Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 869
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Лейчето каза, че хората се държат като овце, или нещо в този смисъл. И си получи бан-че. Класика. Нека си почине, моя милост две такива изкара 2021 и не умря. Даже  оцених компанията повече.

Хайде, чакаме абитуриентите с добри новини.

# 481
  • София
Неее, стига! Егаси, как рязко се разсъних от следобедна дрямка!! Лейка пък е толкова умерена и смислена в тези теми, това вече е някакъв кошмар!

# 482
  • София
Ние имаме една добра новина, последния от списъка (САЩ) каза "да". Сега чакаме предните 20 Simple Smile, до 9 април ще се точат.

# 483
  • В офиса
Шарки, поздрави младежа! С едно напред. Силно стиснати палци за още поне 18 “Да”.
В този ред на мисли да се оплаквам ли как моята я чакат до 17-ти март три доста сериозно изглеждащи изпита, при това единият е върху лекции от 1-вата година в университета (шантави хора) и тя колко чете. Е, оплаках се, де, квот-такова.

# 484
  • София
Твоята в Делфт не пробва ли?

Стискаме палци на изпитите.

В четвъртък му  мина последния изпит на моя, сега вече дишаме спокойно, поне до файнълите през май.

# 485
  • В офиса
Да, но не computer science. Точно за там са трите изпита - физика, математика и материалът от първата година, егати! До 17-ти трябва да ги държи.

# 486
  • София
Тинки, ще стискаме палци!

Модерирането няма да го коментирам, защото е против правилата, но на мен определено ми е неприятно да ми докладват постове, в които няма нищо. Просто някой не може да понесе различното мнение и докладва с измислени причини. Не било по темата например. Така и аз започнах да пускам доклади в темата за ДО. Защото тя иначе е оплакваческата на считащите се за жертви, искащи ДО. Не стига, че ДО-то на повечето от тях е вече година и пак постоянен рев.

Всъщност много се възмутих откакто в нашата възрастова група познати започнаха да се сърдят на други родители, че другите предпочитат ПО. С аргумента, че като не са всички на ДО, тяхното ДО е скапано. И се сърдиха с чупки и стойки - все едно искащите ПО са им длъжни. Този мотив много промени отношението ми.

Да не говорим за цялото лицемерие. Ето сега пак надникнах в темата за ДО и какво да видя - до вчера една дама смело определя като безхаберно и безотговорно поведението на хората, които не си тестват децата при симптоми и не ограничават контактните им лица (т.е. брат, сестра родител продължават да излизат), а сега се разбра, че нейното дете не е било тествано, когато е било със симптоми. Двоен аршин. Не става ясно тя карантинирала ли се е за 10 дни или все пак е излизала до магазина, да свърши нещо и т.н.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 18:15 от Аш

# 487
  • софия
Ама как за един коментар, в който няма обиди и вулгарни думи, налагат бан за 2 седмици, ако е вярно, че и Ежко, и Лейка са баннати, просто не мога да повярвам. Какво става не мога да разбера.
Стана ми интересно какви са тези лоски и извадих мненията на въпросната лоска със 159 мнения, прочетох първите две страници от тях и нататък се отказах, защото всичките й мнения до едно са еднакви. Всичките й мнения са как училищата са основен разпространител на заразата и как трябва всички да се затворят и всички да са на ДО. Ама всичките й постове са това. И заведенията не били виновни, само учениците и училищата. Просто ужас! Нея що не я карантинират, не знам.
вярно е, Мецане.
народа масово предпочита да е прост и да стои с наведена глава. Никой не обича "дивергенти"  и като се случи някой да е умен, че и прям, че и смел, че и справедлив и посмее нещо да им каже, то той им идва твърде в много и най-лесното е да го затрият/ баннат.

така де, добър вечер да кажа Simple Smile

отивам да гледам тийн плоски сериали, много добре ми действат - има хубави тоалети!

# 488
  • Отвъд алеята зад шкафа
Леле, втори бан? Егати!

# 489
Добър вечер, Амели, и мнооого хубави петъци пожелавам!

Успех на големите и малките, другото са глупости. И по-бавно пишете в ДО темата, че съм проспал всичко интересно!

# 490
Аман от банове, аман от цензури....  Точно пък Лейка?! Баси.

# 491
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мен ме трият след секунди там, напълно безобидни постове. Може би ги смятат, че не са по темата.

# 492
  • София
Аз наистина не знам какво удоволствие ви прави да се подвизавате в темата за ДО. Само дето ви карантинират. А най-малкото се трият постове, дето и без това никой не успява да прочете. Т.е. хабене на време на пишещия. Все едно  да ходите да се обяснявате на кликата "Вирос няма. Пръскат ни отгоре и луната е холограма" Joy Просто и двете крайности явно са необходими, та белким намерим някакъв баланс. Номерът е някоя крайност да не вземе превес.  Повечето хора по принцип се движат по средата. Крайностите просто са по-кресливи.

# 493
  • София
Защо ходите да дразните в темата за вируса и за дистанционното? От километри личи, че е нарочно. Много грозно взе да става в двете теми.

# 494
  • София
А кога е било красиво там?

Общи условия

Активация на акаунт