Пролет идва вече, расте стремглаво ЮЛСКОТО човече - мами с термин ЮЛИ 2021 - Тема 3

• 53 140
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, направо ми омръзна да давам кръв и урина за изследвания. Утре за трети път в рамките на 6 дни ще давам. Този път ще ми вземат стерилна урина с катетър директно от мехура или поне аз така го разбирам (ще питам довечера на визитацията да ми дообеснят). Да си призная доста ме е шубе,ама като трябва няма накъде. Съмняват се, че има някаква бактерия, а и двата пъти урината ми е напълно чиста, странна работа.. Направо не ме свърта в болницата, едната част от отделението е преградена с Ковид зона и не дават буквално да мърдаш от стаята, както и свижданията са забранени, с цел опазване разбира се.
Всичко се изтърпява заради малкото човече!

ПС: благодаря за подкрепата момичета 🤗

# 151
Момичета, в последните ден, два имам някакви странни болки, когато се движа.. някъде в областта на срамната кост и свивките между краката, не знам как да го обясня Grinning Боли ме като се движа по-рязко и като ходя. Сякаш като се пораздвижа повече и ми минава. Нещо все едно съм разтегнала или имам мускулна треска и имам чувството, че корема вече започва да ми натежава Grinning Имате ли такива усещания вие? Thinking

# 152
И аз тези дни имам леки болежки тук там и на моменти някаква лека тъпа болка там долу на входа 😃 Също и като ходя на моменти нещо все едно ми се опъва корема като си изправя гърба повече. Чудя се дали това са тези втвърдявания на корема,  за които пишат други момичета. Не мога да преценя хич, ще видя как ще ги обяснявам на АГ другата седмица. Не се притеснявам за момента, тъй като е съвсем лек дискомфорт не бих го нарекла и болка, та гледам да си почивам повече.

# 153
Здравейте,аз имам малко по неудобен въпрос 🙄 Как сте със секса,правите ли? Мен ме е страх ,до момента сме правили 1,2 пъти (пълна пародия 😄) И не мога да се отпусна грам,корема ми се втвърдява и стои много стегнат имам чувството ,че беббто се изправя от вътре 😀 Не мога да обясня точно 😀😎

# 154
Пробвайте по-удобни пози. Ако не ви е забранено от лекар , действайте си, няма проблеми. След раждането настава истинската суша 😀

Здравейте,аз имам малко по неудобен въпрос 🙄 Как сте със секса,правите ли? Мен ме е страх ,до момента сме правили 1,2 пъти (пълна пародия 😄) И не мога да се отпусна грам,корема ми се втвърдява и стои много стегнат имам чувството ,че беббто се изправя от вътре 😀 Не мога да обясня точно 😀😎

# 155
Момичета, казвали ли са ви, че бебенцата са разположени седалищно? Ако да -  това е причината за тази тежест ниско долу. Направо имаш усещането, че ще изпадне.
А за секса.... евала, че ММ не ми дава зор изобщо. Пълна суша е работата при нас...
ако ти се стяга корема, Ели, при секс, може би получаваш контракции, което е нормално де, ама ако не ти е комфортно и не умираш от желание.... де да знам.
Ти как си? Мина ли тази гад коронясаната?

# 156

И при нас е пълна суша, правили сме го 1-2 пъти и то беше в началото, сега няма шанс - аз имам нулево желание пък ММ каза, че го е страх да не навредим нещо на бебето, та си караме така Grinning Честно казано ме устройва за момента,  либидото ми го няма никакво Grinning

Лиилоо, и на мен при последния преглед ми казаха, че е седалищно и доста често усещам да ми натежава.. направо не знам как ще изкарам последните най-тежки месеци.

# 157
При нас също положението е пълна суша. Влюбих се в количката Bloom Roan и водя война със себе си- да мине този преглед, онзи преглед, да стане този месец, онзи месец, голяма обърквация Grinning
Харесахме и креватче, шезлонг, кошче за кола, но за сега само бабата си пазарува тайно някакви неща и това е. При вас как е положението?

# 158
bibonss, значи бъди сигурна, че за това ти е това странно усещане в слабините. Аз съм по същия начин, от време на време се намества малко по-високо и усещам отпускане, нооо основно си се носим ниско 🤣
berezinna, аз вече съм с една количка напред, видях я на промоция и я купих с голям кеф. За сега сме само с това като покупка. Харесала съм си легло, него мисля да взема като влезна в 3-ти труместър. Сега шезлонгът, който съм си заплюла е с 20% намаление и го мъдря... ама може би ще проуча още малко. До скоро ме беше страх да пазарувам, но вече се усещам, че се поотпускам малко. Следващата ми покупка ще са книги за раждане и кърмене, че си нямам и понятие 🤣

# 159
Здравейте момичета. И аз малко да се оплача. И моята принцеса е седалищно и ми натежава, но слава богу съм болничен и си мързелувам. Та на всичкото отгоре си стой с лице към бърба ми и усещам много леки движения някъде на вътре. Основно подритва пикочния ми мехур, но и на това се радвам, че усещам. Тъй, като почнах да пия хапчета за кръвно в сряда ще влизам в болница за изследвания за прекламсия. Моля се всичко да е наред с бебка.
И ние сме на сухо от доста време. В началото ме беше страх. Когато почнах да се отпуска АГ ми откри раничка, която при вземането на цитонамазката прокърви и ме посъветва без секс. И сега си имам желание, но ще изтрая още няколко месеца.
Иначе много се колебаех за количка и онзи ден си харесах една втора ръка много запазена и я взехме на бързо. Др за сега няма да взимам тъй като са ми обещали повечето неща и ще чакам да видя какво ще остане за нас. Дребните неща ще ги оставя за юни. Лек ден и приятно бременеене.

# 160
Момичета, казвали ли са ви, че бебенцата са разположени седалищно? Ако да -  това е причината за тази тежест ниско долу. Направо имаш усещането, че ще изпадне.
А за секса.... евала, че ММ не ми дава зор изобщо. Пълна суша е работата при нас...
ако ти се стяга корема, Ели, при секс, може би получаваш контракции, което е нормално де, ама ако не ти е комфортно и не умираш от желание.... де да знам.
Ти как си? Мина ли тази гад коронясаната?
Ооф мина,още 3 дни имам от карантината и направо откачам 😀 Иначе желание за секс даже нямам,ама сънувам страшни неща.. чак ме е срам на сутринта 😀 Моя мъж също не ми дава зор ама и той душа носи ,ще му се ама няма 😃

# 161
Оле, Ели, много, много се радвам, че всичко мина ❤ Хайде вече спокойноооо и короба мина, и всичко е 6. Сега вече притеснения за раждане да има ❤
Ваня, колко ти беше кръвното на теб? Всичко ще е наред ❤ Ако има нещо и то е хванато толкова раничко, няма никакви поводи за паника ❤ Стискам палцииииии

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 12:08 от Лиилоо

# 162
Ваня, спокойно, аз приемам хапчета за кръвно от може би 12 г.с. Раничко е още, хапчетата ще дадат резултат, разходки като се оправи времето, лично аз забравих за солта, повечето пакетирани неща, много вода и спокойствие Simple Smile

# 163
Ели много се радвам, че вече си добре. Само положителни емоции до края и без проблеми.
Кръвното ми стигна 140 на около 95 постоянно. Започнах по половин депагит сутрин и вечер и се нормализира, но вчера пак беше 140 на 90. Разходките ги обожавам, но спокойствието е трудно. Преди месец махнаха гърдата на майка ми и сега е на химиотерапия, а тя е с много заболявания. Опитвам се да се успокоявам и да не го мисля. Реално бременността ми дава сили сега и се моля принцесата ми да е добре.
Благодаря ви момичета.

# 164
Ваня, твоята госпожица е супер, вярвай в това! Сега въпросът е да се грижиш за теб. Много скапан момент с майка ти.... да е жива и здрава, жената! Пожелавам ѝ бързо възстановяване и пълна ремисия. Всичко ще бъде наред! 🤗🤗🤗 прегръщам те

Общи условия

Активация на акаунт