лиглоту!🤗

# 346
  • Куциндрел
Чавето прави поправка на съчинение, което не е написал. Joy
Кипи интелектуален труд в детската стая, а ние разпускаме с котко в скута в хола. Едно такова ми е лежерно, ша си сипа кайве.

# 347
ш тъ пудкрепъ и тебе,Цец,с кайвету 🤗 и всички устанали дето са решили днес дъ мързилуват
и да не забраите,че утри е 8ми март 😉

# 348
  • Оптимист по принуда
Ида.

Нерку, гутоа съм

# 349
Ай ставайте. Неделя е ,ден за баня.
Joy

Уф, бе, Неркооо, пак ли, нъл предната се къпах! Stuck Out Tongue Winking Eye Ми нимоа стана рану, у 11 съ излюпих. И мъ засрамихти якууу...., таквиз пъргави булки, кучета разсождат, учат, сОлени кЕксове праят, пирът, сушът, убувки ши търсят пу моловити.......малиййй, дубре, чий Съншиту, нищу чи пу 9 е станала, пак е нящу, да ни сам сал аз.Grinning Дубре чи сам си изучила мъжувити у къщи да съ упраят сами, та са наядени и ни ма гледат накриву.

Абе, тоз 8 март хич ни гу любя, секи ден искам празник, къв 8 март сига пу задължении.......дусада.
Демич, кви съ тез иквилибристики, главътъ си убърнъх наопаки да тъ гледам! Joy

# 350
  • Countryside
Добри, мирси за идеята. У ССС не съм ходила ут 100 гудини.... нейсе, ходихми в най-близкия мол и минАх само с 69лв и дятуту ноу ги аресва. Намалени бяха, тип маратонка, ама фешън, с брудерии, куул пач стелка и мемори фоам ф пудметката...ся ку ги носи ду зимата шай екстръ Joy мъ идва ли Joy

Твоя момък с тоя номер, ни знам закъде пойчи ша ръсте? Ду кой номер е мъжката нумирация? С какво го храниш тоя Крали Марко, да знам да не давам Joy че мойта пучти на 7г е вече 32 номер, не ми се мисли до 17г...

Лабри, няя съ притисняваш, то съ иска умениЙ да научиш мъжувити съ упраат сами Joy

Сънше, низнам дали знайш ама змЕя е женски род в повечето езици, та има резон  Joy

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 13:54 от Г-жа Букет

# 351
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

пУчивам си.
нИ мЪ беСпукойте!

# 352
  • Countryside

пУчивам си.
нИ мЪ беСпукойте!

Немъ, ни бой съ Joy

# 353
  • загубено
Ида.

Нерку, гутоа съм

По —сръчно,по —бързо ко е туй мотане на чешмата ? Joy
Инак тъ отцених на две ръце как пъргавееш.

Казах ли че ме мързи,написах с детето. То пише поне бърже. Сега още поичи мъ мързи.

Букетче,честити чепици на момата. Важното е тя да си ги харесва,че инак лошу.

Аре

# 354

Чистит Праздник, Кукита!

И Дубру утру!
Пужелавъм ви многу усмифвки и нъструение.

Ай, нъпадъйти кофито!

# 355
  • София
Честит празник кукндрелки Simple Smile

# 356
  • Куциндрел
Хилоу.
Чистит празник. Kissing Heart

# 357
Честит празник, мили мои! да сте все така готини и свежи, много здраве на вас и семействата ви!!!

Да ви глезят и обичат!!!

# 358

Бъдете здрави,щастливи и обичани!🤗
Чистит ви и пунделник!

Соучи,ти ли си душа или някоуй тий хакнъл профилъ?С тоя праупис ни мужах дът пузная.

# 359
Съншеее, пусипвам си главъта с пясък, таквоз неграмотно писане и то у поздравление....ужасТ!!!!

Общи условия

Активация на акаунт