Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 18

• 57 734
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Аз си пусках имунология, и се молех там да изскочи нещо. Е, изскочи- антинуклерни антитела, които не влияят на имплантацията, но ми се изкара акъла, че ми е позитивен АНА профила, което влачи ужасяващи автоимунни заболявания. Имунолозите ми казаха, че има хора които са с позитивен ана профил без причина,  и това е чиста физиология. Та се успокоих малко.
Вливах имуноглобулин, бластоциста беше супер, имах надраскване на матката, и пак нищо.🤨
Ако щете вярвайте, сто пъти по добре е да имаш нещо конкретно като диагноза- мъжки фактор, ИЯР, ендометриоза, полипи, просто диагноза, която да дава отговор "Защо не става",отколкото лекарите да не могат да разберат какво става.

# 106
Да, като за всяко нещо, за да се реши един проблем трябва да първо да се диагностицира. И после вече да се мисли за прогнозата. Иначе си е на тъмно.

По повод на мъжкия фактор на Vi To, ами да, от опит казвам, щом има фактор възраст на жената над 40, май всички автоматично неглижират мъжкия фактор... Винаги възрастта на жената казват че е проблема, мъжкия се преодолявал... Еми не мисля, 50 на 50 си е...Може би просто при по-младите жени енергията им компенсира лошия мъжки фактор, за това се забременява с лош мъжки при донорска яйцеклетка от млада жена. Не че жената на 40 и малко примерно е толкова проблемна, колкото комбинацията от двата фактора. Но не се плаши, имаш своя шанс, до тук звучи добре стимулацията, а и щом естествено забременяваш, значи нещата не са чак толкова зле и с мъжкия фактор!
С добра селекция ще го преборите проблема.

# 107
Да, като за всяко нещо, за да се реши един проблем трябва да първо да се диагностицира. И после вече да се мисли за прогнозата. Иначе си е на тъмно.

По повод на мъжкия фактор на Vi To, ами да, от опит казвам, щом има фактор възраст на жената над 40, май всички автоматично неглижират мъжкия фактор... Винаги възрастта на жената казват че е проблема, мъжкия се преодолявал... Еми не мисля, 50 на 50 си е...Може би просто при по-младите жени енергията им компенсира лошия мъжки фактор, за това се забременява с лош мъжки при донорска яйцеклетка от млада жена. Не че жената на 40 и малко примерно е толкова проблемна, колкото комбинацията от двата фактора. Но не се плаши, имаш своя шанс, до тук звучи добре стимулацията, а и щом естествено забременяваш, значи нещата не са чак толкова зле и с мъжкия фактор!
С добра селекция ще го преборите проблема.

Дано! Благодаря ти отново:heart:

# 108
Въобще не го гледайте това амх, важно е колко антрални има. Лигавицата е супер, а тя е другите 50 процента от успеха. Тромбофилията се коригира с лекарства,въобще не го мислете.
 Аз едва стигам 9 мм на 10-12 ден, въпреки че уж било добре за бременност, последният път лекаря каза, че нещо не е много ок с тоя размер.

Благодаря за подкрепата! Ами това АМХ ми го навряха в очите двете лекарки, при които ходих, както и темата за възрастта. Още 2020 г, когато бях на 40 г, лекарката така възклицаваше, все едно съм на 100.Confused

Не е проблема в това изследване.
Аз на 47 имам 1,50 АМХ преди 2 г беше 1,90 и пак НУЛИ. Не се развиват фоликули или са празни най-често.

# 109
Въобще не го гледайте това амх, важно е колко антрални има. Лигавицата е супер, а тя е другите 50 процента от успеха. Тромбофилията се коригира с лекарства,въобще не го мислете.
 Аз едва стигам 9 мм на 10-12 ден, въпреки че уж било добре за бременност, последният път лекаря каза, че нещо не е много ок с тоя размер.

Благодаря за подкрепата! Ами това АМХ ми го навряха в очите двете лекарки, при които ходих, както и темата за възрастта. Още 2020 г, когато бях на 40 г, лекарката така възклицаваше, все едно съм на 100.Confused

Не е проблема в това изследване.
Аз на 47 имам 1,50 АМХ преди 2 г беше 1,90 и пак НУЛИ. Не се развиват фоликули или са празни най-често.

Съжалявам! Дано стане и при теб чудото, за което всяка от нас мечтае.Heart

Дописвам, че е ново инфо!
Сутринта пуснах хормони  и резултата е това:
LH 1,68 mIU/ml
Прогестерон 0,65 ng/ml
Естрадиол 698,78 pg/ml

Момичета, това не е ли зле? Този естрадиол...

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 10:37 от Vi_To

# 110
Здравейте, предстой ми трансфер следващия месец, два... три Thinking, а витамините FH pro ми свършиха. Тези витамини ми ги предписа док за качество на Я, а сега съм на друг етап. Чудя се дали да си купя отново от тях или да си купя витамини примерно за бремененни, в които фолиевата к-на е с по- високо съдържание примерно? Дайте съвет Hands Pray

Vi_To, никак не е зле. ЛХ-то и прогестерона са супер, нивото на Е2 зависи от броя и размерите на Ф

# 111
Според мен преди това си пусни фолиевата да видиш как е нивото.
Масово, поголовно се изписва фолиева преди бременност, без да има нужда. Аз примерно, си имам високи нива, малко под горната граница без добавки. На мен също преди трансфер ей така, на ангро ми казаха да взимам. Добре че си знам, че нямам нужда. От кратко взимане на бирена мая ми скочи над референтни, та я спрях.
Но мм е с ниски стойности и му давам бирена мая, на люспи, и със нея си я качва.

# 112
Здравейте, предстой ми трансфер следващия месец, два... три Thinking, а витамините FH pro ми свършиха. Тези витамини ми ги предписа док за качество на Я, а сега съм на друг етап. Чудя се дали да си купя отново от тях или да си купя витамини примерно за бремененни, в които фолиевата к-на е с по- високо съдържание примерно? Дайте съвет Hands Pray

Vi_To, никак не е зле. ЛХ-то и прогестерона са супер, нивото на Е2 зависи от броя и размерите на Ф

Благодаря ти:heart:

Fanny. s да ще го направа:confused:

# 113
Аз май пак съм с биохимична само. ЧХГ спада и сега е 64, а в понеделник беше 102. От спешния ми казаха да продължавам с лекарствата и в петък да повторя теста, че на всякакви чудеса се били нагледали. Остава ми да разчитам на чудо.

# 114
  • София
Еее +-123 дано е грешка, стискам палци Flowers Four Leaf Clover

# 115
Аз май пак съм с биохимична само. ЧХГ спада и сега е 64, а в понеделник беше 102. От спешния ми казаха да продължавам с лекарствата и в петък да повторя теста, че на всякакви чудеса се били нагледали. Остава ми да разчитам на чудо.

Стискам палци да е грешен сигнал.Flowers Four Leaf Clover

# 116
# 117
Тази вечер трябва да си бия  Orgalutran и след половин час Ovitrelle 250.Тази овитрел ли е тригер? Надявам се да не пиша глупост...

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 18:31 от Vi_To

# 118
Точно така, Овитрел е тригер, а Оргалутран е антагонист. Успех!

# 119
Точно така, Овитрел е тригер, а Оргалутран е антагонист. Успех!

Благодаря:four_leaf_clover:

Общи условия

Активация на акаунт