Цветна и пъстра 146-та пролетна гобленарска тема.

• 52 224
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • ПАЗАРДЖИК
Здравейте 🙂
Завърших първия си гоблен. Трябваше да се шие на кръстче, но е шит диагонал. Хубав- лош, това се получи.
Личи си липсата на опит, но си го харесвам. И разширени вени ми донесе.
Следващия ще карам по-полека.
Алабастрова дама
Панамата, както споделих по-рано, беше някаква евтина. Конци Ариадна- 3. Контурът с 1. Рамката някаква ретро, изникна от мазето и мъжът ми преправи.

Страхотен е! И аз бих го ушила! Пожелавам ти още много ушити гоблени !

# 166
Здравейте мили момичета! Не съм писала в темите за гоблени от много време, но то е защото нямам с какво да се похваля. Някои може да ме помнят, за други съм напълно непозната. Но сега много ми се искаше да се "изфръцкам" някъде тук във форума, за един мой бродиран проект, макар и на хартия, във връзка с края на сериала Откраднат живот. И мисля, че тази тема е най-подходящата.

# 167
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
добре завърнала се. Simple Smile помним те. Simple Smile
интересна закачка е. Simple Smile каква е идеята?

# 168
Да, да ти си "старо куче" Wink, зарад туй.
Всъщност идеята не е моя, аз само я изпълних. Идеята е на "сестра Кая" по повод финала на сериала, да ги подари на колегите си.

# 169
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile браво на момичето, че се е сетило.
и на "изпълнителката" на идеята.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 170
pepi_r, браво за добре свършената работа, бая боцкане е паднало!
Харевам сериала и го гледам с удоволствие, жалко че свършва.

# 171
  • Карлово
В тази зимно - пролетна ситуация е само за шиене и книга. И докато вдигна очи, станало четвъртък. Първият лист готов.

# 172
  • Пловдив
Привет Simple Smile Да се на вместя и аз в четвъртък, приключих си Дим-а, но не мога да го показвам до 5 април и затова новото начало: Хубав ден!

# 173

Рози в ориенталска ваза. Някой ако го е шил има ли представа от кой брой на Бродерия е? Ако не бъркам, че снимката е от списанието.

# 174
  • Бургас
Привет Simple Smile Да се на вместя и аз в четвъртък, приключих си Дим-а, но не мога да го показвам до 5 април и затова новото начало: Хубав ден!
did_tag винаги със хубав гоблен! Heart Eyes Много искам да видя колекцията ти от ушити гоблени един ден!

# 175
  • sof
Добро утро, прелестни! Много се радвам на бродериите ви и се присъединявам с нещо градинско (смених панамата от комплекта с 16ct). Макар че не съм в час с бг тв, намирам за много приятно хрумването за картички, а изпълнението е много изискано, Браво! Всички ви поздравявам

# 176
  • Пловдив
did_tag винаги със хубав гоблен! Heart Eyes Много искам да видя колекцията ти от ушити гоблени един ден!
Аз съм еднотипна - градски сюжети - Венеция, Портофино.... и лица - етноси.  Последните години изневерявам с цветя и птици Simple Smile Във фейса ми е качено всичко, ако не е против правилата, мога да дам линк

# 177
did_tag и на мен много ми харесва новото ти начинание! Харесвам градски и селски пейзажи, ще те наблюдавам и голям интерес.

dinkov2, много нежно гобленче със прекрасни цветове Heart Eyes

# 178

Рози в ориенталска ваза. Някой ако го е шил има ли представа от кой брой на Бродерия е? Ако не бъркам, че снимката е от списанието.
Януари 2014

# 179
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Хей, момичета - кокичета, минавам само да ви навестя. Нямам етап, защото съм захванала една отдавна обещана, но без художествена стойност, дивотия. То е нещо средно м/у закачка и предизвикателство. Като го направя ще ви го покажа, но само под предлог, че е наистина дяволия от моя страна. Smiling Imp

Преглеждам ви редовно и пускам палци нагоре на поразия! Зареждате ме с хубави емоции! Благодаря! Green Heart

Общи условия

Активация на акаунт