Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 164
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Верно ли? Верно...
Като ми разкриптирахте и последния оцелял пост, ще отиде и той в небитието, и ще загубя темата - тоя неочакван оазис сред пустинята еленска.

# 601
Всички катерици в Борисовата ме познават.😂
С някои сме имали много близки контакти. На трета снимка са две и едновременно хапват от двете ми ръце.
Скрит текст:

# 602
Като живеехме в Хюстън , катериците бяха голяма напаст. Градината я бяха направили на нищо. С пищялки не стана, та се наложи ММ да вземе по-радикални мерки.

# 603
  • Отвъд алеята зад шкафа
Фран, ти си един много смел човек.

# 604
  • София
Три страници, посветени на катерицата. А дори още не сме в локдаун. Laughing

# 605
Фран, не те ли е страх, че ще ти захапят ръката?!

# 606
  • Отвъд алеята зад шкафа
Оох, не мога, катерица-стръвница!

# 607
Само на главата не са ми се качвали.
Имала съм драскотини по краката през клин. Опитвали са се да се катерят по мен. Е, тогава се плаша вече и пищя.Sweat Smile
Чакам да обяват локдаун за да кротна и спокойно да пиша учебната година нулева./Само по мат и БЕЛ все още успявам да стимулирам ученика да учи. Макар, че по БЕЛ вече губя контрол. То не му и трябват много точки на НВО/

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 14:32 от Фран

# 608
Че то има ли време да учи по друго? Искам да се гръмна вече с този седми клас. Ужасно ми писна.
Хич и не настоявам да учи по друго, за да може да си почива повече.

# 609
Ами поне си пише домашните по другите предмети.

# 610
  • Пловдив/София
Аз вече не знам какво искам. Част от мен чак иска локдаун, че много ангажименти се струпаха и все с свързани с училище, та ще бъде почивка 1-2 седмици. Ама после започваме да полудяваме...
Малкият го е изкарал на 90% миналата година (положителен домашен антигенен- макар че клечката се напои без да бъркам навътре), така че нямам притеснения да са присъствено и ще си ходи до дупка.
Едвам ви намерих, с търсачката на “жабешка”, че помнех нещо е заглавието Simple Smile)
Смях се на катериците, но в онази тема не биваше да надничам. Добре си живея без телевизор и информация.

# 611
  • София
Санака, катериците са важна тема, за която ти благодарим, че ни насочи вниманието. Joy

Пипи, какви толкова училищни ангажименти в ПУК?

# 612
  • Пловдив/София
Санака, катериците са важна тема, за която ти благодарим, че ни насочи вниманието. Joy

Пипи, какви толкова училищни ангажименти в ПУК?
Не са свързани само с ПУКчето.  Макар че той ходи на извънкласни неща и също има логистика. Просто моята работа е свързана с школи и деца също.

# 613
  • софия
Фран, ама хлапето стана ли 7 клас?
Въх, почуствах се стара Sad

# 614
Ще скандализирам аудиторията, но аз и домашни не настоявам да пише по другото, ако няма да проверяват. Не следя, предполагам, че тя знае  кога, но май се случва да ги пише в междучасието преди часа,  което за мен е далеч от добре научено . Искам по физика и химия да учи, защото там, като изпусне нишката, ще е трудно. Ама общо взето като мина оли, която евентуално ще ни трябва, и по тези предмети ми е все тази. Може би ваканцията ще взема да й обясня по физика, че там сигурно е изпуснала.
Направо горките петокласници, ако им въведат интегрирана матура, а оставят целия материал по БЕЛ.

Общи условия

Активация на акаунт