Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 18

• 57 761
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря ви за споделеното Yellow Heart Аз дори кафе пих още вчера в болницата докато чаках да ме изпишат, тази сутрин също - с цигарка, защото винаги действа, но не и този път Unamused

# 481
  • София
Не си спомням честно казано да съм спазвала някакъв режим на хранене, но наистина не съм яла някакви пикантни, тежки и газообразуващи храни и гледах да е в по-умерени количества.
Не знам обаче за запек, може би ако не се получи с разхлабващи храни днес, ще се наложи да пиеш нещо, за мен най-добре ми действа дуфалак в смисъл не ме прерязва корема от него.

# 482
Момичета, нужен ми е съвет. Предстои ми зет след 3 дни, прогестерон от днес 2.75. На преглед се установи задържан фоликул. Очаквах док да канселира, но каза, че няма проблем щом лигавицата е ок (12 ММ) Моля ви дайте ми съвет, да откажа ли, обречен ли е такъв транфер?

# 483
аз имах задържан фоликул и сега съм бременна в 15 седмица

# 484
аз имах задържан фоликул и сега съм бременна в 15 седмица
Пунктираха ли ти го или ти направиха зет направо?

# 485
през цялото време до трансфера го следяха , нее растял повече от 2 рия ден в който го установиха и направо направих трансфер

# 486
  • София
Зф не е проблем ако хормоните и лигавицата са ок. В какви мерни единици е прогестерона? Ако е в нг/мл е висок за ден нула. До 1 нг/мл трябва да е в деня на започване на прогестеронов препарат. Ако не си на ец. На ец следят други неща, които аз така и не разбрах, и на ец трансферът ми беше неуспешен.

# 487
Моя беше на ЕЦ , поради факта че не мога да приемам естрофем и разни там неща .

# 488
Зф не е проблем ако хормоните и лигавицата са ок. В какви мерни единици е прогестерона? Ако е в нг/мл е висок за ден нула. До 1 нг/мл трябва да е в деня на започване на прогестеронов препарат. Ако не си на ец. На ец следят други неща, които аз така и не разбрах, и на ец трансферът ми беше неуспешен.
nmol/l е мерната единица. Незнам дали съм на ец, но от първият ден на мц до днес (13) нищо не съм приемала. От днес почнах прогестерон.

# 489
на ЕЦ си . Ако не беше щеше да пиеш естрофем или нещо от сорта от самото начало

# 490
на ЕЦ си . Ако не беше щеше да пиеш естрофем или нещо от сорта от самото начало
Благодаря ви много момичета. Малко по-спокойно съм. Напред, пък каквото стане. Успех на всички ни.

# 491
  • София
Не ти е много висок прогестеронът значи. Успех.

# 492
Bochinka, какви са противопоказаията за прием на естрофем? Имам ендометриоза и ми е изписван...
Колко време след неуспешен опит със стимулация, мога да опитам на ЕЦ, примерно... С АМХ 0.5 и много малко антрални, последният път имах само два фоликула...

# 493
лактозна алергия имам аз , това е моето противопоказание

# 494
Bochinka, какви са противопоказаията за прием на естрофем? Имам ендометриоза и ми е изписван...
Колко време след неуспешен опит със стимулация, мога да опитам на ЕЦ, примерно... С АМХ 0.5 и много малко антрални, последният път имах само два фоликула...
Май още в следващия цикъл ще може да продължите на спонтанен. Питай на коментара, той е за това.

Общи условия

Активация на акаунт