Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 506
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Що, сега какво ти пречи? Joy То през май само добавяха тези два междинни дни, в които и без това масово се отсъства.
Поправка - повече дни даваха. Но пак - какво ти пречи? Laughing

Училището на голямата пречи Joy. В началото на учебната годината се наложи да изпозваме полагащите се дни по семейни причини. Другите възможности за освобождаване без основателна причина са драма - първо разрешение от декана, после всеки преподавател да подпише ...

# 331
  • София
Духът на Ежко:

"как така българска държавна институция използва английски език вместо български за да обяви кога ще е ваканцията на българските ученици(и не само)?"

Сигурно са се ваксинирали с Оксфордската. Оксфордският акцент е страничен ефект, а децата на ваксинираните ги приемали с приоритет в Оксфорд Joy

# 332
  • София
Духът на Ежко:

"как така българска държавна институция използва английски език вместо български за да обяви кога ще е ваканцията на българските ученици(и не само)?"
Къде пък го видя на английски? На чист български са го написали /не съм проверявала за правописни грешки/, нали го цитирах по-горе с копи-пейст от фейса /съвсем отделен въпрос е защо във фейса, а не на официалната си страница/.

Ааа, Росита, АК, да. Там е сложно.

# 333
По правилата е сложно, да.

# 334
Другите възможности за освобождаване без основателна причина са драма - първо разрешение от декана, после всеки преподавател да подпише ...
Този филм не само, че съм го гледала, ами съм и участвала.
Вземете си медицинска бележка и не се занимавайте с глупости. ( в случая с подписи). Smiley

# 335
  • софия
да бе.... направо си представих как на Росита щерката се съгласява....
вицове разказвате Simple Smile

# 336
Е, аз не я познавам девойката на Росита.
Тя и моята се дърпаше. И подписи събираше, и не преписваше. После поумня.Sweat Smile

# 337
  • София
да бе.... направо си представих как на Росита щерката се съгласява....
вицове разказвате Simple Smile

Не можеш да си представиш, колко загубена кауза е това с бележката и колко ме ядосва това дете ... Simple Smile.

Хахаха, Фран, е дано поне в 12 клас се случи поумняването, че тази нейна наивност ме побърква. А, ако не, ще ходи да събира подписи Simple Smile

# 338
  • софия
Rosita, не си сама,  не    си     са    ма
знам точно за какво говориш.
Фран интересни неща казва, да видим.

# 339
Поумня, казваш😀 сладурка.

# 340
  • София
Малкия има още 10 минути от 3часов изпит в един (реномиран) холандски университет. Още предния петък е препратил на декана мейла с насроченатa дата на изпита. Отделно в понеделник аз лично говорих със секретарката на декана за този изпит днес и тя също препоръча препращане на мейла. И въпреки двойната подготовка днес получих мейл за неизвинени отсъствия тази сутрин.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 21:14 от Sharky*

# 341
Стискаме палциии!

# 342
  • софия
и от мен силно стиснати палци, Шарки!

Иначе, моята нали си изкара едно наказания за обшествен труд в осми клас, точно заради техни неразбории.... Леле още помня как подивях, после и се извиниха. Сега се замислям дали не и стои в досието това!? Кой да питам?

# 343
  • София
Шарки, стискам палци за изпита. За другото имаш доказателства, че си предупредила, вярвам че ще оправят нещата.

Хора, не се карайте за глупости... я какво хубаво време е навън, излезте за по един хубав бой Grinning

# 344
  • софия
Шарки, стискам палци за изпита. За другото имаш доказателства, че си предупредила, вярвам че ще оправят нещата.

Хора, не се карайте за глупости... я какво хубаво време е навън, излезте за по един хубав бой Grinning

Лексикон ли попълваш Simple Smile
Мине не мине и все за бой питаш...:стига им дърпа плитките

Изчезвам, че ско знаете колко неща днес не свърших заради хубавия ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт