Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да нося стягащ колан или бельо след раждане, тъй като коремът ми е голям?
Мога ли да използвам Тобрадекс за запушен нос?
Как да се подготвя за кърмене в болницата и какво да очаквам относно кърменето, помпата и отделянето на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да нося стягащ колан или бельо след раждане, тъй като коремът ми е голям?
След раждането носенето на стягащ колан или бельо може да помогне за подкрепа на корема. Въпреки това е важно да се консултирате с вашия лекар, преди да вземете решение, тъй като всяка ситуация е индивидуална. Вашият лекар ще ви посъветва дали това е подходящо за вас, като вземе предвид вашето здравословно състояние и специфичните характеристики на вашата бременност.
-
Мога ли да използвам Тобрадекс за запушен нос?
-
Как да се подготвя за кърмене в болницата и какво да очаквам относно кърменето, помпата и отделянето на бебето?
Подготовката за кърмене в болницата включва опаковане на стерилизатор и шише, ако е разрешено. След всяка употреба на помпата нейните части трябва да се стерилизират. Шишето се почиства след хранене, обикновено със стерилизатор. Важно е да се консултирате с медицинския персонал в болницата, който ще ви насочи какво да очаквате относно кърменето, помпата и отделянето на бебето, тъй като тези процеси могат да варират в зависимост от конкретната ситуация.
-
Какви са препоръчителните практики за кърмене в болнична среда?
-
Какви са препоръките за кърмене и изцеждане на кърма в домашни условия?

water_nymph, Румен, 1700гр, 43см (термин 15.10)

Вече съм 41+3 🥵
особено пък с бременност