Пролет идва вече, расте стремглаво ЮЛСКОТО човече - мами с термин ЮЛИ 2021 - Тема 3

• 53 163
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Моята девойка също е седалищно за момента и дискомфортът ми е свързан с това, че раздава ритници в пикочния ми мехур, а чувството за тежест го имам от преди и не мисля, че положението на бебето има общо при мен.
За секс и дума не може да става при нас. Преди месец прокървих с контракции и до края на бременността ще съм предимно на диванен режим вкъщи.
Някой знае ли дали при болка в гърлото може да приемаме Тонзилотрен?

# 166
Ели, не мога да те разбера, нали точно след полов акт се беше оплакала, че си прокървяла и се е наложил прием в болница. Защо сега изобщо ти минава през ум да рискуваш отново?
 При мен всичко е наред с бебето, имам нормално протичаща бременност и въпреки това гинекологът ми забрани категорично секса.

# 167
Момичета, всичко ще е наред,няма страшно!! Следите се ,и се наблюдавате от лекари , ако има нещо се хваща навреме и се реагира адекватно.
Само да ви посъветвам за седалищното предлежание. Това не е вярно,че от него се изпитва тежест. Седалището на бебето е меко и малко, то не оказва натиск. Натиск се оказва от твърда и голяма част ,което е главата. Това,което изпитвате ,не се дължи на седалищното предлежание,а на уголемяващата се матка. Ако бебето остане седалищното и в по-големите месеци тежестта е горе ,в епигастриума, където е главата,често съпроводено с много киселини и тежест  в стомаха.
А за секса: само аз ли съм разгонена Joy
Страшна работа е! Казах му на моя тази сутрин: като те гледам ,и ще те изям!
Но ме е страх,и гледаме да го караме по-полека. Най-хубавия секс за мен е по време на бременност, чак се спирам да ми е толкова хубаво,пак от страх и от чувството за контракции при оргазми.
А иначе се грижа редовно за ММ Blush знаете как....BlushBlushBlush

# 168
Ели, пусни си изследвания като ти мине карантината за протромбиново време и д димер. Аз съм с много лоши показатели и пия лекарства за разреждане на кръвта след изкаран Ковид.

# 169
Привет, при мен всичко си върви наред. Имам си всичко от баткото, количката ми е Мамас и Папас Окаро, супеер е, много удобна. Дрешки имам много много, само от Next харесах за изписване ромпърче и одеалце. Шезлонга младежа си го разглоби хахах така че ще взема, спомням си Май месец всяка година Хиполенда имаха май Рд и тогава ще си взема каквото ми трябва. А и ..не се знае може пък и момиче на момиче да променат докторите ( Блажени са вярващите) хах Simple Smile
Хубав уикенд!

# 170
Привет!
Вчера бях на ФМ, всичко е наред за сега с бебчето.
Пола още не е ясен на 100%.

Вчера си пуснах и изследвания, Фибриногенът се е повишил и е над горната граница, въпреки приемът на Натаспин.
Това доста ме притеснява.
Някоя от вас правила ли си е допълнителни изследвания за тромбофилия и какви?
Гинеколът при когото ходя (той следи и първата ми бременност и бях много доволна) ми каза, че това не го притеснява. Но мен точно това, че него не го притеснява, ме притеснява.

# 171
Аз съм с Фактор 5 и ПАЙ 4Г/5Г, бия клексан. Следя си показанията при проф. Паскалева, моето АГ не се интересува особено от тромбофилията, така че с нея за това изобщо не говоря, освен да ми следи кръвотока. Не е много добре, че фибриногена е завишен. Защо не пишеш в темата за Тромбофилия във ФБ?

# 172
Привет!
Вчера бях на ФМ, всичко е наред за сега с бебчето.
Пола още не е ясен на 100%.

Вчера си пуснах и изследвания, Фибриногенът се е повишил и е над горната граница, въпреки приемът на Натаспин.
Това доста ме притеснява.
Някоя от вас правила ли си е допълнителни изследвания за тромбофилия и какви?
Гинеколът при когото ходя (той следи и първата ми бременност и бях много доволна) ми каза, че това не го притеснява. Но мен точно това, че него не го притеснява, ме притеснява.
Само за да сме ясни, коя граница визираш? Може да няма място за притеснение, ако гледаш границите за небременни. Бях публикувала линк където може да се види, ето за фибриногена:

# 173
Здравейте,аз имам малко по неудобен въпрос 🙄 Как сте със секса,правите ли? Мен ме е страх ,до момента сме правили 1,2 пъти (пълна пародия 😄) И не мога да се отпусна грам,корема ми се втвърдява и стои много стегнат имам чувството ,че беббто се изправя от вътре 😀 Не мога да обясня точно 😀😎

Ох, и при нас така! Голяма суша!!! Не са ми забранили, но не мога да се отпусна. Все се притеснявам да не получа контракции или пък някой инфекция ако го правим или цистит. И по този начин ми минава и желанието.
Иначе нощем сънувам много “горещи” за над 18 сънища, и все с мъжа!! Но са си направо за филм от тия забранените за малки!! Много странна работа 😂😂😂😂!!!

# 174
Ох..чак ме е срам да си кажа, след вашите коментари 😁 Ние си правим редовно..явно хормоните ми бушуват доста 😳
Аз забелязвам тази болка за която говорите, след като правя упражнения..за това доста ги намалих. Усещам, че скоро ще се сдобия с някоя стрия на корема, защото постоянно ме сърби и последната седмица стана още по-голям 😁

# 175
Притеснявам се и аз. С първата бременност нямах такива притеснения, но сега с тия инфекции, дето нон стоп си докарвам, си умирам от страх.

# 176
Честит празник, момичета! Да сте много здрави, обичани, обгрижвани и след няколко месеца всички да се радваме на здрави бебчета и на майчинството! Heart

Исках да ви попитам дали имате дни, в които се чувствате супер сънливи и изтощени, защото аз имам такива моменти  и се чудя дали е просто от бременността или пък може да ми е спаднал хемоглобинът например Thinking Изследваха ми го в края на януари и беше добре, но от тогава си мина месец и се чудя дали да не си го пусна пак? Вие през колко време си пускате кръвни изследвания?

# 177
Аз пускам веднъж на триместър. Имам си дните, които съм тотален парцал, вече изобщо не ми се работи.... искам да се занимавам с други неща. Отделно, че забравям скандално! Направо съм като безмозъчна... Колегата ми обяснява за нещо, котето сме обсъдили в петък.... аз го гледам с празен поглед.... нямам спомен.... никакъв... дори не знам за какво говори Grinning
Колко ти беше хемоглобина Bibonss?

# 178
Здравейте мамитаа как сте
Честит празник 😊😊😊
Според вас момче или момиче .. казаха ми момче ,но ми е интересно какво мислите 😇😇😇

# 179
E, момче е, ако това са му краката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт