Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 18

• 57 787
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
 Бени, нали си имала хориомон, може би е рано да се отписва, изчакай.

# 181
Бени, нали си имала хориомон, може би е рано да се отписва, изчакай.

Да, имах Хориомон общо 3 пъти след трансфера и затова нещата са още по-плачевни. Двата теста са точно по 4 дни след Хориомон и както и да го смятам, стойността намалява, а не се покачва.

# 182
  • София
Бени, ти с донорска ли беше? Почини си, но не се предавай. Знам, че след неуспех е трудно да се събере човек. Мислила ли си за чужбина да пробваш? Финансово няма да е много по - тежко, а има места с висока успеваемост.
 Аз този месец много проблеми имах/м, та нямам никакво желание да пробвам....Иначе имам записан час за утре да видя има ли фоликул, няма ли..

# 183
Бени, ти с донорска ли беше? Почини си, но не се предавай. Знам, че след неуспех е трудно да се събере човек. Мислила ли си за чужбина да пробваш? Финансово няма да е много по - тежко, а има места с висока успеваемост.
 Аз този месец много проблеми имах/м, та нямам никакво желание да пробвам....Иначе имам записан час за утре да видя има ли фоликул, няма ли..

Да, с ДЯ беше този опит. След последния ми неуспешен трансфер с мои Я през юли м.г. мислих, мислих, чудих се, разпитвах за ДЯ, решението ми отне 3 месеца, едва убедих ММ, който не искаше и да чуе, но каза добре, щом аз съм решила...И така - обещах да си дам още един шанс да стана майка, но не е трябвало явно Weary
И без това си бях обещала да приключа до 43г., а този месец ще навърша 46г.  Disappointed Съдба Rolling Eyes

# 184

Да, с ДЯ беше този опит. След последния ми неуспешен трансфер с мои Я през юли м.г. мислих, мислих, чудих се, разпитвах за ДЯ, решението ми отне 3 месеца, едва убедих ММ, който не искаше и да чуе, но каза добре, щом аз съм решила...И така - обещах да си дам още един шанс да стана майка, но не е трябвало явно Weary
И без това си бях обещала да приключа до 43г., а този месец ще навърша 46г.  Disappointed Съдба Rolling Eyes

Опитайте поне още един път с ДЯ. Heartpulse
Знам, че е трудно и емоционално и финансово, но не се предавайте!

# 185
Бени, а нямаш ли останали ембриончета от този опит? Иначе те прегръщам и все пак тая надежда да има промяна нагоре при следващия тест. Hug

# 186
  • София
Бени, не се отказвай!Дай си време.При мен -първи опит с ДЯ-0;втори опит с ДЯ-биохимична бременност,трети оит с ДЯ-близнаци.Пиша ти за да не губиш кураж, а преди това н-на брой опити с мои Я..

# 187
Бени, а нямаш ли останали ембриончета от този опит? Иначе те прегръщам и все пак тая надежда да има промяна нагоре при следващия тест. Hug

Имах 4 Е и аз настоях да ги върнем всичките наведнъж. Ако е трябвало някой от тях да стане човече, щеше да стане без значение на един или два трансфера. И настоях точно защото искам да приключа с тази агония Unamused
Всички знаем за безкрайните прегледи, изследвания, операции, вливания...и последния да затвори вратата. Не на последно място психическото здраве , очакванията, надеждата, вярата, че ей този път вече ще стане.Pensive Е, не смятам да издевателствам повече нито над тялото, нито над душата си Disappointed
Извинявайте за негативизма ми, но наистина съм изморена и това ми решение не е емоционално след днешния резултат, а дълго обмисляно доста преди този трансфер. Бъдете здрави и късмет Flowers Four Leaf Clover

# 188
Съжалявам за резултата! Възхищавам се за решителността, която имаш. Де да можех и аз да кажа Стига и да си спестя повече терзания и експерименти.  Аз вярвам, че съдбата намира начин да ни покаже и подскаже какво трябва да направим. Знам, че звучи малко отвлечено, но така намирам утеха и за себе си в трудните моменти. Пожелавам успех на всички! Дано всеки получи своя "щастлив край" на историята.

# 189
Защо да е отвлечено, аз също възприемам случващото се като поредица от уроци, които е трябвало да науча. Дали ще се сдобия с рожба или не е Божа работа, но уроците си остават.

# 190
[/quote]

Бени, няма да те навиваме в момент, в който се чувстваш супер зле, но спомни си историята на дамата на 49 г., която скоро писа за своя случай тук!
Къде правихте опита с ДЯ? Може би нещо трябва да се промени, та било то и мястото.

# 191
  • София
Съжалявам Бени, аз все още нямам смелостта да сложа край, въпреки, че усещам, че времето отдавна настъпи, по-скоро се чувствам някак "виновна" , че причината е при мен, а моя мъж продължава да се надява.
Какво казаха за ембрионите добро качество ли бяха?
Какъв ти беше пакета за ДЯ - колко броя и ти ли го избра, извинявай, че разпитвам, но и на мен ми предстои и се чудя как ще се случат нещата като съм при Стаменов сега.
Аз, честно казано не съм привърженик на трансфер с повече от два ембриона, имам си някакви съображения, не знам доколко са правилни - мисля си, че ако направя трансфер с всички ембриони, може в конкретния момент лигавицата да не е най-подходяща и си давам шанс за още един опит, другото ми съображение е ако се захване повече от един и случайно има някой с кофти качество и тръгне да се отлепя или друго, да не повлече здравия.
Въпреки това, сякаш сега ми се ще да направя опит с малкия пакет до 5 ДЯ и да ми връщат всички ембриони, които се получат и да приключвам, ако стане, стане, ако не - време е за последния ни шанс в Киев.

# 192
  • София
Бени, гуш! Каквото и да стане! И все пак аз стискам палци за прегледа! Heart

Аз бях на преглед днес, на втори ден и има 18мм фоликул. Имах пункция преди 11 дни. След нея бях на циклогест до неделя заради биопсии.

Подготвям се за зет. Но този фоликул много ме притесни. Хормони не са ми пускали. Док каза действаме и в сряда преглед и ще се разбере ако фоликулът развали работата... От къде и кога дойде този фоликул на втория ден 11 дни след пункцията и прогестерон? Как зет с ф 18мм на втори ден? Не разбирам. Такива ранни ф имах единствено месеците покрай прп-тата, но това беше преди много месеци. 8 всъщност.

# 193
Ужас, и аз след пункцията си самоназначих Дуфастон. Дано не ме изненада и мен някой фоликул. Но аз ще отида пак към 8ми ден, та ще видим какво ще излезе. Този циклогест веднага след пункцията ли го започна, че моята пункция беше на 10ти ден, а аз започнах Дуфастона от 15ти ден?

# 194
  • София
Не знам нищо. Но адски ме е яд. Пункцията беше на 20.02, в деня на пункцията започнах циклогест,последно слагах в събота вечерта 27. Прогестерон в неделя 40. А на пункцията всичко се беше спукало, освен един, я замразиха от него.

Не съм имала аномалии в ц и зф никога, освен разни, растящи по всякакво време от прп-тата. Това приключи отдавна.

Пак губя месеца, или ще има трансфер с фоликул по никое време, който ще се спука неизвестно кога и пак няма да има таймиране.

Момичета, ето защо поставят блокиращи инжекции, дори с риск да приспят яйчниците. Аз сега съжалявам, че не настоях.

Общи условия

Активация на акаунт