Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 18

• 57 687
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
+-123, страхотна цифричка. Дай Боже всичко да е успешно до финал. Hug
Lady_joy, добре дошла. Ех, имам чувството че Малинов беше преди 100 години. Ама наистина много се туткам. Grinning
Melinda, съжалявам да чуя за случилото се. Ама защо не са ти позволили да не правиш пункция? В крайна сметка нямаме ли и ние право на мнение? А този Циклогест за какво е? И ако яйцеклетката според тях не става, защо са я замразили и какво .... очакват да стане по-добре след замразяването ли? Нещо наистина този път не е както трябва.

# 76
  • София
Боби Циклогеста е прогестерон в по висока доза 1глобула съдържа 400мг.

# 77
Момичета, след хистероскопия, която имам насрочена за другата седмица, има ли ограничение за правене на секс? След пункцията ми бяха казали, че до Ц не се прави. След хистерото знаете ли как стои въпросът?

# 78
  • София
Как така от пункция до цикъл да няма полови контакти, такова нещо не съм чувала, ние си правим.
След хистерато веднага не трябва  да се прави, но имай в предвид, че можеш да имаш зацепване до следващия цикъл

# 79
Pepita5, май бяха 7 дни забраната след пункция за секс, но карам по далечни спомени Simple Smile))

# 80
Благодаря ви, ще видим док какво ще каже. Много ви благодаря. Ще издържим още малко явно 😁

# 81
+-123, честито. Пожелавам ти най- прекрасните 9 месеца.

Мелинда, напълно разбирам как се чувстваш, но ще се съвземеш и ще продължиш напред Kissing Smiling Eyes.
И аз се чудя, защо не са се съобразили с желанието ти да откажеш пункцията и на всичкото отгоре са замразили негодна Я?!

# 82
Melinda, ужасно съжалявам, непрофесионално отношение и това е......правят си кой каквото иска. ImpImp

# 83
Мелинда, съжалявам за премеждията ти! При мен веднъж не се бяха доразбрали нещо, та си повисях повечко, но аз съм дебил и чакането не изнервя особено.

# 84
Дано този път ми отговорите:joy: Нарастването на фоликулите усеща ли се? Мен от снощи ме разпъва леко в ляво. Дали е нормално да усещам?

# 85
  • София
АЗ така усещам като се пукат. Леки болки и натиск.

# 86
АЗ така усещам като се пукат. Леки болки и натиск.

А търсиш ли лекаря си или какво..?

# 87
  • София
в такива моменти се вглеждаме повечко и всичко ни се струва различно, а не е така в повечето случаи.
кой ден от стимулацията ти е?
успокой се и не се притеснявай за всяко нещо, в общия случай лекарите така назначават прегледите че да не се пропусне нищо.

# 88
На мен много често ми се случва да ги усещам големите фоликули. И преди ин витро съм ги усещала, но не съм си давала сметка, че са те. Пукане не съм усещала, само от един момент нататък дискомфортът в яйчника изчезва.

# 89
То е до организъм. Аз при 1 фоликул 13 мм. го усещам все едно имам един куп фоликули. Случвало ми се е нещо да пука около яйчника и да са чудя дали не овулирам, но не беше така. Докторът си не бих притеснявала за това. И да става нещо такова няма как да го спрат. Преди пункция винаги ме преглеждат преди това и ако се е спукал фолокулът просто не ме приспиват и няма пункция. Аз съм на ЕЦ, де.

Общи условия

Активация на акаунт