Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 18

• 57 843
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • София
...Ох, понякога и аз се питам има ли смисъл....
има.
моя смисъл от спонтанен цикъл миналата седмица стана на 8години.

# 286
7-не е лошо...ако имате нерви и финанси пробвайте ЕЦ-наистина инсеминацията ми е чудна просто....

# 287
...Ох, понякога и аз се питам има ли смисъл....
има.
моя смисъл от спонтанен цикъл миналата седмица стана на 8години.
Heart Дай Боже и аз някой ден да мога да казвам същото на вече отчаялите се.

# 288
Ще настоявам за ЕЦ следващия месец, ако пак е висок ФСХ, в края на краищата целта оправдава средствата, а пък ако нищо не стане, поне ще знам, че съм направила каквото е нужно. Яд ме е само, че трябва явно първо да изкараш съкратен курс по репродуктивна медицина и после да тръгнеш по мъките, защото иначе докторите си вървят по техните утъпкани пътеки и хич не им се занимава с индивидуалните характеристика на пациентката. Минеш ли 45 - ДЯ, т'ва ти е високо, онова ниско, абе всички в един кюп. Извинявайте момичета, че така се разпених, ама лекичко взех да се дразня от докторите. Тук срещам по-компетентни и съпричастни реакции отколкото в скъпите клиники, е ми не е нормално...

# 289
  • София
Здравейте и аз да се оплача, тъкмо се връщам от болницата пуснаха ми ФСХ и Е2 на 2-ри ден. Излезна резултата Е2-43,56 което мисля, че е добре, но ФСХ-23,03 Astonished ужас никога не съм имала такъв, винаги е 14-15.
Боже при тази ситуация имали шанс въобще за нещо през този цикъл.
Иначе цикъл редовен, нямам задържани Ф, сега чакам да ми звъннат и да кажат какво правим.

Обадиха ми се и казаха да пия Естрофем 2*1 и в понеделник на преглед.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 14:22 от pepita5

# 290
Аз пък този месец мога да се похваля с фсх 45 и лх 25 на втори ден. Чудно...

# 291
Mandarina, а при предходни изследвания как е било, не знам ти на колко години си ама аз за себе си съм приела че на 45 няма как да е розово, но все пак ми е чудно как за един месец стават такива промени ( както и при Pepita5 ), нормално ли е?

# 292
О, аз съм на 39 години, но фсх си ми е висок. Стигал е и до 50-70 в различни месеци. Само веднъж го издебнахме, беше 13 и пробвахме с кломифен. Станаха 2 фоликула тогава, но ги изпуснахме (явно е и от горното изследване, че и лх ми играе номера) и направихме неуспешна донорска инсе. Аз се отказах от ЕЦ вече.

# 293
Mandaria, а докато правехте проби на ЕЦ, вадехте ли читави яйцеклетки с този ФСХ?

# 294
Здравейте аз не съм точно за тук но да питам , сигурна съм че ще намеря съвет . Слагам кринон , след трансфер съм ( 4 ден след тр, на бластоцид ) та нормално ли е тоя кринон да излиза като бели бучки ? а преди малко имаше и леко розови ?

# 295
  • София
Абсолютно нормално е. От течение до всякакъв вид и цвят топчета. Като го сложиш се движи 30-40мин. за по-добро усвояване.

# 296
така правя ама ми е първи трансфер и кринон не съм слагала и даже първо си викам как па се бърша че ми полепва толкова хартия . Явно е нормално . Дано се усвоява . Благодаря ви 🌸

# 297
  • София
Споко, слагай ежедневни превръзки и така ще е.

# 298
  • София
Tony0808 - то и аз съм почти на 45г. след 2 мес. ги навършвам, но в интерес на истината пиех NAC 2*600мг. на ден и ФСХ не помръдваше стоеше като заковано, от 3 мес. не го пия и виж какво става. Сега отивам да си го купя и започвам редовно пиене и ФСХ ще падне. Спрях го защото ми сваляше кръвното и когато съм в цикъл направо ми ставаше лошо и колабирах.

Mandaria ти пиеш ли NAC, пробвай може да ти се отрази добре.

# 299
Според мен високо ФСХ не е толкова страшно, защото неговата функция е да "разръчка" яйчниците и е напълно нормално при намален резерв стойността да му е висока. Също така, мисля че той не вреди кой-знае колко на качеството на Я, все пак изпозлват фостимон (ФСХ препарат) за качество.
По- важно е ЛХ-то, защото високата му стойност или ще "изпържи" яйцеклетките или ще настъпи овулация въпреки блокиращите инжекции. Докторите са безсилни да контролират хормоните при напреднала възраст и НЯР/ИЯР.
Така, че Пепита мисля да не отписваш още месеца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт