Цветна и пъстра 146-та пролетна гобленарска тема.

• 52 184
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • с.Николово, обл. Русе
Тихерула чуден е!

# 76
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чудесен е.
но не мога да не отбележа, че моите не се шият сами. Simple Smile не знам защо. Simple Smile

# 77
  • Бургас
Невероятни етапчета Blush красота!
Тихерула за два месеца само, успя на един дъх да сътвориш тази красота! Комплименти! Много е хубав крайния резултат!

# 78
  • Карлово
Благодаря , момичета! Признателна на Tsve Ty, която ми отвори очите. Сега поръчах един друг по картина на Лушпин, но имам предчувствие, че ще е прогон.... Но за тези пари и само като материал да е, пак ще е нещо.

# 79
  • София
тихерула, поздравления за завършения гоблен! Heart

PimKie, страхотни нюанси, а и с този контур! Kissing Smiling Eyes

Супер сте всички! Продължавайте все така да ме въодушевявате! Hug

Ето го моят смачкан етап:

# 80
Тихерула прекрасен е. И да не си посмяла да кажеш още веднъж, че си баба. Чак се чудя как го завъртя и за отрицателно време стана готов.
То от страни лесно се вижда Simple Smile
Новия и той е прекрасен. Дано ти хареса резултата.
Ваня браво.
Did_Tag много е нежен. Скоро си мислих до къде си.
Да знаете че не изреждам всички, но чакам да видя всяко едно гобленче.
Аз сутринта ших около час. Има едни елхи покрити  със сняг. Взеха ми здравето. Цветът е почти като панамата и сутринта в 5 хич не беше приятно шиенето. Обаче при  полукръст бързо покривам пространството.
Изчезвам да се поровя  навън...

# 81
  • Карлово
И да не си посмяла да кажеш още веднъж, че си баба.
"Баба"  е титла!  И най-скъпоценната тиара са ръцете на внучката ми. Поне аз така го приемам... Wink Един ден , когато прегърнете внуците, ще разберете!

# 82
Тихерула, такава титла приемам ❤ Моята майка все казва " Преварената ракия" е най сладка.
Скрит текст:
Обаче тук го приех, че си възрастна. Съжалявам, че не съм разбрала. Гоблена го видях първо във фейсбук, и реагирах първосигнално, защото видях една прекрасна дама там, а тук прочетох баба. Simple Smile

# 83
Моля,много моля за тази схема

# 84
Моля,много моля за тази схема

виж тук Simple Smile http://erikita36.gallery.ru/watch?a=bGdE-l399

# 85
Тихерула, новият проект много ми харесва. Дай малко подробности. Ти си свикнала с такива проекти. Онази есен  да не е била по-лесна. Не може все да е лесно-за два месеца готов гоблен. Еххх, този дъждовен Сан Франсиско, прекрасен е.
Ваня 77, напредваш бавно и славно, все пак това е голям гоблен.
Спорен ден момичета.

# 86
  • ПАЗАРДЖИК
Здравейте, сръчни, творящи момичета! Аз не съм се мяркала тук няколко години и са ми познати не много от пишещите в темата!  Не съм спирала да шия и сега ми се иска да се похваля с последните ми творения!
Пожелавам ви много здраве и време!

# 87
  • Карлово
Тихерула, новият проект много ми харесва. Дай малко подробности.
Пътува към мен - китайче е. Ако не ми хареса схемата , ще купя електронния вариант на схемата на същия гоблен на катрусини рукоделки и ще направя от 2 -те нещо...  На сайта им има много от картините които бих искала да ушия.
petjah , чудесна колекция!
Аз не стоя със скръстени ръце. Започнах Света Марина на Любов Ющук за моята внучка.

# 88
Здравейте на всички!
Реших да се включа в темата, макар и да съм много нова в това начинание. На 19 съм и това е първият ми гоблен, който мисля, че ми се получава добре засега.
Ще се радвам да споделите и вашите мнения Hug

Ако имате интерес ще ви споделя и какво би трябвало да се получи, но не знам поради каква причина не ми дава да кача и двете снимки заедно Confused

# 89
петях, чудесна серия си заформила, лека, въздушна, романтична... Simple Smile
какви са следващите?
тихерулке, от пейзажи на икона и после пак на пейзаж. Simple Smile забавно е при теб. Simple Smile
пепа п, добре дошла. Simple Smile тук се хвалим, насърчаваме, споделяме... и  всичко ни е интересно, поне на мен със сигурност. разбрах, че твоето е 1:1, остава да покажеш какво ще стане. Simple Smile и да се хвалиш редовно, за да спорИ работата.

Общи условия

Активация на акаунт