Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 510
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Шарки, стискам палци за изпита. За другото имаш доказателства, че си предупредила, вярвам че ще оправят нещата.

Хора, не се карайте за глупости... я какво хубаво време е навън, излезте за по един хубав бой Grinning

Лексикон ли попълваш Simple Smile
Мине не мине и все за бой питаш...:стига им дърпа плитките

Изчезвам, че ско знаете колко неща днес не свърших заради хубавия ден Simple Smile

Всеки ден ще е така, до победата! Grinning

Да се върна малко- някой знае ли кога излизат резултатите от Любословие?

# 346
  • София
На сайта на състезанието няма информация кога ще има резултати. Но за сметка на това какви други неща има като за единственото национално състезание по български език ...

# 347
  • в страната на чудесата
Аз пък сега си сложих едно кианти.
Хора нямам сили да гледам. Пак се отпочна с тъпия ковид...
Айде една клюка - карантина в ТЕ заради две болни деца.
Мой човек днес първи учебен ден. Очаквах повече въодушевление Simple Smile

# 348
  • София
На сайта на състезанието няма информация кога ще има резултати. Но за сметка на това какви други неща има като за единственото национално състезание по български език ...

и след "важна информация" на 7-ми ред не трябва да има запетая Simple Smile

# 349
  • в страната на чудесата
Значи вече се замислям за ползата от всичкото така наречено образование.
Както съм споделяла и преди следя за кеф различни астролози. Няма да ви казвам един от големите (украинец) какво говори за големия заговор на корпорациите срещу духовността и образоваността. Ша Земе прав да излезе егаси.

# 350
  • София
Лейка, защо да не ни кажеш за този украинец? На мен ще ми е интересно да прочета подобни неща, въпреки че съм завършен скептик.

Много ли е зле положението със вируса? Няма край, ужас.
И да се похваля - днес пробвах новата платформа за ваксините. С мъжа ми се записахме час и се надявам скоро да ни чипират. Не сме карали вируса.

# 351
  • София
Ох, аз пък днес докато се усетя за записването и да си взема час и часът ми е чак за 24 март. А ММ са го ваксинирали днес. За малко да ме ваксинират миналата седмица, но бях с детето на опашката и на втория час чакане се отказах Sad.

# 352
  • София
Аш, аз си записах час във ВМа, защото е сравнително близо до нас. Дати и часове имаше след 15-ти март

# 353
  • София
Роси, аз в поликлиника България. Дали да не пробвам да сменя?

# 354
  • София
Пробвай, През линка, който се генерира, когато завърши регистрацията.можеш да смениш.
Аз писах, че нямам претенция за вида ваксина.

# 355
  • София
Абе май така ще го оставя. Може такъв да ми е бил късметът. И аз писах, че нямам претенции.

# 356
  • в страната на чудесата
Лейка, защо да не ни кажеш за този украинец? На мен ще ми е интересно да прочета подобни неща, въпреки че съм завършен скептик.
Ей тая мацка ми е абсолютния фаворит:
https://www.jessicaadams.com/category/blog/?v=461b1990fe86
Прогноза за короната почти две години по-рано.

Украинецът е Константин Дарган, як е, поне не дразни моите нетопли чувства към рашките...
Заслужават си по-старите постове - рубеж водолея и свързаните
https://www.astrology-online.ru/kommentarii.shtml

Аз много си почивам с това
От Бг любима ми е Силва, ама тя е хард кор... с нея обичам да си говоря.

Вирусът е зле. Доста деца и младежи с пневмонии този път...

# 357
  • София
Аз се писах че искам Пфайзер/Модерна🤔 На 16ти ще се ваксинирам. Уж! Не разбрах само ще има ли тогава подсигурени ваксини или ей така, калбалък да става

# 358
От Бг любима ми е Силва, ама тя е хард кор.
😀

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 08:21 от Фран

# 359
  • в страната на чудесата
Дано не ти се е отразила депресиращо. Силва много я харесвам, ама е леко зловеща по всеобщата представа.

Общи условия

Активация на акаунт