Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 176
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Ох, или двете чаши бяло ме хванаха, или катерицата с предизвикателен поглед е твърде реалистична. Но разтресох дивана от кикот.

# 571
Аз не успявам да им насмогна на темпото на триене с четене и много от свежата ирония не успявам дори да погледна след рефреш на прозореца.

# 572
  • софия
обмислям да направя лагер в минидворчето си. Ще обявя автономна територия и който иска ще може да кандидатства за бежански статут, а аз обещавам да го пазя и закрилям Simple Smile
Също така, бидейки автономна територия ще си основем собствени правила та даже и религия ше си създадем - и без това сме започнали с имената тука... Орден на ....давайте идеи де...... Кой ше измисли флага?

Там никой не се шегува.
освен тебе струва ми се Simple Smile
Дори не си и помислям. Има няма преди месец се къпах. Пък и кой ме лайкна да знаете, ммм...

ей на, Нот е готов за агент на ДС на новата ни автономна територия Simple Smile

# 573
Ние сме автономна територия - с немалкия ти принос.
И бежанци се появяват отвреме на време, и гости, да са живи и здрави и да са повече.

Мани, че станахме халваджията за бозаджията😀, хората малки деца имат, утре са на училище.

# 574
Амели, очаквам да сигнализираш къде ще се подвизава лагера.
Предай поздрави на онзи с новия аватар. Simple Smile

# 575
  • София
Фенси, ти се смееш, но аз съм твърдо убедена, че тази катерица имаше сериозни намерения към палеца на левия ми крак Joy

Амели, добра идея, ама това "лагер" малко плашещо ми звучи. Joy "Свободна зона" нещо, а, у,  къде- къде по-така звучи. МаркЕтингът не е за подценяване Joy

# 576
  • софия
Лейди, малко заблуда на врага Simple Smile

Чао ви казвам вече. Ще сънувам знамето на автномията Simple Smile

# 577
  • София
Фенси, ти се смееш, но аз съм твърдо убедена, че тази катерица имаше сериозни намерения към палеца на левия ми крак Joy
А ти що чиниш с голи палци в гората? После катерицата я предизвиквала. Rolling Eyes

# 578
  • Отвъд алеята зад шкафа
У нас една катерица идва на разузнаване на терасата. На 4 етаж.

# 579
  • София
У нас една катерица идва на разузнаване на терасата. На 4 етаж.
Тъкмо! Няма нужда тогава да ходиш в гората! Даже снимай я и дай тука, за да я гледат и останалите на снимка. Това е същото като да видиш катерица в гората да се катери волно по борчетата и да наднича из тревичките Simple Smile

За каква стачка става дума (да се запиша и аз).

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 07:28 от Аш

# 580
  • София
Толкова съм свикнала с катериците в детските книжки, че съвсем истинските катерици ми изглеждат кльощави и недохранени. А всъщност катериците трябва да са слабички, защото са целите в мускули и са лекички, за да могат да се катерят и да скачат. Имам две катерици, които почти всеки ден наблюдавам, само че не мога да разбера дали са разнополови. Определено си имат ритуал, в който по едно и също време се срещат и скачат между две дървета, гонят се. Обаче дали е игра или за територия не знам.

# 581
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аш, ето:

# 582
  • софия
Пролетта, в съседния двор на вдно дърво с клони върху навеса на съседите ( а там никой не живееше) една катеричка отгледа три малки катеричока. Имаха си упражнения като на училище - едно по едно ходеха до билото на покрива на къщата и се връщаха на ръба на навеса, после пак така и пак така .... и по клоните в близост до навеса се катериха..... много сладки бяха. Според нас катерицата ги роди и ги отгледа до ограда  с нас, защото нашето куче, доста преди да видим катеричките, скимптеше и лаеше в молба да го пуснем зад оградата съвсем до нашата къща.Така правеше когато имахме мишки зад хладилника Simple Smile
А една зима имахме две лисици на улицата. Явно им беше продължила много зимата та бвха слязли чак до нас ( ние сме почти до околовръстното-никва романтика). А веднъж като пресичах черния път през поляната, същата зима с лисицата) едно кафяво зайче излезе от храсталаците и почна да тича по асвалта в посока лифта..... и понеже няколко месеца преди това едното наше зайче се беше изгубило, реших че е нашето и тръгнах след него.... не беше, обаче как тичаше и колко голямо беше ако знаете.....
Изобщо много яко нещо са горските животинки....
Гадамер, страхотна снимка! :*

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 09:06 от Амели

# 583
  • София
Ха, Санака, кой е казал, че съм ходила в гората? На терасата се намъкна докато кротко си пиех кафето. Според мен Гадамер много ги подценява тия катерици на балкона. Сигурна съм, че само дебнат подходящия момент да си покаже пръстите на краката Joy

# 584
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, нямам им доверие и аз. Като видя катерица, я заобикалям отдалеч:))

Общи условия

Активация на акаунт