Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 194
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Духът на Ежко:

“ Ако Санака, Гадамер и Тинки продължават в същия дух, следващата тема ще е за Ордена на банята 😂”

# 556
  • София
А може ли медиумът да попита какво точно има предвид духът на Ежко с този Орден на банята Joy

# 557
  • София
От БАН най-вероятно.

# 558
  • софия
Ама питайте го директно, той чете Simple Smile

( аз от виден посредник да не стана като в Синьо лято...(ох обичам да се шегувам със себе си))

Допълнение:
Духът на Ежко:
“Ами от задруга на жабешка отвара става орден на БАНята 😂 “

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 21:47 от Амели

# 559
  • София
Бистрите ковид и ДО вместо да пиете вино и евентуално да се борите за женски права, тц, тц, тц!

Честит празник, лейдис! Wink

Някой дали може да ми помогне с детайлна информация за учебните срокове и ваканциите на Френския лицей? Не успявам да намеря информацията на сайта им. Или да питам в другата тема?

# 560
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес се скапах от работа и няма да навестявам "ония" теми. Ама не съм се отказала. Аз винаги търся златната среда, везни съм все пак, но там удивително ме избива на крайности. Днес пак някаква безумна глупост прочетох - че са отворили заведенията, защото толерират "кръчмолюбците". А не защото хората от бранша са лишени от насъщния месеци вече.

Какво се случва с приема в ЧУ междудругото? Как го организират? Имам предвид пробни изпити и т.н. За АК също, знае ли се организацията?

# 561
  • София
Ама питайте го директно, той чете Simple Smile
Хубаво чете, ама как да отговори един дух Joy? Нали за това е медиумът Nerd. Освен дъхът да започне да мести предмети. Току виж изчезнала жабата или някой осъмне с нов аватар Scream

# 562
Духът на Ежко:

“ Ако Санака, Гадамер и Тинки продължават в същия дух, следващата тема ще е за Ордена на банята 😂”
Хм.
Тук е много лесно. Всеки търка клавиатурата, пише смислени постове и остроумни мнения. Следват десетки лайка и няколко БАНи и кво?
Айде да организираме стачка. На живо, не виртуално. Присъствено на улицата. Не дистанционно.

# 563
  • София
Какво се случва с приема в ЧУ междудругото? Как го организират? Имам предвид пробни изпити и т.н. За АК също, знае ли се организацията?

Ако имаш предвид приема за АК, вероятно и те не знаят още как ще го организират. Сигурно по някое време другата седмица ще стане ясно, включително дали датата остава.

# 564
  • София
Аз се опасявам, че нещо изгубих нишката. Фран, каква стачка? Къде пак са писали момичетата? Пак ли в темата за ДО? Аз уж хвърлям по някое око на темите, вярно, по диагонал, но Тинки, Гадамер и Санака днес не съм ги засичала никъде. Евентуално Санака да съм мярнала някъде, ама не гарантирам Joy

# 565
  • София
Там съм, бе! Ето https://bg-mam.ma/p/1308546/42459714 Чети бързо преди да са ме затрили. Пак.

# 566
  • София
Хаха, Санака Simple Smile Катерици, викаш. Веднъж една ме нападна (добре, де, втурна се към мен с предизвикателен поглед), та хич не е лоша идея да се избягват Joy

# 567
  • София
Дамата, която предлага да се затвори Витоша, се шегува, нали така? Не ми се връща назад да чета мненията и да схвана хумора ако го има, затова питам директно за контекст.

# 568
  • софия
Духът на Ежко:
“ Аз се старя да бъда приличен дух, а не полтъргайст. Мога да сменям само собствения си аватар (което и направих). @Фран - аз съм за. Даже и плакат ще нося. Кой ще дойде с мен?”

# 569
  • София
Да, Данделион, мисля, че е иронично. Макар че аз бих я затворила и, ей така, по принцип, и без пандемия. Тия катерици много ме дразнят. Joy И хората, де. Ама добре, че никой не ме пита Joy

Ежко, какво ще пише на плаката? Еее, кажете за какво ще е стачката, де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт