Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 18

• 57 747
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, какво се прилага при лош SDI резултат (32%), в допълнение към лоша морфология (1-2%)? Изобщо преодолява ли се с някакво допълнително селектиране?
Сигурно всички вече им втръсна да го чуват, но имам момиче и момче с 0%морфология и 83,3% СДИ. В турски клиники. ИМСИ е правено и двата пъти.

# 136
И ние сме с морфология 2 %и гранична стойност на Днк фрагментации. Предишните пъти са оплождани инвитро но не знаехме за тези стойности. Сега се надявам да е по друг начин. Правили сме обикновено спермограма а сега разширена по крюгер.

# 137

Причинита не е била в микрочипа!
[/quote]
Не мога да твърдя със сигурност неща, които не ми в компетенцията.  Следващият опит без микрочип завърши с раждане.

# 138

Не мога да твърдя със сигурност неща, които не ми в компетенцията.  Следващият опит без микрочип завърши с раждане.
[/quote]

Супер! А къде и при кого ви беше опита?

# 139
Ние в Аджъбадем имаме 100 % оплодени с микрочип, а в Бахчеджи 75 % с икси с имси, с много тежък мъжки фактор сме. А пък в Бахчеджи бяха повече яйцеклетките, със същата стимулация.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 22:03 от Анонимен

# 140

[/quote]
Първият в , Мемориал, вторият в Аджъбадем  маслак. Репликата за микрочипа ми я вметнаха в Аджъбадем,

# 141

Първият в , Мемориал, вторият в Аджъбадем  маслак. Репликата за микрочипа ми я вметнаха в Аджъбадем,
[/quote]

В Аджибадем правят микрочип и ако не е успешен едва ли щяха да го правят .Така мисля!При вас се е случило да успеете без микрочип.По важното е,че сте успяла!

# 142
Първото ми инвитро беше 2009, ако знаеш колко новости дойдоха и си отидоха безславно за тия години. Последния такъв е прп, много много малък процент реагираха. Плащала съм какви ли не нови простотии, какви ли не изследвания и т.нат. Мое решение е, но оказвах и ПИД, тук не знам дали съм права.
Успех и на теб!

# 143
Първото ми инвитро беше 2009, ако знаеш колко новости дойдоха и си отидоха безславно за тия години. Последния такъв е прп, много много малък процент реагираха. Плащала съм какви ли не нови простотии, какви ли не изследвания и т.нат. Мое решение е, но оказвах и ПИД, тук не знам дали съм права.
Успех и на теб!
Благодаря ти,!
За ПИД съм на същото мнение 😇!

# 144
Какъв е този микрочип, за който говорите? Не съм го чувала. Нещо за отсяване на сперматозоидите, така ли?

# 145
Здравейте cocinella  , не се вглеждайте в симптомите толкова много, те се променят през ден. Както имаш неразположения и на другият ден нямаш.Да, честото уриниране е характерно за първите седмици, но не е индикатор за това как се развива ембрионът.Относно генетичните мутации, наистина на някои места, особено извън Бг не им се обръща особено внимание  и не винаги  са предпоставка за неразвиваща се бременност. Успех ви желая и стискам палци.

# 146
Да, микрочип е за отсяване, уж по-близо до естественото било. Не съм се интересувала задълбочено, в гугъл така отгоре отгоре погледнах, понеже щом такъв е тренда в клиниката, значи това ще направят. С нашия мъжки исках нещо различно като подход, другото вече го бяхме минали.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 08:50 от Анонимен

# 147
Момичета, какво се прилага при лош SDI резултат (32%), в допълнение към лоша морфология (1-2%)? Изобщо преодолява ли се с някакво допълнително селектиране?
Сигурно всички вече им втръсна да го чуват, но имам момиче и момче с 0%морфология и 83,3% СДИ. В турски клиники. ИМСИ е правено и двата пъти.
Каква ирония, Шанти, моят съпруг е с нормозооспермия, и имам само нулеви трансфери, вече не знам колко на брой.  На който му е писано успява.

# 148

Каква ирония, Шанти, моят съпруг е с нормозооспермия, и имам само нулеви трансфери, вече не знам колко на брой.  На който му е писано успява.
[/quote]
Ще успееш, сигурна съм!:purple_heart:

# 149
Здравейте момичета
Аз съм почти на 43 год.  Вчера на пункцията 9 яйцеклетки
Днес 4 са много добре а 2 се бавят но ембриолошката каза че до утре могат да наваксат вие как мислите за резултата

Общи условия

Активация на акаунт