Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 18

• 57 668
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Браво Боби, видя ли боец излезна мъничкото Ф, много стиснати палчета и много късмет за на пред Flowers Four Leaf Clover

Благодаря много на всички момичета Heart Eyes Gift Heart
Аз да ви кажа се държах мъжки, бях си обещала да не рухвам психически каквото и да стане и мисля, че успях, но нещеш ли ММ руха та се чудех себе си ли да пазя или него да успокоявам. Вашите мъже как са ? Малее не е лесно.

Мелинда стискам палчета за сестра ти, нека поне тя те зарадва и много успех на пункцията да извадите 3Я Flowers Four Leaf Clover

Бени  кога трябва да пуснеш кръвен, нали знаеш чакаме 2 бебчета Hands Pray Flowers Hibiscus

123 стискам много палчета за положителен резултат, кога ти е датата Hands Pray Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 12:51 от pepita5

# 61
Боби, браво на ембриончето и евала на теб за здравите нерви!
Пепита, докоторът ми кказа на 12-13 ден, което се пада вторник и сряда, но най-вероятно ще го пусна в понеделник. Днес ми е девети ден от трансфера и вероятно ще отчете, ако има нещо, но съм решила да е понеделник.

# 62
Боби, 8 клетки на 3-ти ден е съвършенно ембрионче. Честито Simple Smile Сега какво следва при теб, ще събираш още Е или ще правиш трансфер?

+-123, ти прави ли си домашен тест или си твърдо решена да чакаш кръвния?

Пепита, ние и двамата с ММ не рухваме просто знаем, че трябва да спрем с ИВ по някое време. Решили сме, ако и този път се окаже неуспешен опита да направим дълга почивка за да ни се избистрят главите.

# 63
Pepita5, благодаря ти, че в такъв момент мислиш за нас Heart Decoration
Официалният ми тест в клиниката е на 05.03. Лошото при мен е, че винаги ми изписва ЧХГ препарат - сега е Хориомон 5000 през 5 дни. Аз от толкова много тестове съм му хванала цаката кога колко да приспадам от резултата, но сега се пада да направя на 27.02., което ще е 10-ти ден на 3-дневни Е. Чудя се няма ли да е рано, досега винаги са били 5-дневни Е Thinking
Но нямам друг избор - третия Хориомон е на 28.02. и трябва да е преди него.
Но не мога да си обясня защо след този трансфер се чувствам толкова спокойна, едно такова ми е лежерно, хапвам си, чета си книжките, мързелувам, дори мисля тази вечер да изпия една малка чаша бира :beer Wink

# 64
Ружа, направо кръвен ще пусна, не ми се занимава с уринарни. В понеделник ми се пада 11 ден, ембиончето е 5-дневно, трябва да отчете, ако е станало.

# 65
Благодаря на всички. Успокоих малко душата, че вече мислех че нищо няма да извадя. Simple Smile
За тези, които ме питат какво следва - първоначалната ми идея беше да събера поне 4 ембриона, за да имам за 2 трансфера по 2. Знаете, че при д-р Стаменов се чака за коментар след неуспешен трансфер поне 3 месеца и не искам да губя излишно време после. Това за мен е много време и може тотално да се бъгна. Затова искам да имам готови ембриони за трансфер. Така че продължавам борбата за ембрион номер 4 в Надежда.
Bennie, на 10ти ден на 3-дневен ембрион моето ЧХГ беше 179. Не е рано за тест. Но не знам след като имаш ЧХГ препарат как ще повлияе на резултата. Аз нямах тогава.
+-123, съвсем малко остава. Хайде, зарадвай ни. Hug
Melinda, утре е пункцията, нали? Да са там фоликулчетата и всичките пълни. Flowers Four Leaf Clover
Pepita, на моя мъж ми се налага всеки път преди пункция да му чета лекция. Иначе той много се срива и така ме срива и мен, която вече свикнах на неуспехите. Та все го предупреждавам да не унива ако не сме извадили нищо и че просто продължаваме напред. Blush

# 66
  • София
Благодаря, мили момичета! 🌷

Да, утре съм на пункция, нямам много надежди, каквото такова. Не мога да спя, а трябва да съм там в 8. Далече живея от болницата.

Бени, 123 стискам палци Flowers Four Leaf Clover

# 67
Благодаря, момичета! Късмет на пункцията, Мелинда!

# 68
Здравейте момичета, чета ви от известно време. В момента съм в подготовка на терена.
Прочетох сега за ембриончето на Боби, която помня от темата Малинов, и реших да пиша,
 а за също и за трансфера на Мелинда и стискам палци и на двете Animal Beetle

# 69
Здравейте! Благодаря за стиснатите палци, резултатът от теста днес е 102. Дай Боже този път да е с щастлив финал и да повлека крак!

# 70
  • София
Здравейте! Благодаря за стиснатите палци, резултатът от теста днес е 102. Дай Боже този път да е с щастлив финал и да повлека крак!
Еха, доста добро начало! Честито и дано е до финал Flowers Four Leaf Clover Има нужда темата от повече добри новини.

# 71
  • София
123, много се зарадвах! Всички палци! 💓

Моята пункция беше полуфиаско. За мен си беше баш фиаско, гарнирано с рев. Но...

Само 1 ф беше останал. Всичко друго спукано. Исках да си тръгна без пункция, но не ме пуснаха. След това докторката заяви, че не съм изляла от упойка и да съм я чакала да прави секцио, з да ми изпише рецепта?!?

Аз рецептата си я знам. Исках да си тръгна, защото се чувствах тъпо и имах важни задачи, наистина важни. Не можело - ще чакам. Ама какво чакам? След някъде час просто станах, не можело с абокат - отидох, взех си лепенката и го махнах, една санитарка каза, че щяла да ме обади на "шефа", казах й д ме обади колкото иска, на когото иска, вече плачеща. Сестрата извикала докторката от секциото да ме гледала, аз й казвам, че бързам и съм ок. Да ми пишела рецепта. Казах й, че циклогест ще си купя и без. И така.

Ембриолозите заявиха, че яйцеклетка не става за нищо почти, но са я замразили, нямало смисъл да се прави друго с нея сега. И така.

Ако искат да ме изгонят от болницата, вече не ми пука особено. Честно.

В петък съм на биопсии, отново. Тези от септември не били верни. А тези сега как ще са верни като фоликулите са си се пукали последователно 3 дни?!?

Стискам палци за всички от 💓

# 72
+123, браво!
Melinda11HugHugHug

# 73
Момичета някоя от вас инжектирала ли си е Orgalutran? След като го сложих изхвърлих розовееща слуз. Това нормално ли е? Първа стимулация ми е и се притеснявам.

# 74
Melinda, много съжалявам! Sad Прегръдки Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт